Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτός ο εκτυπωτής και ο 6ΤΒ δίσκος είναι νομίζω οι καλύτερες προσφορές αυτής της "Τρελής Κυριακής".

Από αναλώσιμα γνωρίζουμε μήπως το κόστος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

δηλαδη με το TONER REFILL ειμαστε οκ?ειναι ευκολο να το ξαναγεμισω μονος,δεν εχω ξανασχοληθει με λειζερ και τονερ,αν ξερει καποιος ας μου πει αν ειναι τοσο φθηνο το ξαναγεμισμα να το χτυπησω

ψαχνοντας λιγο για review διαβαζω καλα λογια παντως

Δημοσ.

δηλαδη με το TONER REFILL ειμαστε οκ?ειναι ευκολο να το ξαναγεμισω μονος,δεν εχω ξανασχοληθει με λειζερ και τονερ,αν ξερει καποιος ας μου πει αν ειναι τοσο φθηνο το ξαναγεμισμα να το χτυπησω

ψαχνοντας λιγο για review διαβαζω καλα λογια παντως

• Like 2
Δημοσ.

ερώτηση

γενικα μιλωντας, οι εκτυπωτες laser εχουν αναλωσιμα που να θελουν reset οπως οι inkjet;

γιατί το refill set ειναι ειδικο για Ricoh;

δεν κάνει δουλειά και ένα οποιοδήποτε refill για laser εκτυπωτες;

Δημοσ.

Θα προτεινα laser της Samsung. Βγαζουν συνεχεια προσφορες κ τα τονερ τα μη γνησια τα βρισκεις απο 17€+ ευρω για 1500 σελιδες.

...

Φθηνά συμβατά Samsung για 1500 σελίδες? Ούτε γι' αστείο!

Δείτε την εξέλιξη τιμής στο http://www.skroutz.gr/s/7998391/Ricoh-SP-211.html. Τον δείχνει συχνά στα 41-43 ευρώ και μια φορά στα 35...

Tότε περίμενε να ξαναπέσει στην Ελλάδα στα 41-43 ή ακόμα καλύτερα στα 35 €, μπορεί, που ξέρεις, όλα μπορούν να συμβούν...

P.S: Κάτω από 50 € τον έχει ανακοινώσει κάποιες φορές το MustShop.gr αλλά ποτέ δεν τον είχε διαθέσιμο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...