TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ούτε συζήτηση, απλώς, φροντίζουμε να ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα μόλυνσης από λύσσα και, αν τελικά μας κάτσει δάγκωμα από ενδεχομένως μολυσμένο ζώο, το ψάχνουμε ...χθες(!) , διότι άπαξ και εκδηλωθούν συμπτώματα, βρίσκεται σε στάδιο που δεν είναι αντιμετωπίσιμη. Ναι παντα, το "μετα" πηγαινει στο αναγκαστικως "αργοτερα", εκτος και εχεις π.χ. διπλα σου αγροτικο ιατρειο, η νοσοκομειο (!) Τελος παντων απο τετοια δεν την παθαινεις ευκολα γιατι "πονηρευεσαι", αλλα οπως Τετανος μπορει να διαφυγουν προσοχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τι θυμήθηκα τώρα! Την αλεπού που τάιζα κρουασάν (μη με φάτε οι extreme φιλόζωοι, φρόντιζα και δεν της έδινα τα τμήματα που είχαν σοκολάτα ) τα βράδια που είχα σκοπιά στο πιο απόμερο σημείο του στρατοπέδου. Από ένα σημείο και μετά το είχε μάθει και ερχόταν συχνά. Μετά τα κρουασάν, βολευόταν και με κροκέτες για σκύλους (ναι κουβαλούσα και τέτοια στη σκοπιά)... Ontopic: Κάποια καλοθρεμένη γάτα θα πρέπει να είδε ο topic starter! Ειχα παθει σοκ με αλεπου στη σκοπια η οποια εβγαζε εναν περιεργο και απροσδιοριστο ηχο χωρις να την βλεπω. Εκει που ημουν σε φαση ολα τα ρανταρ ετοιμα για να δω τι παιζει (ήταν και η δευτερη ή τριτη σκοπια μου), σκαει μπροστα μου και μεχρι να συνειδητοποιησω τι ειναι αυτο επαθα ενα μινι καρδιακο. Μετα ενταξει την συνηθισα, με συνηθισε και αραξε για λιγο. Αν και δεν ημουν και πολυ σιγουρος για το πως επρεπε να της συμπεριφερθω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Αλεπουδες ηταν τα κοριτσια που 'δες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ειχα παθει σοκ με αλεπου στη σκοπια η οποια εβγαζε εναν περιεργο και απροσδιοριστο ηχο χωρις να την βλεπω. Εκει που ημουν σε φαση ολα τα ρανταρ ετοιμα για να δω τι παιζει (ήταν και η δευτερη ή τριτη σκοπια μου), σκαει μπροστα μου και μεχρι να συνειδητοποιησω τι ειναι αυτο επαθα ενα μινι καρδιακο. Μετα ενταξει την συνηθισα, με συνηθισε και αραξε για λιγο. Αν και δεν ημουν και πολυ σιγουρος για το πως επρεπε να της συμπεριφερθω Εμένα μία αλεπού είχε πάει να μου βουτήξει το αλεξίσφαιρο. Άραζα σε ένα παγκάκι μερικά μέτρα από τη σκοπιά και ξαφνικά βλέπω μία αλεπού να έχει δαγκώσει το αλεξίσφαιρο και να το σέρνει. Πάλι καλά ήταν τα παλιά με τις πλάκες που ήταν πάνω από 20 κιλά. Μάλιστα όταν την έδιωξα για λίγη ώρα έφερνε γύρω πίσω από τη σκοπιά και προσπαθούσε να μου βγει πισώπλατα για να το ξαναρπάξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elfed Lied Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 γλυκουλι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faeton Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ειχα παθει σοκ με αλεπου στη σκοπια η οποια εβγαζε εναν περιεργο και απροσδιοριστο ηχο χωρις να την βλεπω. Εκει που ημουν σε φαση ολα τα ρανταρ ετοιμα για να δω τι παιζει (ήταν και η δευτερη ή τριτη σκοπια μου), σκαει μπροστα μου και μεχρι να συνειδητοποιησω τι ειναι αυτο επαθα ενα μινι καρδιακο. Μετα ενταξει την συνηθισα, με συνηθισε και αραξε για λιγο. Αν και δεν ημουν και πολυ σιγουρος για το πως επρεπε να της συμπεριφερθω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doom Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Πριν 5 χρόνια ανέβαινα στον Υμηττό κάθε μέρα, έως ότου είδα αυτό.... Απο τότε δεν ξαναπάτησα βουνό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 If it bleeds, you can kill it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Όταν διάβασα τον τίτλο, λέω troloθέμα. Αλλά ο OP ίσως λέει αλήθεια. Άρα : ΝΑΙ ίσως υπάρχει αγριόγατα στον Υμηττό. Η πιθανότητα όμως απλά να κάνεις λάθος , είναι πολλές τάξεις μεγέθους μεγαλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα