2.1Ohm Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Εμένα μου φαίνεται περίεργο που έχετε περισσότερα προβληματικά κινητά με bootloop σε μια παρέα από ότι όλο το νήμα στους xda που αναφέρονται και παγκοσμίως bootloop. Τέλος πάντων εσύ μπορεί να έχεις χρήματα να πάρεις οποιοδήποτε κινητό και καλά κάνεις. Το κακό είναι ότι δεν βοηθάς κόσμο ο οποίος δεν έχει την οικονομική ευχέρειά σου, να θέσει το v10 σαν υποψήφιο προς αγορά κινητό. Ένα κινητό σχετικά φθηνό και αρκετά καλό. Καλό είναι να προσπαθούμε να βοηθάμε με σωστή πληροφόρηση το κόσμο και όχι με παραπληροφόρηση και ειδικά στα χρόνια που ζούμε όπου η αγορά κινητού θέλει μια μικρή περιουσία. Καλό είναι ο εγωισμός ότι μονο το δικό μου είναι το καλύτερο να μην μας τυφλώνει. Όσο για το v10 έχω να πω ότι θέμα bootloop δεν έχει, σε μαζική κλίμακα όπως το G4. Έχει θέμα με την μπαταρία, με αρκετές συσκευες με light bleed στη 2η οθόνη και ελάχιστοι έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με image retention στην οθόνη, όπου τους αντικατεστάθη από το service. Αυτά μέχρι στιγμής για ένα κινητό το οποίο σαφώς δεν είναι το καλύτερο στην αγορά αλλά μερικοί το έχουν παρακάνει για το θαψιμό του. Ισχύει η δεύτερη οθόνη έχει ένα μικρό Light bleed υπό γωνία αμα την δεις! Η μπαταρία μέτρια 3ωρες ον Screen on time στην 2η μέρα λειτουργίας του 3η φορτηση.. Κατα τα άλλα τούμπανο μου φαίνεται! Θα πάρω μια 2η μπαταρία και θα ειναι άψογο πολύ καλό κινητό και το συνιστώ για αγορά!
miltostammy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ισχύει η δεύτερη οθόνη έχει ένα μικρό Light bleed υπό γωνία αμα την δεις! Η μπαταρία μέτρια 3ωρες ον Screen on time στην 2η μέρα λειτουργίας του 3η φορτηση.. Κατα τα άλλα τούμπανο μου φαίνεται! Θα πάρω μια 2η μπαταρία και θα ειναι άψογο πολύ καλό κινητό και το συνιστώ για αγορά! Φίλε μου έχω 2η και όλα οκ. Αγόρασα και το s7 edge. Όμορφο, διαφορετικό, δυνατό αλλά οκ...δεν λέω και νυχτα με μερα..
Fulgore Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ένα κινητό σχετικά φθηνό και αρκετά καλό. Έχει θέμα με την μπαταρία, με αρκετές συσκευες με light bleed στη 2η οθόνη και ελάχιστοι έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με image retention στην οθόνη, όπου τους αντικατεστάθη από το service. Ε οχι και σχετικα φθηνο το V10 να με συγχωρεις. Μιλαμε για κινητο 362+ευρω απο σκρουτζομαγαζα κιολας https://www.skroutz.gr/s/7801410/LG-V10-32GB.html .Κινητα στα 400ευρω πανω κατω δεν θεωρουνται σχετικα φθηνα αλλα ακριβα(και φυσικα πανω απο αυτα,δηλαδη στα 500+ευρω ειναι τα πολυ ακριβα). Ουτε μπορω να θεωρησω αρκετα καλο ενα κινητο που απο πλευρας specs ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο,εχει κακη μπαταρια,τα παραπανω θεματα που αναφερεις και δεν ειναι απιθανο στο μελλον να παθει bootloop σε καποιο. Ναι εχει καλη καμερα,ναι εχει ωραια ποιοτητα κατασκευης γυρω γυρω απο το κινητο(δεν ειναι ολο απο τιτανιο οπως το γραφουν μερικοι ελεος),ομορφη 1440p οθονη,αλλα ειπαμε. Πλεον με τα oneplus3 και Zte Axon 7 στα 400ευρω(αλλα και το Nexus 6p που επαισε στα χρηματα αυτα)εχει αλλαξει(επιτελους προς το καλυτερο)η αγορα αρκετα και οι επιλογες. Πριν βγουν τα 2 αυτα κινητα το V10 εμοιαζε οντως μονοδρομος στα χρηματα αυτα(γιατι και το G5 της ιδιας εταιριας εχει τα θεματα του). Κοινως εχει αποκτησει πολυ ασχημο ονομα η LG και τρεχει και δεν προλαβαινει με τα service.Μονο και μονο χαρη σε αυτο(που η ιδια η εταιρια φταιει σε αυτο)εν μερη αξιζει το οποιο κραξιμο/θαψιμο γινεται. Σχεδον ολες οι εταιριες πλεον εχουν αξιοπρεπεστατες μπαταριες(ακομα και στην HTC επιτελους 3000μπαταρια σε μοντελο της σειρας M)στην LG απο το G2 και μετα μια ζωη τα ιδια. Μετριες προς κακες μπαταριες. 1
miltostammy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Ε οχι και σχετικα φθηνο το V10 να με συγχωρεις. Μιλαμε για κινητο 362+ευρω απο σκρουτζομαγαζα κιολας https://www.skroutz.gr/s/7801410/LG-V10-32GB.html .Κινητα στα 400ευρω πανω κατω δεν θεωρουνται σχετικα φθηνα αλλα ακριβα(και φυσικα πανω απο αυτα,δηλαδη στα 500+ευρω ειναι τα πολυ ακριβα). Ουτε μπορω να θεωρησω αρκετα καλο ενα κινητο που απο πλευρας specs ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο,εχει κακη μπαταρια,τα παραπανω θεματα που αναφερεις και δεν ειναι απιθανο στο μελλον να παθει bootloop σε καποιο. Ναι εχει καλη καμερα,ναι εχει ωραια ποιοτητα κατασκευης γυρω γυρω απο το κινητο(δεν ειναι ολο απο τιτανιο οπως το γραφουν μερικοι ελεος),ομορφη 1440p οθονη,αλλα ειπαμε. Πλεον με τα oneplus3 και Zte Axon 7 στα 400ευρω(αλλα και το Nexus 6p που επαισε στα χρηματα αυτα)εχει αλλαξει(επιτελους προς το καλυτερο)η αγορα αρκετα και οι επιλογες. Πριν βγουν τα 2 αυτα κινητα το V10 εμοιαζε οντως μονοδρομος στα χρηματα αυτα(γιατι και το G5 της ιδιας εταιριας εχει τα θεματα του). Κοινως εχει αποκτησει πολυ ασχημο ονομα η LG και τρεχει και δεν προλαβαινει με τα service.Μονο και μονο χαρη σε αυτο(που η ιδια η εταιρια φταιει σε αυτο)εν μερη αξιζει το οποιο κραξιμο/θαψιμο γινεται. Σχεδον ολες οι εταιριες πλεον εχουν αξιοπρεπεστατες μπαταριες(ακομα και στην HTC επιτελους 3000μπαταρια σε μοντελο της σειρας M)στην LG απο το G2 και μετα μια ζωη τα ιδια. Μετριες προς κακες μπαταριες. Φίλε μου έχεις πιασει στα χέρια σου να περάσεις μερικες ημερες το V10 ή απλά λες ότι ακούς από εδώ και από εκεί; Όσο για το εάν ένα κινητό είναι καλό ή όχι δεν το κάνει μόνο το hardware αλλά το δέσιμό του και με το software. Eάν επίσης διβάσεις λίγο παραπάνω και δεν κάνεις επιλεκτική αναφορά θα σου υπενθυμίσω ότι γράφω ότι δεν είναι και το καλυτερο στην αγορά και επίσης έγραψα ότι μπορεί κάποιος να το έχει στα υπόψιν του για αγορά όχι να το πάρει με το ζόρι. Από κει και μετά σαφως υπάρχουν και αυτά που λες σαν κινητα.
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 ή απλά λες ότι ακούς από εδώ και από εκεί; Επειδη ουτε G4 εχω πιασει και μονο οτι ακουω απο εδω και απο εκει γραφω περι Bootloop,μηπως να παω να αγορασω ενα και να περιμενω να μου τυχει και εμενα το περιστατικο για να εκφερω αποψη?
miltostammy Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Επειδη ουτε G4 εχω πιασει και μονο οτι ακουω απο εδω και απο εκει γραφω περι Bootloop,μηπως να παω να αγορασω ενα και να περιμενω να μου τυχει και εμενα το περιστατικο για να εκφερω αποψη? Κάνε ότι θες φίλε μου. Το να γραφεις από εδώ και από εκει ότι να ναι ναι μόνο αυξηση αριθμου μνματων σου προσφέρει και παραπληροφόρηση στο κοσμο που ψάχνεται. Μετα από περιπου ένα χρονο κυκλοφορίας το v10 bootloop θεμα δεν εχει. Οπότε ή εσκεμμένα το λες ή άγνοια επί του θέματος εχεις. και τα 2 κακο προσφέρουν πάντως στη κοινότητα. 2
2.1Ohm Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Υπάρχουν μεμονονενα περιστατικά μην τα ξαναλεμε! Όσο για το V10 πραγματικά το 10 το καλό τις lg! 0 lag το συγκρινα και με το g5 φίλου εννοείται λίγο πιο γρήγορο αλλά πολύ μικρές διάφορες! Καμερσρα οθοναρα κατασκευή άπαιχτη μόνο η μπαταρία ειναι το θέμα με ένα powerbank η μια δεύτερη (ειναι αποσπομενη διορθώνεται) Ποιο άλλο κινητό έχει τόσα + και καλύπτει τον πιο απαιτητικό χρήστη σε όλα?? 1
Fulgore Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Το να γραφεις από εδώ και από εκει ότι να ναι ναι μόνο αυξηση αριθμου μνματων σου προσφέρει και παραπληροφόρηση στο κοσμο που ψάχνεται. Ετσι το κανανε και παλια με το G4 πρωτο εμφανιστηκαν οι πρωτες παρτιδες bootloop και ελεγε ο κοσμος(μιας και αν δεις και στο αλλο θεμα ειναι πολλοι οι κατοχοι)''παρτε G4,το πολυ πολυ αν παθει bootloop το φτιαχνει το service και ολα καλα''. Το ποιος παραπληροφορει ας το αφησουμε καλυτερα για αλλους να το ξερουν.Ουτε ειπα πουθενα και εγω και ολοι οτι το V10 ειναι ιδια κατηγορια με το G4 στα προβληματα για να παραπληροφορω ,αρα να προσεχουμε λιγο τι γραφουμε αν δεν γνωριζουμε 2-3πραγματα. Ειναι λοιπον γεγονος/πραγματικοτητα οτι η LG εχει κακο ιστορικο με τα κινητα της και οτι εχουν κανει την εμφανιση τους δειγματα bootloop και στο V10,οχι στην εκταση του G4 βεβαια αλλα υπαρχουν κρουσματα. Αυτος που δεν παραπληροφορει οφειλει προς ενημερωση του κοσμου να το αναφερει αυτο στον υποψηφιο αγοραστη και αυτος στο τελος να κρινει αν θα αγορασει τελικα ή οχι.
Apatsig4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Αστείος είσαι και φαίνεσαι... Εγώ δεν χαρακτήρισα κανένα o.k.
psfan Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Πολλοί μπαίνετε στην διαδικασία σύγκρισης των αριθμών bootloop σε g4 καί v10. Να σημειωθεί ότι το v10 έχει κάνει πολύ λιγότερες πωλήσεις από το g4, σίγουρα τις μισές.
johnyboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ένα σχετικό άρθρο. http://www.androidauthority.com/lg-v10-bootloop-problem-711334/ εγώ προσωπικά δεν πλησιάζω κορεάτη ποτέ ξανά, για κανένα λόγο.κρίμα που htc και sony είναι σε τέτοια χάλια.
Fulgore Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 ένα σχετικό άρθρο. http://www.androidauthority.com/lg-v10-bootloop-problem-711334/ εγώ προσωπικά δεν πλησιάζω κορεάτη ποτέ ξανά, για κανένα λόγο.κρίμα που htc και sony είναι σε τέτοια χάλια. Και απο κατω αναλογα σχολια.
GianniSM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Τελικά ποιος παραπληροφορεί; ευτυχώς άκουσα τους συμφορουμίτες και ενώ σκεφτόμουν σοβαρά την αγορά του δεν προχώρησα. Η LG έχει σοβαρό και τεκμηριωμένο πια πρόβλημα με την ποιότητα κατασκευής των τηλεφώνων της. Ότι έκτισε με το G2 το κατάστρεψε...κρίμα γιατί ΟΤΑΝ δουλεύουν οι συσκευές της είναι εξαιρετικές...από ότι φαίνεται όμως σπάνια συμβαίνει αυτό...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εγω πάντως με g3 g4 v10 δεν είχα ποτέ κανένα θέμα.Φυσικά δεν το ρουταρα ποτέ , ουτε overclocking, αλλαγές governors. Μάλλον τυχερός.
GianniSM Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2016 Εγω πάντως με g3 g4 v10 δεν είχα ποτέ κανένα θέμα.Φυσικά δεν το ρουταρα ποτέ , ουτε overclocking, αλλαγές governors. Μάλλον τυχερός. Με αυτά που διαβάζουμε παίξε και κάνα τζόκερ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα