panos- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Λοιπόν έχω γνωστή στην Procordia και ρώτησα. Καθημερινά τουλάχιστον 3 G4, όσα g3 έχουν μείνει σε εγγύηση για καμμένη οθόνη, 1-2 G5 που φτιάχνουν τον μηχανισμό με το καπάκι και σύνολο από ΟΛΕΣ τις ημέρες 5 V10. 2
GianniSM Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Λοιπόν έχω γνωστή στην Procordia και ρώτησα. Καθημερινά τουλάχιστον 3 G4, όσα g3 έχουν μείνει σε εγγύηση για καμμένη οθόνη, 1-2 G5 που φτιάχνουν τον μηχανισμό με το καπάκι και σύνολο από ΟΛΕΣ τις ημέρες 5 V10. Ανάφερες 3 από τα 4 κορυφαία μοντέλα της εταιρίας. Ακόμα και αν το V10 τελικά δεν έχει θέματα ένας υποψήφιος αγοραστής πως θα εμπιστευτεί την εταιρία; δυστυχώς είναι από τις περιπτώσεις που τα χλωρά καίγονται με τα ξερά
panos- Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ανάφερες 3 από τα 4 κορυφαία μοντέλα της εταιρίας. Ακόμα και αν το V10 τελικά δεν έχει θέματα ένας υποψήφιος αγοραστής πως θα εμπιστευτεί την εταιρία; δυστυχώς είναι από τις περιπτώσεις που τα χλωρά καίγονται με τα ξερά Κοιτα, πλέον έχει πέσει η εταιρία με τα σάπια της. Οθόνες, επανεκκινήσεις, προβλήματα με επεξεργαστές, σασί. Όμως έχει ένα καλό Service που βοηθάει. Το V10 είναι ένα από τα καλύτερα της LG σε επίπεδο G2. Για το Bootloop μπορεί να παρουσιάσει κάθε συσκευή σε μικρό η μεγάλη βαθμό, ο οποίος επηρεάζεται από τα χαρακτηριστικά, από το ποσο κακογραμμένη μπορεί να είναι το λειτουργικό για την συσκευή (το bootloop στο G4 ήταν καθαρά Software το οποίο Για κάποιο λόγο έδειχνε ασυμβατότητα με το Hardware). Τώρα οι οθόνες ναι είναι ένα προβληματάκι στο οποίο ευθύνεται καθαρά η LG Display. Τώρα για το πρόβλημα με το σασί στο G3 και το Modular που πέφτει στο G5 ευθύνεται καθαρά η LG η οποία χαμήλωσε την ποιότητα και ανέβασε χαρακτηριστικά σε ίδια τιμή. Βέβαια στο G3 αυτό που γίνεται μπορεί να μην το είχε προβλέψει η LG και το σασί να έσπαγε από την υπερβολική θερμότητα. Ενιγουει πολλά έγραψα
Apatsig4 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Πως κατάφερες φίλε μου και έβγαλες γραμμή στην procordia εγώ 3 μέρες παίρνω κάθε μέρα και δεν μπορώ να βγάλω γραμμή είμαι όλη μέρα σε αναμονή... Ήθελα απλά να ρωτησω αν θα ξανά αλλάξουν πλακέτα στο τηλ ή αυτή την φορά θα γίνει κάποια άλλη επισκευή κάπου αλλού μπας και σταματήσουν τα bootloop επιτέλους και πάρουμε το τηλ στο χέρι γιατί από τους 2 μήνες που το εχω των ενα μήνα και κάτι το έχουν αυτοι... Όσο για αυτό που σου είπε ή φίλη σου ότι μόνο 5 έχουν πάει v10 με πρόβλημα θα φανούν πολλά παραπάνω στην καταγγελια που θα κάνουμε στην LG και θα δούμε αν είναι 5 ή 50-60 !!! Μιλάω πάντα φιλικά !!!
johnyboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 δεν βγάζεις γραμμή στην procordia.εγώ έπαιρνα όλο το πρωί για να βγάλω και να μου πουν ότι θα το κοιτάξουν στο τέλος της επόμενης εβδομάδας....
Xmoran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Βέβαιος και μπορώ πως τα θέλεις ονομαστικά ?? Στην κοζανη συγκεκριμένα ήμαστε μία παρέα 6 ατωμον που έχουμε όλοι το v10 και ή 6 αυτήν την στιγμή το έχουμε στείλει στην LG και αυτή με την σειρά της τα έχει στείλει στην procordia για να τα επισκευάσει... Εμένα είναι 2 φορά σε 2 μήνες που το έχω στην κατοχή μου τα άλλα παιδιά είναι ή πρώτη και το κακό είναι ότι είδαν το δικό μου και το πήραν και αυτοί τους πήραν στον λαιμό μου... Πλάκα κάνεις φίλε έτσι γιατί δεν μπορεί να μιλάς σοβαρα.... 80111200900 πάρε στο σέρβις της LG και ρώτα πόσα v10 σας έχουν στείλει για επισκευή και μετά μπες και γραψε... Είχα εγώ όρεξη στα καλά καθουμενα να μπω και να κραξω την LG χωρίς λογο... Έχω 2 μήνες στην κατοχή μου το τηλ τον ενάμισι το έχει ή LG στο σέρβις της αντί για μένα είναι πράγματα αυτά 390€ τηλέφωνο ... Είσαστε 6 άτομα και οι 6 με V10 και χάλασε το κινητό και στους 6 !?!?!!! Τι να πω.. μου ακούγεται απίστευτο. Τι στο καλό, ποδόσφαιρο παίζατε με το V10 !? Sorry, χωρίς ίχνος ειρωνίας και εντελώς φιλικά αλλά μου ακούγεται κάπως... Και σας έχει παρουσιάσει bootloop και στα 6 ή άλλες βλάβες ?
Apatsig4 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γιατί φίλε μου σου φαίνεται τόσο περίεργο γιατί να σου πω ψέματα θα κάνουμε καταγγελία στην εταιρία απλά περιμένουμε να δούμε τη θα μας πούνε απο το σέρβις... Αν γίνουν τα τηλέφωνα κ στο μέλλον δεν έχουμε θέμα δεν θα κινηθούμε νομικά αν όχι θα το πάμε όσο πάει τι έχουμε να χάσουμε...
Giwrgos George Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Είμαστε 500 άτομα σε γνωστό φορουμ με θέμα το lg v10 ένας με bootloop δεν υπάρχει,και έτυχε 6 άτομα από Κοζάνη με g v10 και χάλασαν και τα 6; Εγώ πάντως μετά από κάποια σχόλια που διάβασα πέταξα στα σκουπίδα το lg V10 αφού αργά ή γρήγορα θα χαλάσει ή θα πάθει bootloop και πήρα Νοκια 3310 να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. 2
greekbusters Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Εμενα παντως μια φωτογραφια με εξι χαλασμενα κινητα θα με έπειθε. Η μαλλον ενα βιντεακι πολυ συντομο αφου ειναι κολλημενα ολα στο μπουτ ???????????????????????? Βεβαια καποια δικαιολογια θα υπαρξει ειμαι σίγουρος εν ολιγοις ????
Xmoran Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Γιατί φίλε μου σου φαίνεται τόσο περίεργο γιατί να σου πω ψέματα θα κάνουμε καταγγελία στην εταιρία απλά περιμένουμε να δούμε τη θα μας πούνε απο το σέρβις... Αν γίνουν τα τηλέφωνα κ στο μέλλον δεν έχουμε θέμα δεν θα κινηθούμε νομικά αν όχι θα το πάμε όσο πάει τι έχουμε να χάσουμε... Μα είναι δυνατόν να μη μου ακούγεται όχι απλά περίεργο αλλά απίστευτο ?!? Και ξαναρωτώ ... Τι βλάβη έβγαλαν αυτά τα 6 V10 ? Όλα bootloop ?!?
Apatsig4 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Και εγώ με το που θα στείλουν απο την LG θα το πουλήσω και θα ξανά πάρω iPhone Δεν θα ξανα γράψω τίποτα για το θέμα γράψτε οτι θέλετε εσείς που τα ξέρετε όλα... Μπήκαμε εδώ μπάς κ βρούμε συμπαράσταση να ανταλλάξουμε απόψεις για το τη μπορούμε να κάνουμε κ πως να κινηθούμε ομαδικά και γίνεται το αντίθετο ούτε μεροκάματο να σας έκοβε η LG ... Το θέμα για εμένα τελειώνει εδώ οτι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας... Ευχαριστώ πολυ το forum για το χώρο που έδωσε να κάνουμε κάποια σχόλια... Προς υποψήφιους αγώραστες LG τα μάτια σας 14 γνώμη μου φύγετε μακριά εδώ κ 2 μήνες δεν έχω τηλέφωνο απο τότε που το έχω στα χέρια αυτά τα απο μένα φιλικά
Xmoran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Αστεία περίπτωση ο "φίλος" από την Κοζάνη... Κάνει παράπονα και καλά για έλλειψη απόψεων αλλά ο ίδιος αρνείται πεισματικά ή απαξιεί να δώσει πληροφορίες για τις βλάβες των υποτιθέμενων 6 V10... Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων !
miltostammy Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Γιατί φίλε μου σου φαίνεται τόσο περίεργο γιατί να σου πω ψέματα θα κάνουμε καταγγελία στην εταιρία απλά περιμένουμε να δούμε τη θα μας πούνε απο το σέρβις... Αν γίνουν τα τηλέφωνα κ στο μέλλον δεν έχουμε θέμα δεν θα κινηθούμε νομικά αν όχι θα το πάμε όσο πάει τι έχουμε να χάσουμε... Εμένα μου φαίνεται περίεργο που έχετε περισσότερα προβληματικά κινητά με bootloop σε μια παρέα από ότι όλο το νήμα στους xda που αναφέρονται και παγκοσμίως bootloop. Τέλος πάντων εσύ μπορεί να έχεις χρήματα να πάρεις οποιοδήποτε κινητό και καλά κάνεις. Το κακό είναι ότι δεν βοηθάς κόσμο ο οποίος δεν έχει την οικονομική ευχέρειά σου, να θέσει το v10 σαν υποψήφιο προς αγορά κινητό. Ένα κινητό σχετικά φθηνό και αρκετά καλό. Καλό είναι να προσπαθούμε να βοηθάμε με σωστή πληροφόρηση το κόσμο και όχι με παραπληροφόρηση και ειδικά στα χρόνια που ζούμε όπου η αγορά κινητού θέλει μια μικρή περιουσία. Καλό είναι ο εγωισμός ότι μονο το δικό μου είναι το καλύτερο να μην μας τυφλώνει. Όσο για το v10 έχω να πω ότι θέμα bootloop δεν έχει, σε μαζική κλίμακα όπως το G4. Έχει θέμα με την μπαταρία, με αρκετές συσκευες με light bleed στη 2η οθόνη και ελάχιστοι έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με image retention στην οθόνη, όπου τους αντικατεστάθη από το service. Αυτά μέχρι στιγμής για ένα κινητό το οποίο σαφώς δεν είναι το καλύτερο στην αγορά αλλά μερικοί το έχουν παρακάνει για το θαψιμό του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα