Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Link με αρκετές αναφορες:

http://forums.androidcentral.com/lg-v10/688513-lg-v10-bootloop.html

Αναφορά από μέλος του γειτονικού forum "εχω καποιες άσχημες πληροφορίες από "μέσα" (ίσος σύμπτωση να είναι) άρχισε και βγάζει και το v10 bootloop (μπορεί να ειναι ελαχιστες περιπτώσεις και έτυχε απλά να ειναι μερικά μαζί)

Να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία...

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

It's a software thing. Δεν είναι τυχαίο που μετά το mm update τα πήρε όλα ο σερί. Εγώ στο g4 γύρισα στην 5.1 και περιμένω να δω αποτέλεσμα

Δημοσ.

Link με αρκετές αναφορες:

http://forums.androidcentral.com/lg-v10/688513-lg-v10-bootloop.html

Αναφορά από μέλος του γειτονικού forum "εχω καποιες άσχημες πληροφορίες από "μέσα" (ίσος σύμπτωση να είναι) άρχισε και βγάζει και το v10 bootloop (μπορεί να ειναι ελαχιστες περιπτώσεις και έτυχε απλά να ειναι μερικά μαζί)

Να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία...

τα πρώτα προβλήματά bootloop του v10 τα χω αναφέρει σε άλλο θέμα πριν αρκετό καιρό τότε θυμάμαι πέσαν να με φάνε ότι παραπληροφορώ τον κόσμο κτλ

Δημοσ.

τα πρώτα προβλήματά bootloop του v10 τα χω αναφέρει σε άλλο θέμα πριν αρκετό καιρό τότε θυμάμαι πέσαν να με φάνε ότι παραπληροφορώ τον κόσμο κτλ

Ναι αλλά μπαίνεις και γράφεις ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑ στο θέμα και ως ένα σημείο, σπας @@. Μην το κάνεις, kthxbye.
  • Like 5
Δημοσ.

Ναι αλλά μπαίνεις και γράφεις ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΊΑ στο θέμα και ως ένα σημείο, σπας @@. Μην το κάνεις, kthxbye.

αν σου σπάω @@ μπορείς πολύ άπλα να μην διαβάζεις τα πόστς μου ή ακόμα καλύτερά να τα απενεργοποιήσεις απ το προφίλ σου

Δημοσ.

αν σου σπάω @@ μπορείς πολύ άπλα να μην διαβάζεις τα πόστς μου ή ακόμα καλύτερά να τα απενεργοποιήσεις απ το προφίλ σου

Already done that. Καμία φορά με πιάνει η περιέργεια.
  • Like 1
Δημοσ.

τα πρώτα προβλήματά bootloop του v10 τα χω αναφέρει σε άλλο θέμα πριν αρκετό καιρό τότε θυμάμαι πέσαν να με φάνε ότι παραπληροφορώ τον κόσμο κτλ

Αλήτες ρε. 

Δημοσ.

It's a software thing. Δεν είναι τυχαίο που μετά το mm update τα πήρε όλα ο σερί. Εγώ στο g4 γύρισα στην 5.1 και περιμένω να δω αποτέλεσμα

Δε γίνεται να φταίει μόνο το Marshmallow. Το G3 με το update βελτιώθηκε σημαντικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εδώ εγώ και ένα μήνα έχω θέμα με το τηλέφωνο το έχω στείλει μία φορα άλλαξαν μητρική και σε μία βδομάδα μου ξανα έκανε τα ίδια χθες πάλι ήρθε ο κούριερ και το παρελαβε να δω τη θα μου πουν τώρα είναι πολά τα κρούσματα αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν αναφέρονται 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο ήμουν την πρώτη τώρα τόσο έκανε να μου το επισκευάσει η LG την πρώτη φορά να δω τώρα πόσο θα κάνουν.... Τα 400€ όταν τα έπαιρναν ήταν καλά τώρα με το πάσο τους

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ εγώ και ένα μήνα έχω θέμα με το τηλέφωνο το έχω στείλει μία φορα άλλαξαν μητρική και σε μία βδομάδα μου ξανα έκανε τα ίδια χθες πάλι ήρθε ο κούριερ και το παρελαβε να δω τη θα μου πουν τώρα είναι πολά τα κρούσματα αλλά δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν αναφέρονται 20 μέρες χωρίς τηλέφωνο ήμουν την πρώτη τώρα τόσο έκανε να μου το επισκευάσει η LG την πρώτη φορά να δω τώρα πόσο θα κάνουν.... Τα 400€ όταν τα έπαιρναν ήταν καλά τώρα με το πάσο τους

Αν τους ζητήσεις στην LG, αν το κάνουν ακόμα και δε το έχουν κόψει, σου δίνουν συσκευή μέχρι να πάρεις τη δική σου πίσω, αλλά με την ευθυνη ότι α ν πάθει κάτι το κινητό που θα σου δώσουν, πληρώνεις την επισκευή.

Δημοσ.

Διαβάζοντας τα όσα προβλήματα βγάζουν τα G4-G5-V10 νιώθω τυχερός που το G3 μου έβγαλε ΜΟΝΟ κιτρινίλες στην οθόνη. Ακόμα ένα από τα πιθανά επόμενα κινητά μου τρώει Χ.

Δημοσ.

Τους ζήτησα συσκευή για όσο διαρκέσει ή επισκευή του δικού μου αλλά μου ειπαν οτι δυστυχώς δεν έχουμε συσκευές αυτήν την περίοδο γιατί γίνεται ένας χαμός στο σέρβις από όλη την Ελλαδα τους στέλνουν συσκευές για επισκευή σε ποιον να πρώτο στείλουν... Άκουσον άκουσον τα 400€ τα πήραν στον αέρα ςδεν πρόλαβαν να ακουμπήσουν στο ταμείο!!! Αν δεν λυθεί και τώρα το πρόβλημα θα γίνει καταγγελία παντού και θα φύγει mail απευθείας για Κορεα ...

Δημοσ.

ως κατοχος του V10 από τον Μαρτιο δεν εχω αντιμετωπίσει κανένα μα κανενα προβλημα. Το τηλ. ειναι αψογο. Όσο για τα boot loops που αναφερθηκαν με links στο νημα εδω τα παρακολουθω πολυ πριν την αγορά του. Είναι ελαχιστοτατα σε σχεση με τις πωλησεις που εχει κανει η συσκευή και δεν θεωρω οτι ειναι θεμα όπως στο G4.

Φίλε Apatsig4 μπορεις σε παρακαλω να μας ενημερωσεις λεπτομερως για τα πολλα κρούσματα boot loop που εχει το v10;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...