Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Όπως αναφέρω θα ήθελα να φτάξω ένα καινούργιο σύστημα για παιχνίδια κυρίως (LOL).

Θα χρησιμοποιηθεί και για γραφείο όπως και για παιχνίδια όπου πιστεύω δεν θέλει πολλές απαιτήσεις!.

Μου πρότειναν αυτήν εδώ : 

14512519a5074eaab849df40fd5a3e38.png

Αργότερα θα μπει και μία gpu.

Περιμένουμε τις καινούργιες RX470.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.!

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε.

Η δικιά μου γνώμη είναι 2x4 ram

Ποιο δυνατό τροφοδοτικό (550-600w) και καλύτερα της corsair
Και για gaming θα προτιμούσα επεξέργαστη της amd αλλα μείνε στον i3 να εισαι σίγουρος!!

Δημοσ.

Συμπλήρωσε την φόρμα από εδώ για να έχουμε πλήρη εικόνα με τις απαιτήσεις σου. Εκτός από LOL σκοπεύσεις να παίξεις άλλα παιχνίδια και ποια?

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε.

1. Η δικιά μου γνώμη είναι 2x4 ram

2. Ποιο δυνατό τροφοδοτικό (550-600w) και καλύτερα της corsair

3. Και για gaming θα προτιμούσα επεξέργαστη της amd αλλα μείνε στον i3 να εισαι σίγουρος!!

1. Όχι, σε μητρικές με 2 slots, προτιμάται 1 x 8 GB ώστε αν προστεθεί και 2ο dimm, να μην χρειάζεται να αχρηστεύτουν  τα "παλιά".

2. Δεν χρειάζεται κάτι πιο δυνατό, ακόμη και με την RX470. Αν εννοείς τα VS,CX,CS της Corsair μακριά.

3. ΑΜD μέχρι τους Zen δεν αξίζει, εκτός αν είναι πάρα πολύ περιορισμένο σε budget.

Συμπλήρωσε την φόρμα όπως λέει ο BlueBlood7.

• Like 5
Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:350-400

ii) Tη χρήση του υπολογιστή (εάν πρόκειται για gaming pc, αναφέρετε τι είδους παιχνίδια παίζετε/θα παίξετε και δώστε από ένα παράδειγμα.) Gaming (Lol,dota,minecraft)+office

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Κανένα

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? (απαραίτητη η διευκρίνηση της οθόνης μας για κάθε είδος συστήματος και αναβάθμισης. Εάν δεν γνωρίζετε τον κωδικό μοντέλου, αναφέρετε τουλάχιστον μάρκα, ίντσες και ανάλυση.) Όχι

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? (Αναφέρετε και την περιοχή στην οποία βρίσκεστε για περαιτέρω διευκόλυνση)

Από e-shop (Mόνο)

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Ναι 

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο?Όχι

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού

Ναι θα γίνουν 

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας  

Όχι

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού

Όχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: Όχι

Δημοσ.

Mια χαρά η σύνθεση σου δεν λέω, θα πήγαινα σε αυτήν αν είχα τα περιθώρια αλλά θα ήθελα να μου πεις πάνω στην δική μου σύνθεση απόψεις.

Δημοσ.

Mια χαρά η σύνθεση σου δεν λέω, θα πήγαινα σε αυτήν αν είχα τα περιθώρια αλλά θα ήθελα να μου πεις πάνω στην δική μου σύνθεση απόψεις.

Βασικά, είναι σχεδόν ίδια σύνθεση, με τις μόνες αλλαγές που έχω να είναι, το κουτί (σαφώς ποιοτικότερο), SSD αντί HDD, και μητρική.

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η συνθεση σου. Το τροφοδοτικο ηταν προσφορα την περασμενη εβδομαδα. Σημερα εχει 63 ευρω. Σε αυτα τα λεφτα και λιγο φτηνοτερο υπαρχει και το τροφοδοτικο που σου προτεινε ο cpttony που ειναι εξ ισου καλο.

Το κουτι που εχεις βαλει ειναι πολυ φτηνοκατασκευη με μετριο airflow και το τροφοδοτικο επανω. Το Ζ3 αν και σε ποιοτητα κατασκευης δεν ειναι και παρα πολυ καλυτερο εχει τουλαχιστον καλο airflow και το τροφοδοτικο κατω.

Στην ιδια κατηγορια τιμης επισης απο την Ζαλμαν υπαρχει και αυτο http://www.e-shop.gr/case-zalman-r1-atx-mid-tower-black-p-PER.815010 και το ποιοτικοτερο αλλα με λιγοτερους ανεμιστηρες Raijintek Arcadia http://www.e-shop.gr/case-raijintek-arcadia-midi-tower-black-p-PER.813212

Αν θες να μεινεις χαμηλα σε κοστος μπορεις να πας σε φτηνοτερο κουτι http://www.e-shop.gr/case-zalman-zm-t4-black-p-PER.806999 (αξιοπρεπεστατο με πολυ καλο airflow και πολυ εξυπνη σχεδιαση) η αν θες καλυτερη ποιοτητα κατασκευης σε Link.png Site: ακριβοτερο 

O SSD ειναι must σημερα πλεον οποτε δεν σου συνιστω να βαλεις HDD αντι για SSD. Αν δεν σου φτασει σε χωρητικοτητα ο SSD προσθετεις αργοτερα ενα HDD.

Για τα παιχνιδια που παιζεις (και για την υπολοιπη χρηση φυσικα) δεν χρειαζεσαι εξτρα καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Οπότε λέτε να αλλάξω και να βάλω ssd αντί hdd , άλλο κουτί οπωσδήποτε και τροφοδοτικό..

Θα παίζει όμως αυτά όπου ανέφερα? δεν είναι και τίποτα απαιτητικό  ;)

Δημοσ.

Οπότε λέτε να αλλάξω και να βάλω ssd αντί hdd , άλλο κουτί οπωσδήποτε και τροφοδοτικό..

Θα παίζει όμως αυτά όπου ανέφερα? δεν είναι και τίποτα απαιτητικό  ;)

Ο επεξεργαστής Intel Core i3-6100 έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών την Intel HD 530.

Στο βίντεο που έχει επισυνάψει παρακάτω μπορείς να δεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα επιδόσεων στο League of Legends με το συγκεκριμένο επεξεργαστή και RAM.

Σου προτείνω να πάρεις έναν SSD ώστε να μειώσεις αισθητά το χρόνο bootαρίσματος των Windows όπως και το φόρτωμα των levels του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ωραία οπότε πάω στην δική μου σύνθεση με μόνες αλλαγές  κουτι, τροφοδοτικό και ssd..

Επίσης σκέφτομαι να αγοράσω αυτήν εδώ την οθόνη http://www.skroutz.gr/s/3908572/Asus-VS228NE.html

Τι λέτε θα ανταποκριθεί σε αυτά που ζητάω? είναι καλή? ή υπάρχει καλύτερη σε αυτά τα χρήματα..?

Δημοσ.

Χμμ..κατάλαβα..

Οπότε καταλήγουμε σε αυτό εδώ bdbec57b04e6422199003107334e9c15.png

Και με την οθόνη που μου πρότεινες λογικά...(ίσως το ψάξω λίγο ακόμα αυτό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...