TriLoBiTe Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ένα μου είχε πέσει στο ντεκολτέ Σου την έπεσε σαμιαμίδι; Κάντο θρεντ να σπάσεις όλα τα κοντέρ. Υ.Γ Ξέρουν αυτά πού παν και χώνονται 3
funbreaker Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δεν το ξαναείδα πάντως από τότε. Ίσως και να έφυγε.
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Να έχεις βάλει συναγερμό στο σπίτι και να πηγαίνει να κάθεται πάνω στο ραντάρ. Μη σου τύχει... 2
jennyV Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 πριν αρκετα χρόνια είχαμε κι εμείς ένα στο πατρικό μου! Ήταν αρκετά μεγάλο σε μέγεθος και το θεωρούσα λίγο πολύ σα κατοικίδιο. Το λέγαμε "οικουρό όφι" χαιδευτικα και το είχαμε συνηθίσει, μέχρι κι ο γάτος το άφηνε ήσυχο. Μέχρι που ένα βράδυ που ήμουν στο μπάνιο ηρθε κι αυτό δεν το πήρα χαμπάρι και το πάτησα... έσπασε μάλλον το λαιμό του και πέθανε. Στεναχωρήθηκα πολύ, θυμάμαι. 1
ikaruga24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Προτιμώ χίλιες φορές τα σαμιαμίδια από τις κατσαρίδες που πραγματικά συχαίνομαι και χάνω τον ύπνο μου άπαξ και δω καμιά μέσα στο σπίτι. Ειδικά εδώ που μένω τώρα οι πουστοκατσαρίδες μπάζουν από παντού. Σαμιαμίδια όμως δεν έχει δυστυχώς. 2
Getta Robo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ποιος θελει αληθεια κατσαριδες στο σπιτι του; 1
tsourakis13 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Εγώ όσα βρίσκω εξω από το σπίτι τα βάζω μέσα. Συνήθως ξαναβγαίνουν μόνα τους έξω αλλά όσο μένουν μέσα κάνουν τη δουλειά τους. Κατσαρίδες κουνουπια κτλ εξαφανίζονται. Τώρα όσοι σιχαίνεστε τα σαμιαμιδια θα αλλάξετε γνώμη όταν κάποια νύχτα δείτε καμιά κατσαρίδα πάνω στη μύτη σας 2
makisperama Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα Πρέπει να έχω ένα σαυρακι κάτω στο ντουλάπι της κουζίνας η αλήθεια είναι ότι δεν με πειράζει καθόλου ίσα ίσα τα λατρεύω αλλά έχει γεμίσει ακαθαρσίες όλο το ντουλάπι Προσπαθώ να βρω τρόπο να το πιάσω και να το βγάλω έξω δυστηχως με κανένα αποτέλεσμα Έχετε καμία ιδέα ???
McNerd Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 πώς μπορώ να προ(σ)καλέσω ένα σαμιαμίδι να έρθει να μείνει σπίτι μου στην είσοδο; 1
Getta Robo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Παιδιά καλησπέρα για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα Πρέπει να έχω ένα σαυρακι κάτω στο ντουλάπι της κουζίνας η αλήθεια είναι ότι δεν με πειράζει καθόλου ίσα ίσα τα λατρεύω αλλά έχει γεμίσει ακαθαρσίες όλο το ντουλάπι Προσπαθώ να βρω τρόπο να το πιάσω και να το βγάλω έξω δυστηχως με κανένα αποτέλεσμα Έχετε καμία ιδέα ??? Βαλε ενα ταπερ με ελαχιστο νερο, να μπορει να ανεβει και να πεσει μεσα, αλλα να μην μπορει να βγει. Προσεξε ομως να μην πνιγει. Παρεπιπτωντος, το οτι βρισκεις τοσα πολλα περιτωματα του, σημαινει οτι εχει φαει και την αντιστοιχη ποσοτητα εντομων. 1
makisperama Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Βρε άμα δεν είχε τόσα πολλά περιτωματα ούτε καν θα ασχολιομουν θα το αφηνα μέσα στο σπίτι τώρα θέλω να το πιάσω και να το βάλω στο μπαλκόνι
Getta Robo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2017 Δεν σου λεω να το αφησεις μεσα στο σπιτι κτλ, αλλα καθε περιτωμα που βρισκεις ειναι και κατι οπου εφαγε και χωνεψε. Φαντασου τωρα για καθε ενα απο το καθενα τα μαυρακια που βρισκεις, να ηταν ενα τσιμπουρι η ψειρα.. Βρε άμα δεν είχε τόσα πολλά περιτωματα ούτε καν θα ασχολιομουν θα το αφηνα μέσα στο σπίτι τώρα θέλω να το πιάσω και να το βάλω στο μπαλκόνι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις