Επισκέπτης Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Αγαπητοί insomniacs: Aπευθύνομαι σε εσάς που έχετε τη διάθεση να φτιάξετε ιστοσελίδες και δεν έχετε λεφτά για ξόδεμα, ούτε και σας βολεύει ο σπαζό-lycos. Πριν λίγο καιρό, ένας γνωστός μου ελληνοαμερικανός μου έδωσε 500ΜΒ στο web με php, mysql με προοπτική να μου δώσει στο μέλλον άλλα τόσα, για να στήσω την σελίδα μου. Πραγματικά ήταν δώρο Θεού. Για μένα θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη χαρά να δώ το site να μεγαλώνει... επικίνδυνα. Εντάξει ένα φόρουμ υπάρχει, μερικά files υπάρχουν αλλά δεν υπάρχει χρόνος (ούτε και όρεξη όλες τις μέρες), ούτε και θα μπορούσε φυσικά να κάνει τόσα πράγματα το δικό μου μυαλό, όσο πολλά μυαλά μαζί. Γι αυτό θα μου άρεσε να προσθέσετε σελίδες του δικού σας περιεχομένου που ευελπιστώ να είναι πρωτότυπες και -αλίμονο- όχι τσόντες και μαλ @κίες. Ώστε να φτιάξουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο site ποικίλης ύλης που δεν είναι απαραίτητο να έχει κοινό look (o καθένας θα έχει το προσωπικό του στύλ) αλλά θα συμπεριφέρεται σαν ενιαίο. Στο σχέδιό δεν υπάρχει η περίπτωση του να ανέβει αρχείο.... 100ΜΒ να μην σας πω ούτε και 20ΜΒ. Ούτε κανενός είδους πειρατικό υλικό που ίσως μερικοί αδράξουν την ευκαιρία να διακινήσουν μέσω των σελίδων. Όχι ότι εγώ είμαι κανένας άγιος. Προς Θεού. Απλά θα ήθελα να δω ποικιλία και πρωτοτυπία στο δικτυακό υλικό και για να γίνει αυτό δεν είναι απαραίτητη η διακίνηση προγραμμάτων -εκτός ότι είναι σπατάλη χώρου- και δεν θα κάνω κανενός το χατίρι να έχει... free web space για να ανεβάζει ότι του κατέβει. Εξάλλου δεν είναι ο στόχος αυτός. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να φτιάξει κάτι καλό, ας συμμετέχει. Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Για τον σκοπό αυτό έφτιαξα ένα newsgroup στο yahoo για να τα πούμε καλύτερα μέσω email: Subscribe: [email protected] Post message: [email protected] ή αλλιώς στο web: http://groups.yahoo.com/group/Insomiacs_under_construction/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.