Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικα πολυ απογοητευμενος απο την σαμσουνγκ κλαιω τα λεφτα μου δεν μπορει πρωιν ναυαρχιδ(ι)α να εχει 5.1.1 απο την στιγμη που καποιεσ συσκευες της μισης τιμης του εχουν 6.0.1 απο μαμα.Κριμα τα λεφτακια μου

Δημοσ.

Δεν  ηξερα οτι δινεις λεφτα για την version του android αντι για τα χαρακτηριστικα του κινητου.........

Δίνεις λεφτά σε ναυαρχίδα για όλο το πακέτο ,και εγω θα χαλιομουν αν του χρόνου δεν θα υπάρξει αναβάθμιση στο s7edge μου

Δημοσ.

προφανως οι συσκευες μισης τιμης θα ειναι καινουργιες για αυτο εχουν android m. Και μπορεις να περασεις android 6.0 στο s6 απο το pc. Εχει βγει το λογισμικο εδω και καιρο 

p.s.

αν το κανεις να ξερεις οτι θα χασεις τα αρχεια σου για αυτο κανε backup!!!

Δημοσ.

Πραγματικα πολυ απογοητευμενος απο την σαμσουνγκ κλαιω τα λεφτα μου δεν μπορει πρωιν ναυαρχιδ(ι)α να εχει 5.1.1 απο την στιγμη που καποιεσ συσκευες της μισης τιμης του εχουν 6.0.1 απο μαμα.Κριμα τα λεφτακια μου

Το S6 εχει παρει 6.0.1 εδω και καιρο.Μηπως εχεις απενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις;

Κατεβασε μια το phone info απο Playstore και πες ποιας χωρας ειναι.

Δημοσ.

Οχι ολα ενεργοποιημενα ειναι απλα το κινητο μ ειναι ελβετικο

Δεν φταίει η Samsung τότε. Να περάσεις μια άλλη ρομ .

Δημοσ.

Επειδη φοβαμαι μην δεν κανω σωστα κατι υπαρχουν καπου οδηγιεσ γοατι ενας φιλος που το φλασαρε μεσω οντιν το ιντιν του εγραψε fail και αναγκαστικε να κανω factory reset επειδη το κινητο του δεν ανοιγε αλλιως.Και υποστηριζε οτι τα ειχε κανει ολα σωστα για υτο εχω καποιες ανασφαλειες

Δημοσ.

Επειδη φοβαμαι μην δεν κανω σωστα κατι υπαρχουν καπου οδηγιεσ γοατι ενας φιλος που το φλασαρε μεσω οντιν το ιντιν του εγραψε fail και αναγκαστικε να κανω factory reset επειδη το κινητο του δεν ανοιγε αλλιως.Και υποστηριζε οτι τα ειχε κανει ολα σωστα για υτο εχω καποιες ανασφαλειες

ψάξε στο myphone.gr, έχει οδηγούς εκεί.
Δημοσ.

Την marshmallow αν δεν κανω λαθος 1η την πηρε η Γαλλια.Τοτε που ειχα το S6 νομιζω αυτην ειχα φλασαρει.

Τωρα γενικα δεν υπαρχει στανταρ πιο θα την παρει 1ο την αναβαθμιση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...