NateU4 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πραγματικα πολυ απογοητευμενος απο την σαμσουνγκ κλαιω τα λεφτα μου δεν μπορει πρωιν ναυαρχιδ(ι)α να εχει 5.1.1 απο την στιγμη που καποιεσ συσκευες της μισης τιμης του εχουν 6.0.1 απο μαμα.Κριμα τα λεφτακια μου
sistah Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν ηξερα οτι δινεις λεφτα για την version του android αντι για τα χαρακτηριστικα του κινητου......... 2
slk200gr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν ηξερα οτι δινεις λεφτα για την version του android αντι για τα χαρακτηριστικα του κινητου......... Δίνεις λεφτά σε ναυαρχίδα για όλο το πακέτο ,και εγω θα χαλιομουν αν του χρόνου δεν θα υπάρξει αναβάθμιση στο s7edge μου
carrypizza Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 προφανως οι συσκευες μισης τιμης θα ειναι καινουργιες για αυτο εχουν android m. Και μπορεις να περασεις android 6.0 στο s6 απο το pc. Εχει βγει το λογισμικο εδω και καιρο p.s. αν το κανεις να ξερεις οτι θα χασεις τα αρχεια σου για αυτο κανε backup!!!
MariannaX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πραγματικα πολυ απογοητευμενος απο την σαμσουνγκ κλαιω τα λεφτα μου δεν μπορει πρωιν ναυαρχιδ(ι)α να εχει 5.1.1 απο την στιγμη που καποιεσ συσκευες της μισης τιμης του εχουν 6.0.1 απο μαμα.Κριμα τα λεφτακια μου Το S6 εχει παρει 6.0.1 εδω και καιρο.Μηπως εχεις απενεργοποιησει τις αυτοματες ενημερωσεις; Κατεβασε μια το phone info απο Playstore και πες ποιας χωρας ειναι.
NateU4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Οχι ολα ενεργοποιημενα ειναι απλα το κινητο μ ειναι ελβετικο
giannis42 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Οχι ολα ενεργοποιημενα ειναι απλα το κινητο μ ειναι ελβετικο Δεν φταίει η Samsung τότε. Να περάσεις μια άλλη ρομ .
NateU4 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Επειδη φοβαμαι μην δεν κανω σωστα κατι υπαρχουν καπου οδηγιεσ γοατι ενας φιλος που το φλασαρε μεσω οντιν το ιντιν του εγραψε fail και αναγκαστικε να κανω factory reset επειδη το κινητο του δεν ανοιγε αλλιως.Και υποστηριζε οτι τα ειχε κανει ολα σωστα για υτο εχω καποιες ανασφαλειες
giannis42 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Επειδη φοβαμαι μην δεν κανω σωστα κατι υπαρχουν καπου οδηγιεσ γοατι ενας φιλος που το φλασαρε μεσω οντιν το ιντιν του εγραψε fail και αναγκαστικε να κανω factory reset επειδη το κινητο του δεν ανοιγε αλλιως.Και υποστηριζε οτι τα ειχε κανει ολα σωστα για υτο εχω καποιες ανασφαλειεςψάξε στο myphone.gr, έχει οδηγούς εκεί.
MariannaX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Αν σε προλαβα να ξερεις χτες βγηκε αναβαθμιση για τα ελβετικα S6.
slk200gr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 σε ποιες χωρες ερχονται πιο γρηγορα οι αναβαθμισεις?
MariannaX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Την marshmallow αν δεν κανω λαθος 1η την πηρε η Γαλλια.Τοτε που ειχα το S6 νομιζω αυτην ειχα φλασαρει. Τωρα γενικα δεν υπαρχει στανταρ πιο θα την παρει 1ο την αναβαθμιση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα