jmallen3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, είμαι σε φάση αγοράς του πρώτου mac υπολογιστή και εχω καποιες ερωτησεις. Θέλω macbook pro 15αρι και απο οσο εψαξα κατεληξα στο παρακατω: http://www.ebay.com/itm/NEW-Apple-Macbook-Pro-2-2GHz-2-2-GHz-15-4-MJLQ2-i7-16GB-RAM-256GB-RETINA-2015-/371494882465?hash=item567ed20ca1:g:3BUAAOxygj5Sd8Lf Υπάρχει καποιο αλλο μοντελο που να βγαζει σε αυτα τα χρηματα? Αξιζει η αγορα του η να περιμενω να βγει καποιο αλλο; Διαβασα αρκετα και αποφασισα να το παρω απο τον electronic king γιατι η τιμη που το δινει ειναι σημαντικη μικροτερη απο οτι στην Ελλαδα. Θα πρεπει να προσεξω η να τον ρωτησω κατι? Γενικα οποια συμβουλη σας καλοδεχουμενη.
kaktos77 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Είμαι σε φάση ίδια με εσένα, τον επόμενο μήνα θα ανακοινώσει η Apple τα καινούργια MacBook τα οποία αναμένεται να έχουν αρκετές αλλαγές, όποτε θα περιμένω για να δω και να αποφασίσω ανάλογα, αν και πιστεύω ότι η διαφορά τιμής μεταξύ των νέων και των τωρινών μοντέλων θα ειναι μεγάλη τουλάχιστον για αρχή όποτε δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά. Για τον electronic king έχω διαβάσει και ακούσει πολλά, του είχα στείλει πριν περίπου δυο εβδομάδες για να δω μόνο και μόνο για 1300 λίρες για το ίδιο μοντέλο μαζί με τα μεταφορικά και δέχτηκε, γενικά ειναι δεκτικός σε παζάρια, ειδικά στα μεγάλα(15αρια) όποτε κάνε του και βλέπεις. Αν και γράφει διαθέσιμα, δεν τα έχει και περιμένει να του τα φέρουν απο Αμερική με καράβι όποτε θα σου καθυστερεί να σου δώσει το tracking number εσυ θα τον εκβιάζεις μετά απο 2-3 μέρες ώστε να σου δώσει tracking number και θα του λες ότι θα του κανείς dispute στο PayPal, ζητά του και δωρεάν Apple care μέσα στον εκβιασμό και πες του αν δεν μου δώσεις θα σου κάνω αρνητικό feedback. Γενικά σε άλλο forum για προϊόντα της Apple υπάρχει αναλυτικό topic που μπορείς να διαβάσεις για αυτόν...
jmallen3 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Έχουμε καμια ιδεα σε τι τιμες θα παιξουν τα καινουρια μοντελα απο προηγουμενες φορες? Δεν θελω να ανεβω πανω απο τα 1600€ οποτε αν ειναι να ξεκινανε απο 2000€ και πανω να παρω απο τωρα αυτο. Το Apple Care τι ακριβως ειναι; Αν μπορεις στειλε μου και το λινκ με το topic που αναφερεις να τσεκαρω.
kaktos77 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν γνωρίζω για αυτό και σου είπα ότι δεν έχω αποφάσισει τι θα κάνω καθώς και εγώ δεν θέλω να δώσω πάνω απο 1600. Το Apple care ειναι προγραμμα προστασίας της συσκευής που αγοράζεις δίνει εγγύηση και υποστήριξη κάπου στα 3 χρόνια επιπλέον νομίζω, κοστίζει κανενα 200αρι ευρώ όποτε αν πετύχεις να σου δώσει θα εισαι πολύ καλά. Το link: http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/121761-τι-πρέπει-να-ξέρετε-πριν-αγοράσετε-από-τον-electronic-king/page-4με τις πρόσθετες πληροφορίες, έχει τα πάντα ακόμα και τη διεύθυνση του σπιτιού του Χαχαχα
jmallen3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το Apple Care σου δίνει εγγύηση από την Apple 3 ετη? Πωλειται ξεχωριστα κανονικα? Και πως ενεργοποιείται; Ο electronic king μου κοβει μονο 10 λίρες, σηλαδη 1319.99 + τα μεταφορικα, δεν πεφτει με τιποτα παρακατω.
kaktos77 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ξαναστειλτου και πες του 1300 με μεταφορικά. Ναι σου δίνει επιπλέον εγγύηση και πωλείται ξεχωριστά, το συνδέεις με το sn της συσκευής σου, αλλά αυτό θα του το ζητήσεις μετά απο 3-4 εργάσιμες αφού θα περιμένεις το tracking number και δεν θα στο δίνει, με εκβιασμό για αρνητικό feedback...
jmallen3 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Του το ειπα και μου λεει ειναι πολυ μικρο το περιθωριο στο συγκεκριμενο μοντελο και δεν μπορω να παω πιο κατω... Εσενα σου ειχε πει 1300 με ολα?
kaktos77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ναι ναι 1300 μαζί με τα μεταφορικά τα οποία τότε ήταν κοντά στις 35 λίρες...
CheOnWeb Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το Apple Care επεκτείνει την εγγύηση στα 3 χρόνια. Δεν είναι επιπλέον της εγγύησης. Αν θεωρήσουμε ότι στην Ευρώπη ισχύουν τα 2 χρόνια, ουσιαστικά αγοράζεις έναν επιπλέον χρόνο εγγύησης.
kaktos77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το Apple Care επεκτείνει την εγγύηση στα 3 χρόνια. Δεν είναι επιπλέον της εγγύησης. Αν θεωρήσουμε ότι στην Ευρώπη ισχύουν τα 2 χρόνια, ουσιαστικά αγοράζεις έναν επιπλέον χρόνο εγγύησης. Τα μηχανήματα που πουλάει ο βασιλιάς ειναι αμερικανικά όποτε έχουν ένα χρόνο διεθνή εγγύηση όποτε με το care κερδίζεις ουσιαστικά 2 χρόνια επιπλέον.
haHa Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 H apple στην Ευρωπη δινει 1 χρονο εγγυηση, οπως γραφει και στο site της. Τα 2 χρονια αφορουν οχι την εγγυηση ,αλλα τα δικαιωματα των καταναλωτων λογω ελαττωματων που προυπηρχαν κατα την παραδοση.
jmallen3 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Τελικά το παράγγειλα τη Παρασκευή και το έστειλε σήμερα! Μου εδωσε και tacking number της FEDEX και Πέμπτη θα είναι εδώ όπως αναφέρει το tracking. θα πρέπει να ανησυχώ που το έστειλε τόσο γρήγορα με όσα έχω διαβάσει; Επειδη δεν εχω καμια εμπειρια με mac και ειναι το πρωτο μου, θα πρεπει να προσεξω/ελεγξω κατι κατα την παραλαβη στο laptop? Το Apple Care το αγοραζω παιρνωντας καποιον κωδικο; Και πως το ενεργοποιω; Μπορω να το αγορασω οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο πρωτο χρονο? Μου προτεινε να το αγορασω με 199.99 λίρες Αγγλίας, αξιζει;
kaktos77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τελικά το παράγγειλα τη Παρασκευή και το έστειλε σήμερα! Μου εδωσε και tacking number της FEDEX και Πέμπτη θα είναι εδώ όπως αναφέρει το tracking. θα πρέπει να ανησυχώ που το έστειλε τόσο γρήγορα με όσα έχω διαβάσει; Επειδη δεν εχω καμια εμπειρια με mac και ειναι το πρωτο μου, θα πρεπει να προσεξω/ελεγξω κατι κατα την παραλαβη στο laptop? Το Apple Care το αγοραζω παιρνωντας καποιον κωδικο; Και πως το ενεργοποιω; Μπορω να το αγορασω οποιαδηποτε στιγμη μεσα στο πρωτο χρονο? Μου προτεινε να το αγορασω με 199.99 λίρες Αγγλίας, αξιζει; Καλορίζικο αδερφέ!! Εκτός απο το να ειναι σφραγισμένο κλπ δεν νομίζω ότι πρέπει να κοιτάξεις κάτι περισσότερο, τσέκαρε και με το sn του στο site της Apple την εγγύηση που θα έχει για έναν χρόνο και εισαι οκ. Επίσης θα χρειαστείς ανταπτορα για την πρίζα. Νομίζω ειναι αρκετές οι 199 λίρες, ας σου πει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα για αυτό. Γράψε μας όταν παραλάβεις αν τελικά ήταν όλα οκ με τον king
jmallen3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Παρέλαβα χθες από τον king, όλα άψογα πήγαν! Και το μηχάνημα, και ο χρόνος παράδωσης και όλα! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα