G.bar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα Note 3 το οποίο μου βράχηκε και απο ο,τι μου είπανε στο service κάηκε η οθόνη. Επειδή δεν έχω σκοπό να το επισκευάσω, θελω να το δωσω για ανταλλακτικα. Αν βρεθει καποιος να το παρει και το επισκευασει η οτιδήποτε αλλο, υπάρχει περίπτωση να το ξεκλειδωσει και να έχει πρόσβαση στα αρχεία μου; Φωτογραφιες, λογαριασμους κτλ? Ειχα το κλασικο κλειδωμα οθονης με 4ψηφιο pin.
Mariosap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, έχω ένα Note 3 το οποίο μου βράχηκε και απο ο,τι μου είπανε στο service κάηκε η οθόνη. Επειδή δεν έχω σκοπό να το επισκευάσω, θελω να το δωσω για ανταλλακτικα. Αν βρεθει καποιος να το παρει και το επισκευασει η οτιδήποτε αλλο, υπάρχει περίπτωση να το ξεκλειδωσει και να έχει πρόσβαση στα αρχεία μου; Φωτογραφιες, λογαριασμους κτλ? Ειχα το κλασικο κλειδωμα οθονης με 4ψηφιο pin. Ναι άνετα ξεκλειδώνει..αν φυσικά δεν αλλάξει μητρική
G.bar Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Οκ. Ευχαριστω. Οποτε το κρατάω για κειμηλιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα