eidikos33 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 δεν εχω καποιο κολλημα με την εταιρια του κινητου παιδια! δηλαδη μονο το nexus αξιζει;
Donalhioy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 και το flex2 και το xiaomi note 3 pro απο ελλαδα αρκει να εχει official αγγλοκινεζικη....
Donalhioy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Πιστεύω κάνεις πλάκα. πιστευε οτι θελεις... αλλα ειναι μια ελαχιστα μεν αλλα καλυτερη δε, all around συσκευη
panos- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 πιστευε οτι θελεις... αλλα ειναι μια ελαχιστα μεν αλλα καλυτερη δε, all around συσκευη Προβλήματα υπερθερμανσης, προβλήματα οθόνης και μάλλον χωρίς αναβαθμίσεις.
Donalhioy Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Προβλήματα υπερθερμανσης, προβλήματα οθόνης και μάλλον χωρίς αναβαθμίσεις. το προβλημα υπερθερμανσης που εχει ειναι ουσιαστηκα που δεν σε αφηνει να πας 100% την φωτηνοτητα οταν ανεβασει "οπως ολα" θερμοκρασια προβλημα οθονης κανενας απο τους 2 γνωστους που το πηραν δεν ειχαν 5,5αρα oled οθονη μια χαρα οσο αναφορα τις αναβαθμισεις παιρνει ηδη MM απο οτι ειχα δει στο xda ειχαν μαλιστα και λινκ περα απο αυτο εχει οπτικο σταθεροποιητη που μετραει απιστευτα, παιρνει sd εχει καλυτερο επεξεργαστη γραφικα σκορ antutu "για οποιον τα κοιταει αυτα" και καλυτερη μπαταρια...
eidikos33 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 καλησπερα λεω να παρω αυτο τελικα http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html στα λεφτα του υπαρχει καλυτερο? επισης πως μπορω να το παραγγειλω απο τα ηλεκτρονικα καταστηματα που εχει στο skroutz? ειναι αξιοπιστα ολα αυτα τα ηλεκτρονικα καταστηματα η θα μου βαλουν μπανανα μεσα και θα μου το στειλουν για γνησιο?
panos- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 καλησπερα λεω να παρω αυτο τελικα http://www.skroutz.gr/s/7811257/LG-Nexus-5X-32GB.html στα λεφτα του υπαρχει καλυτερο? επισης πως μπορω να το παραγγειλω απο τα ηλεκτρονικα καταστηματα που εχει στο skroutz? ειναι αξιοπιστα ολα αυτα τα ηλεκτρονικα καταστηματα η θα μου βαλουν μπανανα μεσα και θα μου το στειλουν για γνησιο? Περνάνε τεστ γνησιότητας. Είναι αξιόπιστα όλα. Θα κανεις την καλύτερη αγορά.
eidikos33 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το βασικό μείον που έχει είναι το USB type C που έχει, και με την αγορά του πρέπει να γίνουν extra αγορές για car charger, καλώδια κλπ... Βέβαια, κάποια στιγμή το type c θα είναι το default... τι εννοει με αυτο?
panos- Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Έχει μία καινούρια θύρα USB που δεν ταιριάζει με τις παλιές MicroUSB. Πρέπει να πάρεις ανταπτορες και τέτοια αν θες να μπορείς να το συνδέσεις με υπολογιστή κλπ.
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 το προβλημα υπερθερμανσης που εχει ειναι ουσιαστηκα που δεν σε αφηνει να πας 100% την φωτηνοτητα οταν ανεβασει "οπως ολα" θερμοκρασια προβλημα οθονης κανενας απο τους 2 γνωστους που το πηραν δεν ειχαν 5,5αρα oled οθονη μια χαρα οσο αναφορα τις αναβαθμισεις παιρνει ηδη MM απο οτι ειχα δει στο xda ειχαν μαλιστα και λινκ περα απο αυτο εχει οπτικο σταθεροποιητη που μετραει απιστευτα, παιρνει sd εχει καλυτερο επεξεργαστη γραφικα σκορ antutu "για οποιον τα κοιταει αυτα" και καλυτερη μπαταρια... και απο ποτε οι 1-2γνωστοι μας ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα για την κατασταση του κινητου? Το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου ειναι ακριβως στον επεξεργαστη που ειναι ο γνωστος προβληματικος snap810.Το μονο θετικο που εχει αυτο το κινητο πλεον ειναι αξιολογη ας πουμε καμερα, γιατι η μπαταρια του(οπως και σχεδον ολων των κινητων με τον εν λογω επεξεργαστη)ειναι χαλια. Οσο για αναβαθμισεις παντα Nexus>LG χωρις πολλα πολλα.
Ntelosxxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 και απο ποτε οι 1-2γνωστοι μας ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα για την κατασταση του κινητου? Το μεγαλυτερο προβλημα του κινητου ειναι ακριβως στον επεξεργαστη που ειναι ο γνωστος προβληματικος snap810.Το μονο θετικο που εχει αυτο το κινητο πλεον ειναι αξιολογη ας πουμε καμερα, γιατι η μπαταρια του(οπως και σχεδον ολων των κινητων με τον εν λογω επεξεργαστη)ειναι χαλια. Οσο για αναβαθμισεις παντα Nexus>LG χωρις πολλα πολλα. παιδια το κινητο το εχω 3 μηνες οπως εχω γραψει και σε αλλα μπλοκ, σαν επεξεργαστεις πεταει. ειναι πολυ γρηγορο κινητο. ειχα g3, s4, εχω p8 (η γυναικα μου) και δεν συγκρινεται στην ταχυτητα του ουτε ζεστενεται. μεγαλο προβλημα η μπαταρια του και η οθονη του, που εχει σαν κοκους σκονεις, και με οσους εχω μιλησει που το ειχαν, ειχαν το ιδιο προβλημα. εγω νομιζω οτι η lg δεν εχει κανει καλα τη δουλεια της, αφου ακουσαμε και το v10 εβγαλε σε μερικους bootloop τοτε ολα τα μοντελα της εχουν μια ιδιομορφια.
Fulgore Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 παιδια το κινητο το εχω 3 μηνες οπως εχω γραψει και σε αλλα μπλοκ, σαν επεξεργαστεις πεταει. ειναι πολυ γρηγορο κινητο. ειχα g3, s4, εχω p8 (η γυναικα μου) και δεν συγκρινεται στην ταχυτητα του ουτε ζεστενεται. μεγαλο προβλημα η μπαταρια του και η οθονη του, που εχει σαν κοκους σκονεις, και με οσους εχω μιλησει που το ειχαν, ειχαν το ιδιο προβλημα. εγω νομιζω οτι η lg δεν εχει κανει καλα τη δουλεια της, αφου ακουσαμε και το v10 εβγαλε σε μερικους bootloop τοτε ολα τα μοντελα της εχουν μια ιδιομορφια. Σκεψου οτι εχεις κινητο που φοραει τον καλυτερο επεξεργαστη(εστω και με τα προβληματα του)του 2015 που δεν βαλανε καν στην ναυαρχιδα τους το G4. Το οτι απο επιδοσεις ο επεξεργαστης/γραφικα πετανε ειναι γνωστο. Το θεμα ομως ειναι οτι ουτε το Flex 2,ουτε το G3,ουτε το G4 ειναι αξιοπιστα κινητα επειδη εχουν βγαλει αρκετα θεματα το καθενα περισσοτερα ή λιγοτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα