Pelekania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 αυτος ισως ειναι ο λογος που δεν εχω κανει την αγορα ακομη με προβληματιζει η επικοινωνια με κινα ..και επισης , δεν εχω ιδεα πως να του περασω τη ρομ . δικιο εχεις , θα το σκεφτω ισως ακομη .. . ευχαριστω για τον χρονο σου !!
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Όπως ανέφερα και πιο πάνω η αντικατάσταση μπαταρίας απο τον χρήστη σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ειναι άμεση. Δηλαδη βγάζω καπάκι και αλλάζω μπαταρία θελει κατσαβίδι και προσοχή. Αλλιώς το παμε στο σέρβις για αλλαγή μπαταρίας συνήθως ένα τετοιο κόστος προκύπτει μετά την 4 ετια και ειναι περίπου 20€ αν και τωρα πια όπως εχουν γίνει όλα ετσι αλλάζουμε κινητό στα 4 έτη οι περισσότεροι.. Αν την αλλάξουμε μόνοι μας κοστίζει περίπου 5-10€ ανάλογα το μοντέλο και αν ειναι δυσεύρετη η οχι η μπαταρία.. αυτος ισως ειναι ο λογος που δεν εχω κανει την αγορα ακομη με προβληματιζει η επικοινωνια με κινα ..και επισης , δεν εχω ιδεα πως να του περασω τη ρομ . δικιο εχεις , θα το σκεφτω ισως ακομη .. . ευχαριστω για τον χρονο σου !! Όποτε δεν εχεις άλλη επιλογή παρα μονο Ελλάδα. Ετσι λοιπόν είτε κανεις την υπέρβαση των 20€ για ένα καλο προϊόν είτε σου προτείνουμε κατι αλλο απο εδώ. Θα ήθελα επισης να δεις το a3 2016 Samsung και το moto G4, και το j5 Samsung.
Pelekania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 καλο φαινεται το moto . το α3 εχει πολυ μικρη μπαταρια νομιζω και το J5 καλο ....
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το j5 ειναι πολυ καλό και εχει πολυ καλή κάμερα. Επίσης πολυ φτηνό νομίζω πιο κάτω απο 150€ ειναι τωρα το μοντέλο του 2015. Ενω του 2016 κάνει 180€ περιπου http://www.skroutz.gr/s/8864706/Samsung-Galaxy-J5-2016-16GB.html?from=recommendations#reviews Νομίζω πως τελικα πρέπει να καταλήξεις ανάμεσα στο j5 και το nexus, ειναι οι καλύτερες σου επιλογές.
Pelekania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 απο οτι διαβαζω εδω , το j5 2016 υστερει λιγο στην αναλυση οθονης απο το προηγουμενο μοντελο .. κ για την μπαταρια διαβαζω προβληματα !
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 απο οτι διαβαζω εδω , το j5 2016 υστερει λιγο στην αναλυση οθονης απο το προηγουμενο μοντελο .. κ για την μπαταρια διαβαζω προβληματα ! Και εγω αυτά ακούω συνεχώς για το νέο μοντέλο. Πάντως εχει εγγύηση, αλλιώς πας στου 2015 που ειναι πολυ δοκιμασμένο και απροβλημάτιστο.
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ποτε δεν καταλαβα αυτη την μανια να αλλαχτει η rom στα Κινεζικα κινητα και να βαλουμε Ελληνικα Αφου ολες οι εφαρμογες δουλευουν μια χαρα και γραφουν Ελληνικα το μενου των settings μας τρωει να ειναι κι αυτο Ελληνικο ? Ελεος αν δεν ξερουμε οτι το Display σημανει οθονη και το Volume ηχος Οσα κινητα ειχα ακομα κι αν ειχαν Ελληνικο μενουν προτιμουσα το Αγγλικο
Pelekania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 αυτο σκεφτομαι , καθως και το nexus εχει μικρη μπαταρια για εμενα . απο οτι βλεπω ομως το μοντελο του 15 δεν εχει εκδοση με 16gb .. επισης , το moto γιατι το απορριψαμε ?
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ποτε δεν καταλαβα αυτη την μανια να αλλαχτει η rom στα Κινεζικα και να βαλουμε Ελληνικα Αφου ολες οι εφαρμογες δουλευουν μια χαρα και γραφουν Ελληνικα το μενου των settings μας τρωει να ειναι κι αυτο Ελληνικο ? Ελεος αν δεν ξερουμε οτι το Display σημανει οθονη και το Volume ηχος Οσα κινητα ειχα ακομα κι αν ειχαν Ελληνικο μενουν προτιμουσα το Αγγλικο Δεν ειναι μόνο οι ρυθμίσεις σχεδόν παντού υπαρχει εκτός απο εφαρμογες.. Εκτός αυτού το μεγαλύτερο θέμα ειναι η εγγύηση εγω προσωπικά δεν εχω πρόβλημα με τα αγγλικά αλλα οι περισσότεροι εχουν.
Pelekania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ποτε δεν καταλαβα αυτη την μανια να αλλαχτει η rom στα Κινεζικα κινητα και να βαλουμε Ελληνικα Αφου ολες οι εφαρμογες δουλευουν μια χαρα και γραφουν Ελληνικα το μενου των settings μας τρωει να ειναι κι αυτο Ελληνικο ? Ελεος αν δεν ξερουμε οτι το Display σημανει οθονη και το Volume ηχος Οσα κινητα ειχα ακομα κι αν ειχαν Ελληνικο μενουν προτιμουσα το Αγγλικο δηλαδη αυτη ειναι η μονη διαφορα ? η γλωσσα ? ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα οπως απολυτως καμια γνωση στο θεμα περι ρομ ....
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 αυτο σκεφτομαι , καθως και το nexus εχει μικρη μπαταρια για εμενα . απο οτι βλεπω ομως το μοντελο του 15 δεν εχει εκδοση με 16gb .. επισης , το moto γιατι το απορριψαμε ? Το Μότο θεωρείτε καλή συσκευή αλλα δεν εχω προσωπική άποψη με την Μότο μετά την εξαγορά της απο την Lenovo γενικά ειναι λίγο ρίσκο πιστεύω.. απλα το ανέφερα μήπως κάποιος γνωρίζει να μας πει προσωπικά την γνώμη του αν το εχει.. δηλαδη αυτη ειναι η μονη διαφορα ? η γλωσσα ? ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα οπως απολυτως καμια γνωση στο θεμα περι ρομ .... Αφού δεν έχεις πρόβλημα με την γλώσσα προτίμησε το xiaomi λοιπόν αλλα θελει και προσοχή στην εγγύηση ξέρεις.
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 δηλαδη αυτη ειναι η μονη διαφορα ? η γλωσσα ? ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα οπως απολυτως καμια γνωση στο θεμα περι ρομ .... Κανενα προβλημα δεν υπαρχει φυσικα Η καθε εφαρμογη εχει τη δικη της γλωσσα και πολλες εχουν και option για Ελληνικα Σε περιπωση που δε λειτουργουν τα sms με 160 χαρακτηρες στα Ελληνικα απλα βαζεις αλλο πληκτρολογιο ή το Handcent SMS και εισαι οκ Οσο για την εγγυηση, την ειδα και την Ελληνικη οταν μου ειχε μεινει 4 μηνες το κινητο στην Arvato
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ποτε δεν καταλαβα αυτη την μανια να αλλαχτει η rom στα Κινεζικα κινητα και να βαλουμε Ελληνικα Αφου ολες οι εφαρμογες δουλευουν μια χαρα και γραφουν Ελληνικα το μενου των settings μας τρωει να ειναι κι αυτο Ελληνικο ? Ελεος αν δεν ξερουμε οτι το Display σημανει οθονη και το Volume ηχος Οσα κινητα ειχα ακομα κι αν ειχαν Ελληνικο μενουν προτιμουσα το Αγγλικο έμενα μ αρέσει να ναι όλα στα ελληνικά δεν ξέρω ίσως συνήθειά στο μάτι τα αγγλικά με κουράζουν .... άλλα ακόμα περισσότερο με εκνευρίζουν οι κινέζικοί χαρακτήρες που πετάει που και που στους Κινέζους
Pelekania Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 ωραια λοιπον τοτε ποια ειναι η προταση σας αναμεσα στα 3 κινητα τησ xiaomi που αναφερθηκαν ? η μηπως καποιο αλλο ? απο ποιο site ? αντικαταβολη δν υπαρχει ετσι ? ποιος ειναι ο πιο safe τροποσ πληρωμης ?
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 διαλεγεις αναλογα το μεγεθος http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8007&idPhone2=7863& Απο Vickmall ερχεται σε 20 μερες και βαζεις ταχυδρομιο NL και Original Rom(Chinese&English) +Google play και πληρωνεις με Paypal http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-note-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-snapdragon-650-hexa-core-miui-v7-16-0mp-touch-id-5-5-inch-fhd-4000mah-battery.html http://www.vickmall.com/xiaomi-redmi-3-pro-3gb-ram-32gb-rom-5-0-inch-4g-lte-smartphone-snapdragon-616-octa-core-1-5ghz-4100mah-battery-fingerprint-grey.html έμενα μ αρέσει να ναι όλα στα ελληνικά δεν ξέρω ίσως συνήθειά στο μάτι τα αγγλικά με κουράζουν .... άλλα ακόμα περισσότερο με εκνευρίζουν οι κινέζικοί χαρακτήρες που πετάει που και που στους Κινέζους Οποτε βλεπω Ελληνικο μενου σε κινητο με πιανουν γελια απο την εποχη του Nokia που ελεγε Μητρωο (Αρρενων θηλεων) κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα