Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Κατοχος του p8 και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος απο το τηλεφωνο αυτο, αλλα οταν μπαινει το μικροβιο της αλλαγης δεν φευγει ευκολα απο πανω μας! Αρα σκεφοτμαι να το αλλαξω σε λιγες μερες και ειμαι υπο σκεψη
1. S7
2. S6 edge+
3. Lg g5
4. Xiaomi mi5
Σκεφτομουν και γι αλλα οπως lg v10 αλλα διαβασα οτι ρουφαει μπαταρια σαν σκουπα και ειναι και κουμουτσα (ειχα note 3)
Εχετε καποια αλλη προταση?
Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

1. S7

2. S6 edge+

S7 σε γενικες γραμμες ειναι οτι καλυτερο απο τα παραπανω που ανεφερες. Το μοναδικο σαν εναλλακτικη που θα ανεφερα ειναι το S6 edge Plus μονο αν θες την μεγαλυτερη του οθονη.

Ολα τα αλλα κινητα ξεχασε τα εκτως και αν θες να δωσεις μια και καλη χρηματα για το S7 edge.

Δημοσ.

Το oneplus 3 γιατί δε το έχεις καν στις επιλογές σου.

Το Oneplus είναι μια χαρά κινητό, αλλά δε συγκρίνεται με το S7.
Δημοσ.

Μιλάμε για δύο διαφορετικές κατηγορίες. Εγώ παράδειγμα το s7 δε θα το κοιτάξω καν. Έχω μικρή οθόνη για τα δικά μου θέλω. Οπότε θα πήγαινα στο edge το οποίο βέβαια είναι και κανένα 150αρι από πάνω. Για κάποιους μπορεί να είναι λίγα για άλλους όχι. Και μη ξανά ακούσω γα G5 γιατί για εμένα μου έχω G4 όπως και για πολους άλλους η LG έχει διαγραφεί από τη μνήμη μου σαν εταιρεία καν.

Τώρα αν για το s7 σε καλύπτει η 5αρα οθόνη. (5.1) και σου αρέσει το TouchWiz ναι είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα εκεί έξω.

Δημοσ.

s7 φιλε αν έχεις τα χρήματα πηγαίνεις καρφί για εκεί τα αλλα βγαίνουν εκτος αν θέλεις να αγοράσεις το edge για μεγαλύτερη μπαταρία και οθόνη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...