eeogf Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Για να αποθηκεύσω αρχεία 100gb που θα χρησιμοποιώ σπάνια, προτείνετε να αγοράσω εξωτερικό σκληρό δίσκο ή usb flash drive ;
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εξωτερικό δίσκο για περισσότερη ασφάλεια πιστευω.. Τα φλασακια ειναι πιο portable και μπορει να τα χάσεις και εύκολα..
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Χωρίς αλλη σκέψη εξωτερικό δίσκο και κατα προτίμηση μεγέθους 3.5 ίντσες και με ρεύμα
nickolas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Προσωπικά πάντως ποτέ δεν μου έχει χαλάσει SD κάρτα ή φλασάκι (με εξαίρεση να καταστραφούν οι επαφές του USB από κλειδιά τσέπες κλπ.) Αντίθετα μού έχουν χαλάσει και οι δύο 3.5 ίντσες σκληροί που έχω πάρει κατά καιρούς... Αλλά για μακροχρόνια αποθήκευση πχ. 2+ χρόνια που δε θα αγγίξεις τα αρχεία θέλει προσοχή με τα flash drive. Θέλουν κατά καιρούς να μπαίνουν σε ρεύμα. Ανά 6μηνο είσαι 100% ΟΚ. Προσωπικά νομίζω έχω αφήσει και πάνω από χρόνο sd κάρτα χωρίς να την αγγίξω και δεν υπήρχε θέμα.
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 οτιδηποτε και να παρεις αμα τα αρχεια σου υπαρχουν μονο εκει ειναι λογος λιγο καιρο αργοτερα να λες οτι εχασες τα data σου.προσωπικα εχω backup καπου στα 40-50 gb τα οποια τα εχω σε 2 usb sticks απλα της sandisk και οτι τιποτα της πλακας. οτι και να γινει να ειναι εις διπλουν.ο δισκος πεφτει κατω και απλα game over.
c_access Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Για να αποθηκεύσω αρχεία 100gb που θα χρησιμοποιώ σπάνια, προτείνετε να αγοράσω εξωτερικό σκληρό δίσκο ή usb flash drive ; Και τα 2 και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Παρε ενα καλο φλασακι οπως ειπε καποιος φιλος πιο πανω, παρε και εναν καλο δισκο, και εισαι κομπλε.
stelios18120 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Ναι καλύτερα και τα 2 ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
poulinos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2016 ετσι και αλλιως backup σε ενα μεσο δεν θεωρειται bacKup>ενα ισον κανενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα