David20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σε ολους και ολες.. Θεωρω σωστο να τα "χωνουμε"( και καλα κανουμε) σε καταστηματα που μας βγαζουν την ψυχη για τεχνικη εξυπηρετηση,σερβις,αντικαταστασεις ελλατωματικων προιοντων κλπ,μπας και διορθωθουν και τιποτε δεν γινεται...Εν τουτοις , και στην περιππτωση που η εξυπηρετηση ειναι αψογη θεωρω επισης σωστο να το αναφερουμε (αν και ξερω,θα πρεπε να ειναι αυτονοητο και να μην αναφερθει καν). Οπως και να χει ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στα καταστηματα Public στην Τσιμισκη για την αψογη εξυπηρετηση τους και τον μικρο χρονο στον οποιο αντικατεστησαν τον σκληρο δισκο μου. Για την ιστορια το προβλημα μου ειχε ως εξης : Σε ελεγχο ρουτινας διαπιστωσα οτι ο σκληρος δισκος ειχε προβλημα με bad sectors. Kατεβασα 2ο προγραμμα να το διασταυρωσω και με ενημερωνε ακριβως το ιδιο και μαλιστα με εδειχνε μολις 20% υγεια δισκου.Και ολα αυτα χωρις το laptop (αυτο της υπογραφης μου) ,να εχει μετακινηθει,πεσει κλπ κλπ μετα απο μολις 2 χρονια χρησης. Αμεσα τηλεφωνησα στο τμημα εξυπηρετησης πελατων της HP και μαζι με τον τεχνικο τηλεφωνικα καναμε το επισημο τεστ της HP (σβηνουμε laptop,κατοπιν παταμε το "power" να ανοιξει και αμεσα παταμε πολλες φορες το "F2" και εμφανιζεται το system check που ειναι και καταπληκτικο .) Πραγματι ο τεχνικος διαπιστωσε και ο ιδιος το προβλημα και αφου ψιλοσαλταρα (ειχε ληξει η εγγυηση της HP),θυμηθηκα οτι ειχα πληρωσει στα Public μολις 20 ευρω επεκταση εγγυησης για αντικατασταση hardware σε περπτωση βλαβης για ενα χρονο ακομη !!!! Πηγα λοιπον (με την αποδειξη πρωτα ,και την αλλη μερα πηγα το laptop) και αφου τους ειπα αν γινεται να με βαλουν δισκο ssd στην ιδια τιμη με τον HDD που χαλασε,και σε τρεις μερες παρελαβα laptop με SSD 120GB (δεν ειχα χρηματα να πληρωνα διαφορά να εβαζα μεγαλο ,αν και η χωρητικοτητα δεν με νοιαζει πλεον) και το λαπτοπ πεταει.Πραγματικα τεραστια ανασα για το συστημα και οσοι δεν βαζετε και εχετε βαλαντια κακως κατα την γνωμη μου !!! Τελως παντων ενα μεγαλο ευχαριστω στα Public και παλι για την αψογη και αρκετα γρηγορη εξυπηρετηση !! 1
hackerW32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 και εμενα καποτε ειχα παρει εναν 600αρη green WD απο πλαισιο, 6 μηνες μετα καπου και μου δωσανε 750gb blue WD αληθεια μονο 20 ευρο ηταν για +1 χρονο εγγυηση;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ποιον ssd σου έβαλαν; θελω να δω πόσο κοστολόγησαν τον εργοστασιακό δίσκο του λαπτοπ σου. Ενδιαφέρον το συγκεκριμένο πάντως,αυτο που έβαλες για την εγγύηση φαντάζομαι δεν ακυρώνει του λαπτοπ αλλα ειναι ενα επιπλεον μέτρο προστασίας απ το public;
David20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 και εμενα καποτε ειχα παρει εναν 600αρη green WD απο πλαισιο, 6 μηνες μετα καπου και μου δωσανε 750gb blue WD αληθεια μονο 20 ευρο ηταν για +1 χρονο εγγυηση; Βεβαιως αληθεια φιλε μου.Δεν εχω να κερδισω κατι λεγοντας ψεματα ! Με 20 ευρω ρε παιδια μολις !! Ποιον ssd σου έβαλαν; θελω να δω πόσο κοστολόγησαν τον εργοστασιακό δίσκο του λαπτοπ σου. Ενδιαφέρον το συγκεκριμένο πάντως,αυτο που έβαλες για την εγγύηση φαντάζομαι δεν ακυρώνει του λαπτοπ αλλα ειναι ενα επιπλεον μέτρο προστασίας απ το public; Mε εβαλαν εναν της Sandisk στα 120 Gb,τον κοστολογησαν καπου στα 65-70 ευρω Xristara.(Οσο κανει περιπου ο σκληρος 500 GB HDD που χαλασε.) Οπως ειπα παραπανω εληξε η εγγυηση της HP και "πηρε μπρος" η εγγυηση ενος ετους ακομη των Public. Ξεχασα να αναφερω οτι με βαλανε ολοκαινουρια windows 8.1 με καθαρη εγκατασταση !!!! Παντως οι επιδοσεις σε ολους τους τομεις με ssd ειναι απιθανες.Πραγματικη απογειωση λεμε !!!
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το θέμα μου είναι οτι 65-70€ μπορεί να είχε τότε ο δίσκος τώρα δεν θα είχε τόσο γι αυτό και ρώτησα. ενδιαφέρον πάντως,καλά έκανες και το έγραψες να ενημερωθεί και άλλος κόσμος. προσωπικά δεν θα του εμπιστευόμουν σε κάτι τέτοιο αλλα να που γράφεις το αντίθετο.
David20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το θέμα μου είναι οτι 65-70€ μπορεί να είχε τότε ο δίσκος τώρα δεν θα είχε τόσο γι αυτό και ρώτησα. ενδιαφέρον πάντως,καλά έκανες και το έγραψες να ενημερωθεί και άλλος κόσμος. προσωπικά δεν θα του εμπιστευόμουν σε κάτι τέτοιο αλλα να που γράφεις το αντίθετο. Κι εγω φοβομουνα να σε πω την αληθεια,αλλα να που τουλαχιστον υπαρχει ακομη μια μεριδα επιχειρησεων που δειχνει οτι σε σεβεται ως ανθρωπο και πελατη .Μετα απο αυτο εγω για ποιο λογο να μην τους εμπιστευτω ξανα για οτιδηποτε; Φυσικα και θα με ξαναδουν ως πελατη. Και ξανατονιζω οτι με 20 ευρω επεκταση εγγυησης με βαλανε ssd δσκο +εργατικα+windows 8.1 Tι αλλο να ζητησει κανεις δηλαδη; Και η εγγυηση αυτη δεν εληξε ακομη !!
Xristaras12 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κι εγω φοβομουνα να σε πω την αληθεια,αλλα να που τουλαχιστον υπαρχει ακομη μια μεριδα επιχειρησεων που δειχνει οτι σε σεβεται ως ανθρωπο και πελατη .Μετα απο αυτο εγω για ποιο λογο να μην τους εμπιστευτω ξανα για οτιδηποτε; Φυσικα και θα με ξαναδουν ως πελατη. Και ξανατονιζω οτι με 20 ευρω επεκταση εγγυησης με βαλανε ssd δσκο +εργατικα+windows 8.1 Tι αλλο να ζητησει κανεις δηλαδη; Και η εγγυηση αυτη δεν εληξε ακομη !! Κοίταξε,αν ειχα ΗΡ(χωρις θα θελω να προσβαλω ουτε εσενα ουτε τιποτα-απλα παραθετω γεγονοτα)ίσως να το δοκίμαζα. Απο την στιγμή που η dell μου δίνει τέτοια εγγύηση και επέκταση εργοστασιακή για τα πάντα με ενα Χ ποσό φυσικά και δεν θα έβαζα τα 20€ του public για τον λόγο οτι δεν τους εμπιστευομαι. η dell ειναι dell στο service της,το ίδιο και η lenovo επίσης. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι έδωσες 20€ τα οποια και δεν πηγαν χαμένα και πίσω χρήματα πηρες(αν πεις οτι σου δώσανε ssd που κοστίζει 50€)
David20 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Κοίταξε,αν ειχα ΗΡ(χωρις θα θελω να προσβαλω ουτε εσενα ουτε τιποτα-απλα παραθετω γεγονοτα)ίσως να το δοκίμαζα. Απο την στιγμή που η dell μου δίνει τέτοια εγγύηση και επέκταση εργοστασιακή για τα πάντα με ενα Χ ποσό φυσικά και δεν θα έβαζα τα 20€ του public για τον λόγο οτι δεν τους εμπιστευομαι. η dell ειναι dell στο service της,το ίδιο και η lenovo επίσης. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι έδωσες 20€ τα οποια και δεν πηγαν χαμένα και πίσω χρήματα πηρες(αν πεις οτι σου δώσανε ssd που κοστίζει 50€) Σεβαστη η αποψη σου.Κι εγω ειχα ακουσει χιλια δυο για HP τα οποια και αληθευουν,δεν το κρυβω ,ουτε το αρνουμαι.Αλλα το εν λογω laptop βγηκε πολυ καλο .Οκ;( ο σκληρος αλλωστε ειναι βλαβη που βγαινει σε ολα τα συστηματα ,οχι μονο σε Hp και βεβαα πολλες φορες απροειδοποιητα). Οσον αφορα αυτα που λες για dell συμφωνω απολυτα, αλλα οχι για lenovo μιας και δεν εχω αποψη -εμπειρια καθολου απ αυτη την εταιρια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα