fastnq2 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Οσους λογιστες ειχα βρει ενδιαφεροταν μονο να παρουν την ταριφα της καθε εποχης 40-50ευρω να συμπληρωσουν κυριολεκτικα 2-3 νουμερα και τελος. Μολις το καταλαβα αυτο συμπληρωνω τα νουμερα μονος μου και παω και τρωω σουβλακια τα χρηματα της ταριφας. Ετσι και αλλιως εαν δεν εχει κυριολεκτικα τιποτα παρα μονο εναν μισθο η δηλωση ειναι πολυ ευκολη. Πλεον τα νουμερα ειναι ηδη ετοιμα... Ακριβως αυτον τον λογιστη προτεινω να αποφυγει καποιος.Πραγματικα με ολα τα ποσα προσυμπληρωμενα ειναι τσαμπα λεφτα.Αλλα στις επιχειρησεις ειναι απαραιτητος,και για αυτο λεω οτι καλο ειναι να γνωριζει απο νομους να ειναι ενημερος και να κοιταει το οφελος του πελατη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Στις επιχειρήσεις είναι υποχρεωτικό όμως να έχεις λογιστή ώστε να υπογράψει. Δεν είναι πάντα. Παλιά ίσχυε όριο τζίρου 150.000€ (για Β' βιβλία τουλάχιστον) πάνω από το οποίο χρειαζόταν υπογραφή λογιστή. Τώρα ισχύουν διαφορετικά πράγματα (https://www.taxheaven.gr/acforum/topic/99057-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B53-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/) Στην πράξη βέβαια -τεχνειέντως- κατάφεραν να μας κάνουν να θέλουμε "αγκαλιά" το λογιστή σε κάθε μας βήμα (αν και εγώ παρότι ελ. επαγγελματίας, επιμένω ακόμα να τηρώ τα λογιστικά μου πλήρως και απολύτως μόνος μου). Υ.Γ. Ενδιαφέρουσα η συζήτηση αυτή, αλλά υπενθυμίζω ότι βγήκαμε τέρμα εκτός θέματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rpg_beast_slayer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα ήταν ebay και εφορία..... ,???????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Το θέμα ήταν ebay και εφορία..... ,???????? Για πολύ παλιά μιλάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jade Gin Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2017 για 1500 ευρώ δεν θα ασχοληθεί κανένας, συν ότι θα είναι κεφάλαιο εξωτερικού. πρόσεχε μόνο να μην κάνεις μεγάλη αποταμίευση. παράδειγμα όταν φτάσεις τις 8.000 στο τρ. λογαριασμό, απέσυρε μερικά χρήματα ή στείλε τα αλλού. φίλος που λαμβάνει χρήματα από amazon κάθε μήνα για μεταφράσεις βιβλίων δεν τον έχουν ενοχλήσει ποτέ. επίσης καλό είναι να έχεις και έναν λογαριασμό εξωτερικού που αναφέρθηκε πιο πάνω, οι τρόποι είναι πολύ εύκολοι πλέον.Καλησπέρα , πάνω σε αυτό που λες ότι είναι εύκολο να ανοίξεις λογαριασμό στο εξωτερικό , το γνωρίζεις ? Γιατί εγώ βρέθηκα στην Φλωρεντια πρόπερσι , και δεν μπορούσα να εξαργύρωσε επιταγή Ιταλού επιχειρηματία , ούτε λόγος βέβαια για άνοιγμα λογαριασμού , ευτυχώς ο Ιταλός ήταν τίμιος και μου πήρε την επιταγή και μου έδωσε μετρητά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα