Προς το περιεχόμενο

Τιτανικός vs Άρχοντα των δακτυλιδιών

nakostyphoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την παραπάνω διαμάχη με έναν φίλο μου από το insomnia και θέλω απόψεις επί του θέματος.

Ποιά από τις δύο θεωρείτε την ταινία που όταν τη είδατε περάσατε καλύτερα και θα την ξαναβλέπατε περισσότερες φορές στο μέλλον.Πάρτε τον Άρχοντα σαν τριλογία ή και όχι αν θέλετε .

Αν μπορείτε απαντήστε συγκεκριμένα μία μόνο από τις δύο ως την επιλογή σας

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά πλάκα κάνεις; Σοβαρά ρωτάς;

Σε περίπτωση που ρωτάς σοβαρά, το Lord.

Καλά, ελπίζω να μου πεις ότι εσύ συμφωνείς και το κόλλημα με τον Τιτανικό το χει ο φίλος σου (αν και δεν ξέρω και κανένα αρσενικό που να πήρε και πολύ στα σοβαρά τον Τιτανικό...)

Δημοσ.

adi: An kai polloi edw pera den goustaroun tin ekdoxi tou Jackson, pisteyw oti exei gyrw sto 0,0% pithanotites na epiviwseis apo to kyma orgis twn Tolkien fans pou tha exapolythei enantion sou.Kalo kouragio...

naok:Opws proeipe kai o konnak....Plaka kaneis???Proswpika,asxetws POSO mou arese o Arxontas,toulaxiston mou arese.O Titanikos oxi.An kapoios me anagasei na ton xanadw, yposxomai na paw na synantisw ton kanoniko Titaniko

Δημοσ.

Egw pshfizw Titaniko ka8ara logw Kameron. De nomizw oti htan mono gia koritsakia, enw to LOTR, an kai mou aresei, exei periorismeno fasma hlikiwn. Gia na mh sygkrinoume me bash ta Oscar, pou synhthws ta dinoun opou nanai, alla o Titanikos sigoura aksize ola osa phre! ;)

Δημοσ.

Καλα πλακα κανεις ρε φιλε? Το LOTR φυσικα ειναι καλυτερο! Ο Τιτανικος ειχε καλα εφε αλλα ως εκει. Ακομα και την αδερφη μου να ρωτησεις θα σου πει τα ιδια. Κατσε να βγει και το Return of the King για να εχεις μια ολοκληρωμενη ειμονα και μετα ξαναρωτα τον φιλο σου.

Δημοσ.

Δυστυχώς οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν.

Απ' ότι βλέπω ο Τιτανικός έχει μία πολύ ψυχρή αντιμετώπιση από το αρσενικό φύλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος δεν συγκινείται από την όλη υπόθεση του Τιτανικού και ακόμα και το love story ; Είναι άρτια ταινία με καλούς ηθοποιούς που πετυχαίνει πολή καλή μεταφορά της ιστορίας προσωπικά όταν την είδα το ευχαριστήθηκα καθόλη την διάρκεια της προβολής. Και στο κάτω ο Τιτανικός θα μείνει στην ιστορία και οι επόμενοι θα την θεωρούν must όπως ήταν για εμάς το starwars πράγμα που μάλλον δεν θα γίνει με το LOTR.

Το LOTR πως να το πώ, σαν μεμονομένες ταινίες μάλλον είναι ξεκάρφωτες και σε πολλά σημεία προκαλούν κούραση και δεν είναι STAWARS που κάθε επεισόδιο μπορεί να σταθεί μόνο του, ενώ σαν τριλογία είναι πολυ μεγάλη.

Άλλοι λένε για τον Ντι Κάπριο και για την οικτρή του υποκριτική, το οποίο δεν καταλαβαίνω που το βασίζουν. Και στο Τιτανικό και σε όλες τις ταινίες που έχεις παίξει είναι καλός (δεν ξέρω για το man in the iron mask ). Συνεπώς όσοι λένε αυτό μάλλον περί ζήλειας πρόκειται.

Δημοσ.

Το LOTR πως να το πώ, σαν μεμονομένες ταινίες μάλλον είναι ξεκάρφωτες και σε πολλά σημεία προκαλούν κούραση

Δεν έχεις άδικο στο "ξεκάρφωτες". Η ταινία είναι μια σε 3 κομμάτια. Επιπλέον, ο θεατής χρειάζεται μια εξοικείωση, μια μύηση. Πάντως μου άρεσαν πολύ και οι 2 ταινίες (όχι βέβαια για το βαθυστόχαστο της πλοκής τους). Διαφωνώ στο "κουράζουν", γιατί είχαν αρκετή δράση.

Πάντως νομίζω πως η σύγκριση των 2 ταινιών είναι άδικη. Θυμάμαι ότι παίρναμε τις κοπέλες για να τις πλαντάξουμε στο κλάμα με τον Τιτανικό (τι κλάμα είχε!) :D :D

Δημοσ.

:o Ναι καλα που πήγα να δω τον τιτανικό για να κλάψω κοπέλα είμαι... Μια ταινιά με υπερβολικό για οτι έδειξε μπάτσετ ήταν που εκμεταλεύτηκε χωρις καμιά ντοπή τον πόνο χιλίαδων ανθρώπων και κόλησε και έναν <<αχρηστο για εμένα ηθοποιο πως τον λένε τον ... κρίμα για τον Μέγα Αλέξανδρο :twisted: >>

Είμαι ο φίλος του nakostyphoon που έχει μαζί του την διαφωνία και περιττο να κάνω σύγκριση ,άρχοτας χωρις δευτερη σκέψη

.Δεν μπορω να καταλάβω πως υπάρχει άνδρας στην ηλικία μας και να του αρέσει περισσότερο ο τιτανικός τρέλα :?: .Αυτος ο ψευτορομαντισμός μερικών με εκνευρίζει .Φυσικά ήμουν ένας που πήγε μαζί με όλοι την οικογένεια<< δεν είχα κοπέλα εκείνη την περίοδο για να εκμεταλευτώ την ταινία>> να την δει (όλοι κάνουν λάθη τελικά) αλλα στο τέλος ο μόνος που γελουσε στο Cinema όταν τέλιωσε.Πηγαν να την δουν πολλοί γιατι ήταν πραγματική ιστορία και όχι ταινια ποιότητας όπως και το πέρ χάμπουρ που το είδε όλοι η αμερική.Τον άρχοντα να τον βλέπετε σαν μία ταινια και αμφιβάλω για όσους μπαίνουν στην ιδέα της σύγκρισης οτι έχουν διαβάσει τα βιβλία .Καλώ όλους τους Fan να απαντήσουν

Δημοσ.

Αυτό με τον πόνο χιλιάδων βρήκες να μου πείς ως λόγο για να μην μου αρέσει η ταινία. Με την ίδια λογική και η διάσωση του στρατιώτη ράιν δεν πρέπει να υπάρχει γιατι παίζει με τον πόνο των θυμάτων του πολέμου.

Ο τιτανικός ίσα ίσα προβάλει την γενναιότητα κάποιων ατόμων που εκείνη την βραδιά επέδειξαν μέγα θάρρος και τιμιότητα. Σε αντίθεση με τον Άρχοντα όπου έχουμε κάποιες ψεύτικες καταστάσεις στις οποίες μόνο η φαντασία φτάνει και δεν τις συναντάμε στην καθημερινή ζωή.

Κάτι ακόμα, πείτε μου ρε παιδιά , ποιά ταινία από τις δύο είχε μεγαλύτερο τζίρο , απ' ότι έχω διαβάσει ο τιτανικός είχε μεγαλύτερα έσοδα(800.000.000) ακόμα και αν τον άρχοντα τον πάρεις σαν τριλογία. Δηλαδή και οι τρείς μαζί δεν έκαναν τον τζίρο του τιτανικού , με την υπόθεση ότι η τρίτη του άρχοντα θα έχει πάνω κάτω τα ίδια έσοδα με τις προηγούμενες.

Δημοσ.

Καλά πάντως την επικράτηση του άρχοντα την περίμενα εδώ γιατί απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι που γράφουν για ταινίες είναι ψιλοφαντασιόπληκτοι, και πείτε με ρομαντικό αν θέλετε .

Δημοσ.

Καλά πάντως την επικράτηση του άρχοντα την περίμενα εδώ γιατί απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι που γράφουν για ταινίες είναι ψιλοφαντασιόπληκτοι, και πείτε με ρομαντικό αν θέλετε .

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

η επελαση των funboys!!!!!

οταν η επειχηρηματολογια της αντιθετης πλευρας πεσει σε αυτο το επιπεδο το λουκετο τριβει τα μεταλα του!!

nakos ο kaisersoze ειπε ορισμενα πολυ σωστα πραγματα προσπαθησε να ανασκεβασεις αυτα και να μην μας λες φαντασιοπληκτους

ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...