Demon Lord Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Στο pc2 της υπογραφής μου είχα ένα δίσκο με Linux μέσα όπως βλέπετε. Αποφάσισα να βγάλω το δίσκο από μέσα και να τον βάλω στο pc1 της υπογραφής. Έφτιαξα ένα bootable στικάκι με windows 10 και πριν κάνω την τράμπα στα pc μπήκα και έκανα format το δίσκο κανονικά. Μετά τον έβγαλα και τον έβαλα στο pc1 της υπογραφής μου. Ενώ αναγνωρίζεται κανονικά στο bios, όταν πάω να του δώσω γράμμα δε φαίνεται πουθενά. Δοκίμασα και με το easyus partition αλλά τίποτα. Δοκίμασα να αλλάξω θύρες sata αλλά και καλώδιο, επίσης τίποτα. Με Linux δούλευε μια χαρά. Όταν του έκανα φορμάτ (όσο ήταν ακόμα μέσα στο pc2), η εγκατάσταση τον "έβλεπε" κανονικά. Αλλά όταν πάω να του δώσω γράμμα δε φαίνεται πουθενά. Κάποια ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δηλ στη διαχείριση δίσκων τον βλέπεις ?? Και δεν παίρνει γράμμα ?? Είναι απλός τόμος .....δυναμικός .....ή κάτι άλλο ?? Τι σου γράφει εκεί στη διαχείριση, στο αριστερό κομμάτι ?? Για ανέβασε καμια φωτό ( εκτός αν το φτιαξες ήδη ! )
Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δηλ στη διαχείριση δίσκων τον βλέπεις ?? Και δεν παίρνει γράμμα ?? Είναι απλός τόμος .....δυναμικός .....ή κάτι άλλο ?? Τι σου γράφει εκεί στη διαχείριση, στο αριστερό κομμάτι ?? Για ανέβασε καμια φωτό ( εκτός αν το φτιαξες ήδη ! ) όχι δε φαίνεται καθόλου, τίποτα. ΑΛΛΑ από τον bios τον βλέπει και επίσης αν πάω να του κάνω Install windows, οι επιλογές που λένε φορμάτ κλπ. επίσης τον βλέπουν.
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ξεκίνα τοτε εγκατάσταση και μολις τον φορμάρεις και ξεκινήσει ........ βγάλτον !! Σύνδεσέ τον μετά και θα τον δεις στη διαχείριση. Προφανώς αυτό το ext4 και διάφορες άλλες μορφές διαμόρφωσης δυσκολεύουν τα win.
Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ξεκίνα τοτε εγκατάσταση και μολις τον φορμάρεις και ξεκινήσει ........ βγάλτον !! Σύνδεσέ τον μετά και θα τον δεις στη διαχείριση. Προφανώς αυτό το ext4 και διάφορες άλλες μορφές διαμόρφωσης δυσκολεύουν τα win. Αυτό σκέφτηκα και εγώ από την αρχή αλλά δεν... ο δίσκος είναι κανονικά φορμαρισμένος με iso από windows. Καλά δε με καίει και τόσο μιας και είναι σχετικά παλιός. αλλά αφού είναι λειτουργικός δεν καταλαβαίνω τι φταίει.
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Στη διαχείριση δίσκων δε φαίνεται ??? Έστω και χωρίς γράμμα ???
Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Στη διαχείριση δίσκων δε φαίνεται ??? Έστω και χωρίς γράμμα ??? όχι καθόλου και γι αυτό έχω προβληματιστεί. πως γίνεται να να φαίνεται στο bios και να φαίνεται από την εγκατάσταση των windows και να μη φαίνεται καθόλου εκεί;
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Απ οτι διάβασα στο αρχικό σου ποστ, εκανες φορματ και τον έβγαλες . Ξεκίνα και εγκατάσταση και κόφτη μετα απο κάνα λεπτό. Να γράψει και ορισμένα αρχεία σε μορφή NTFS. Και βαλτον στο αλλο να μου πεις .....
Demon Lord Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Απ οτι διάβασα στο αρχικό σου ποστ, εκανες φορματ και τον έβγαλες . Ξεκίνα και εγκατάσταση και κόφτη μετα απο κάνα λεπτό. Να γράψει και ορισμένα αρχεία σε μορφή NTFS. Και βαλτον στο αλλο να μου πεις ..... aha κατάλαβα τι λες... θα το κάνω αλλά όχι τώρα μιας και δεν επείγει. όταν το κάνω θα ενημερώσω πάλι, ευχαριστώ ππολύ φίλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα