Screamer-hg Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 καλησπερα προσπαθω να εγκαταστησω μερικες εφαρμογες οπως το logitech options και το avira αλλα στην εγκατασταση δεν εχει επιλογη για το που θελω να το εγκαταστησω και αναγκαστικα παει στον ssd ενω θελω να τα βαλω στον σκληρο.Τι λυση υπαρχει?
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Για το αλλο δεν ξέρω αλλα για το avira νομίζω υπάρχει επιλογή μεσα αν επιλέξεις αλλη επιλογή απο το normal η standar δεν θυμάμαι πως ειναι αλλα καπου υπάρχει
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δέν υπάρχει λόγος να εγκαθιστάς τις εφαρμογές σου σε άλλο δίσκο. ΌΛΕΣ στον SSD. Αν σου χαλάσει μετά απο 5+ χρόνια, θα πάρεις άλλον. Επίσης κρατάς πάντα ένα είδωλο συστήματος και είσαι κομπλέ για πάντα
Screamer-hg Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Ειναι μικρος ο ssd στα 250 gb ενω ο hdd ειναι 1 tb
cuprakatos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Για λειτουργικό - προγράμματα είναι τεράστιος ο SSD σου. Παιχνίδια και back up στον μηχανικό. Τα παιχνίδια δεν υπάρχει ιδιέτερος λόγος να τα έχεις στον SSD. Και αν θες ... 2 .... 3 παιχνίδια που παίζεις συνέχεια βάλτα. Δε νομίζω ότι θα γεμίσει πάνω απο τη μέση ο 250 !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα