Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κ ένας φίλος μ ηθελε να αγοράσει ενα σφραγισμενο MEIZU mx4 pro και μόνο το συγκεκριμένο μαγαζί το είχε.

Γιατί τι παίζει μ αυτούς;

https://www.google.gr/search?q=fastcardtech&biw=1024&bih=643&source=lnt&tbs=ctr:countryGR&cr=countryGR&sa=X&ved=0ahUKEwigzIa3qJ3OAhVD2RoKHWHyDv0QpwUIFA

• Like 1
Δημοσ.

Λεω να το επιχειρήσω να το παρω με πληρωμη ΠΑΝΤΑ paypal. 

μήπως μας τρολλάρεις? δεν διάβασες για το κατάστημά αυτό? κατά 99,9% θα μπλέξεις... τώρα αν θες για 10-20 ευρώ να παίξεις με την τύχη σου προχωρά 

Δημοσ.

Σε ποιο αξιοπιστο καταστημα εχει 10-20 ευρω παραπανω?

το συγκεκριμένο δεν υπάρχει 

Δημοσ.

επισης, ετσι απο περιεργεια, θα ηθελα να ρωτησω τους αγαπητους φιλους, που χρειαζονται τα 3-4-6GB μνημης στα κινητα...?  

μπορουν να την καταναλωσουν?  

γιατι εδω εχω ενα παλιο ρημαδοκινητο 2 χρονια, με 2GB μνημη, και ποτε..... μα ποτε, δεν την εχω δει να φουλαρει...!!!  

βεβαια...., καλο ειναι να υπαρχει πλεονασμα μνημης, αλλα που θα την φαει?

Αν θες να κρατησεις καιρο το κινητο σου το παραπανω που γραφεις δεν ισχυει. Αν βεβαια καποιος αλλαζει τα κινητα στον χρονο πανω τοτε προφανως και ειναι υπερβολη αυτη η Ram.

Δημοσ.

Αν θες να κρατησεις καιρο το κινητο σου το παραπανω που γραφεις δεν ισχυει. Αν βεβαια καποιος αλλαζει τα κινητα στον χρονο πανω τοτε προφανως και ειναι υπερβολη αυτη η Ram.

τι δεν ισχυει?  εγω ερωτηση εκανα...!!!!     και περιμενω απαντησεις, για να μαθω πως μπορεις  να καταναλωσεις 3-4+gb RAM.   

Δημοσ.

επισης, ετσι απο περιεργεια, θα ηθελα να ρωτησω τους αγαπητους φιλους, που χρειαζονται τα 3-4-6GB μνημης στα κινητα...?  

μπορουν να την καταναλωσουν?  

γιατι εδω εχω ενα παλιο ρημαδοκινητο 2 χρονια, με 2GB μνημη, και ποτε..... μα ποτε, δεν την εχω δει να φουλαρει...!!!  

βεβαια...., καλο ειναι να υπαρχει πλεονασμα μνημης, αλλα που θα την φαει?

Συγκρινεις την δικη σου χρηση με τους υπολοιπους γενικα. Επισης δεν ειναι μονο τα παραπανω gb μνημης που εχουν διαφορα απο τα πιο αδυναμα κινητα με 2gb ram ετσι οπως το θετεις. Ειναι και ο χειροτερος επεξεργαστης/γραφικα,χειροτερη καμερα,χειροτερη οθονη και παει λεγοντας.

Ολο το πακετο βλεπουμε οχι μονο τις διαφορες στην Ram. Συγκρινε πχ το Galaxy S5 με το S7 και θα καταλαβεις τι εννοω.

Δημοσ.

φιλε Fulgore,  πληροφοριακα ρωταω. δεν θελω να κανω καμια συγκριση.  

παρατηρω...γυρω γυρω, οτι η κυρια χρηση του κινητου σημερα ειναι -εκτος απο τηλεφωνο-, κυριως social media και internet, και μετα κανα παιχνιδακι..!   

και επειδη λεγοντας "παλιο ρημαδοκινητο", μπορει να νομιζεις οτι εχω καμια σαβουρα κινεζια, εχω ενα ASUS ZENFONE 5, με INTEL Z2560 και  2gb RAM.  

σαφως, δεν εννοω οτι δεν χρειαζομαστε βελτιωση στα τεχνικα χαρακτηριστικα.  παντα χρειαζεται η εξελιξη..! 

(σορρυ για το οφφτοπικ........)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...