AGGANIS13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Θελω να αντικαταστήσω το Meizu mx4 που εχω με ενα αλλο με ιδιες ή καλυτερες δυνατοτητες αλλα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δίκαρτο. Εχω αυτο..... http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-meizu-mx432gb Ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με την συσκευη που εχω αλλα θελω να χρησιμοποιησω κ δευτερη καρτα οποτε αναγκαστικά θελω ΔΙΚΑΡΤΟ. Την μια καρτα θα εχω cosmote για ομιλια - μηνύματα και την δευτερη θα εχω wind για ιντερνετ 4g. Θελω λοιπον ενα δικαρτο με πολυ καλη καμερα (οπως του Meizu) και με καλη μπαταρια (οπως του Meizu) και οσο γινεται οικονομικο. Προτασεις απο Ελλαδα αλλα κ απο Κινα. Δεν θελω κατι λιγοτερο καλο απο αυτο που εχω ομως.....
kostasSTi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 One plus 3 ειναι η πιο κοντινή και λογική λύση σε αυτό που ψάχνεις.
AGGANIS13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Διαθέσιμο budget; μεχρι 200 ευρω... ισως κ λιιιιγο παραπανω....
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πάρε mx5 είναι σε όλα καλύτερο και πολύ καλή αναβάθμιση του mx4.... Είχα και τις 2 συσκευές
kostasSTi Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Τότε μάλλον το MX5 είναι η λύση. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι καλύτερο σε τέτοια τιμή! Α, και το Xiaomi Mi4. 1
AGGANIS13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το Xiaomi Mi4 βλεπω ειναι φτηνοτερο αλλα δεν βλεπω να υπαρχει εκδοση 4g - 32gb. Εχει το ιδιο καλη καμερα με το meizu?
cabdik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 νομιζω οτι καπου εδω αναμεσα εισαι...... http://www.kimovil.com/el/sygkrish/lenovo-vibe-x3-3gb-32gb,meizu-mx5-32gb,xiaomi-redmi-note-3-pro
AGGANIS13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 To redmi note 3 pro 3/32gb δειχνει καλη επιλογη κ φτηνότερο αλλα μαλλον υστερεί σε κάμερα. Το Lenovo Vibe X3 δεν το ειχα δει. Εχει ενδιαφερον....
ziaba Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το Xiaomi Mi4 βλεπω ειναι φτηνοτερο αλλα δεν βλεπω να υπαρχει εκδοση 4g - 32gb. Εχει το ιδιο καλη καμερα με το meizu? το απλό mi4 είναι μονοκάρτο ενώ το mi4c είναι dual και αρκετά δυνατό
cabdik Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 επισης, ετσι απο περιεργεια, θα ηθελα να ρωτησω τους αγαπητους φιλους, που χρειαζονται τα 3-4-6GB μνημης στα κινητα...? μπορουν να την καταναλωσουν? γιατι εδω εχω ενα παλιο ρημαδοκινητο 2 χρονια, με 2GB μνημη, και ποτε..... μα ποτε, δεν την εχω δει να φουλαρει...!!! βεβαια...., καλο ειναι να υπαρχει πλεονασμα μνημης, αλλα που θα την φαει?
ikaruga24 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 To redmi note 3 pro 3/32gb δειχνει καλη επιλογη κ φτηνότερο αλλα μαλλον υστερεί σε κάμερα. Το Lenovo Vibe X3 δεν το ειχα δει. Εχει ενδιαφερον.... Οχι μάλλον, σίγουρα και μάλιστα υστερεί πολύ συγκριτικά. Κατά τα άλλα είναι γαμάτη συσκευή στα λεφτά της. To Vibe X3 δεν το είχα καν στις πιθανές επιλογές αλλά δείχνει πάρα πολύ αξιόλογη επιλογή.
@topos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 επισης, ετσι απο περιεργεια, θα ηθελα να ρωτησω τους αγαπητους φιλους, που χρειαζονται τα 3-4-6GB μνημης στα κινητα...? μπορουν να την καταναλωσουν? γιατι εδω εχω ενα παλιο ρημαδοκινητο 2 χρονια, με 2GB μνημη, και ποτε..... μα ποτε, δεν την εχω δει να φουλαρει...!!! βεβαια...., καλο ειναι να υπαρχει πλεονασμα μνημης, αλλα που θα την φαει? Οσο υπερβολη ηταν πριν 2 χρονια τα 2gb ram αλλο τοσο ειναι σημερα τα 4gb.Πρακτικα θα σε βγαλουν 2ετια.
cabdik Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Οσο υπερβολη ηταν πριν 2 χρονια τα 2gb ram αλλο τοσο ειναι σημερα τα 4gb. Πρακτικα θα σε βγαλουν 2ετια. υπερβολη, δεν θα το ελεγα. καθως τοτε ημασταν σε φουλ αναπτυξη του ANDROID, και αυξανονταν ραγδαια οι απαιτησεις. απο το 2,1 εως την 4,2/4,4, οι βελτιωσεις-προσθηκες ηταν χαοτικες. αντιθετα απο το 4.4 στο 6 δεν βλεπω τοσο χαοτικες βελτιωσεις. αρα οι τεχνικες απαιτησεις, δεν χρειαζονται τετοια αντιστοιχη αυξηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα