Προς το περιεχόμενο

Unic UC46 - Projector 800x480 @ 48€ euros (GearBest)[Τέλος 63€ πλέον]

john_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δυο μετρα διαγωνιος ειναι 79" ιντσες. Με το "σχεδον" που ανεφερες ισως επαιξες και λιγοτερες. Για δεδομενα προβολεα αυτες δεν ειναι πολλες ιντσες. (για αυτο προ ανεφερα, καλυτερα να τον δειτε οχι σαν προβολεα, αλλα σαν μια μεγαλη tv)

.Σε αυτες τις ιντσες επισης, η χαμηλη αναλυση κανει αισθητη την παρουσια της.

Την επομενη φορα δοκιμασε να παιξεις καπου στις 60", για να δεις εαν το κοντραστ/φωτεινοτητα/αναλυση σε ικανοποιησουν περισσοτερο.

Τελικά το σχεδόν εκατσα και μετρησα ήταν 2,65m ,διαγώνια πάντα μιλάω.

Για μεγαλύτερες ίντσες δεν το βλέπω να φτάσω αφού και τοίχο άδειο δεν έχω άλλα ουτε και τέτοια απόσταση θα μπορώ να το χειριστο.

Όπως είπα την μεγάλη φαπα την έφαγα από την μην αναπαραγωγή ήχου ac3 σε ταινίες.

Εκεί έχουμε κάποια λύση,μιλαμε πάντα αναπαραγωγή από την θήρα usb

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παίδες, μιας και φεύγω διακοπές και στις διακοπές θα ήταν ωραία να έχω έναν τρόπο να δω καμιά ταινιούλα και επειδή δεν τον είχα προλάβει, αν κάποιος απο Αθήνα, το μετάνοιωσε και δεν τον θέλει, ας σφυρίξει σε ένα pm (αλλά μόνο για σήμερα οριακά) :)

Στο θέμα τώρα, βλέπω πολλούς converters για ταινίες απο ac3 σε άλλα format με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο google. Ψάξε πχ με convert movie ac3. Επίσης όπως είναι λογικό αυτοί δεν είναι για πάνω απο 60-80 ίντζες αν θες να δεις σχετικά αξιοπρεπώς κάτι...

@gkarabid

Σαν να έχουμε τις ανάποδες εμπειρίες από τον UC46, δεδομένου ότι εγώ θεωρώ χάλια την εικόνα του USB και καλύτερη αυτή από DLNA/miracast και HDMI. Μάλιστα πριν λίγη ώρα δοκίμαζα να στείλω DLNA σήμα από τον φορητό υπολογιστή στον UC46 και έστειλε μια χαρά(ευτυχώς η ασύρματή του γίνεται και access point το οποίο αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, μάλλον είναι υποχρεωτικό προαπαιτούμενο). Η ποιότητα ήταν σαν να στέλνω μέσω καλωδίου, ενώ ήχο είχα στο ηχείο του projector φαινομενικά έστω, απόλυτα συγχρονισμένο. Ίσως πάλι οι εμπειρίες μας να είναι αποτέλεσμα απουσίας quality control από την εταιρία.

Τώρα για μετατροπή ταινιών, μια απλή και δωρεάν λύση είναι ο Freemake video converter

• Like 1

Τελικά το σχεδόν εκατσα και μετρησα ήταν 2,65m ,διαγώνια πάντα μιλάω.

Για μεγαλύτερες ίντσες δεν το βλέπω να φτάσω αφού και τοίχο άδειο δεν έχω άλλα ουτε και τέτοια απόσταση θα μπορώ να το χειριστο.

Όπως είπα την μεγάλη φαπα την έφαγα από την μην αναπαραγωγή ήχου ac3 σε ταινίες.

Εκεί έχουμε κάποια λύση,μιλαμε πάντα αναπαραγωγή από την θήρα usb

Σε 16:9 μιλαμε για 104" ιντσες. Εκει η εικονα δεν βλεπεται. ειναι πολυ σκοτεινη. Και η αναλυση...πρεπει να φυγεις μακρια απο την εικονα για να μην βλεπεις το διακενο των Pixels. Οποτε καλυτερα απο κοντα και μικροτερες ιντσες.

Μόλις τώρα το σύνδεση με ps3 και δίνω σε ένα σχετικά μεγάλο εσωτερικό τοίχο (πρέπει να είναι στα 3 μέτρα διαγώνιο) σε κρεμ χρώμα.

Είναι απόλαυση ,τα μικρά παίζουν fifa15 και τους έπιασε τρέλα.

Έβαλα και δύο ηχειακια που είχα αλλά ένα παράξενο πράγμα τώρα ο προτζεκτορας ειχει αρκετή ένταση.

Χρώματα μία χαρά φωτεινότητα ακόμα καλύτερα.Και πάλι με ένα σχετικό φως από το μπαλκόνι.

Για την ανάλυση σε wifi θα το ξανά κοιτάξω γιατί τώρα είναι απασχολημένο :)

Τελικά για τα χρήματα του είναι απλά υπέροχο (και στα 70€ που ζηταει τώρα πάλι είναι μία πολύ καλή αγορά)

• Like 4

118 ίντσες?με φωτεινότητα κάτω από 200 lumen και με ανάλυση που είχαν οι οθόνες των κινητών Ericsson πριν από 15 χρόνια. Με contrast και χρώματα που είχαν τα LCD μόνιτορ στις αρχές του αιώνα που διανύουμε. Βάλατε fifa 15 και μπορούσατε τα διακρίνετε έστω ότι πρόκειται για παιχνίδι με μπάλα?Παιδιά, μην τα γράφετε αυτά, διαβάζει κόσμος και μπορεί να παρασυρθεί και να πετάξει τα χρήματα του όπως εσείς σε αυτό το σαπάκι που δεν κάνει ούτε για τον βυθό της θάλασσας...

Προς σωστή ενημέρωση, Η ανάλυση 800Χ480 κάνει μόνο για θέαση υλικού  στις 30-40 ίντσες max από τα 4 μέτρα και πάνω θέασης ώστε να μην παίρνεις χαμπάρι την "σούπα" που βλέπεις. Σε αυτή την ανάλυση βλέπουμε βίντεο στο youtube σε κάδρο μερικών εκατοστών και δυσανασχετούμε, και να το κάνεις full screen ακόμη και σε πολύ καλό monitor των 24 ιντσών σχεδόν δεν ξεχωρίζεις τον ελέφαντα από το αυτοκίνητο. Και αυτό, σε σύγχρονο monitor που διαθέτει την 20πλάσια φωτεινότητα και 20πλάσιο contrast από αυτό το κινέζικο σαπάκι σε μόλις 24 ίντσες.

Αυτός ο προβολέας κάνει μόνο για δώρο σε κάποιο παιδάκι (αν και με την κινέζικη δίοδο led 50-100watt που διαθέτει δεν θα εμπιστευόμουν να το ακουμπάει παιδί) να συνδέσει την παλιά του παιχνιδομηχανή atari που είχε ο μπαμπάς του στα παιδικά του χρόνια και να παίξει pong, αν σεβόμαστε λιγάκι τον εαυτό μας και τα μάτια μας δεν κάνει για τίποτα άλλο.

Ποιος είπε ότι βλέπαμε την μπάλα,κατι κύβουι μετακινούνταν συνέχεια σε ένα μπλε φόντο ξεθωριάσμενο.

Αααα λίγο ήχο ακουγαμε αναμετάδοση ,και αυτό όχι στα Ελληνικά ,με τίποτα κάτι από κορεα , γιαπωνέζικα κλπ.

Άστα να πάνε εκεί που είχαν συνηθίσει τα παιδιά σε τηλεοράσεις 60' 3d Fhd μας ήρθε ο ουρανός ....

Φίλε από τα γραφόμενα σου πρέπει να είσαι πολύ σχετικός με αυτα και θα ήθελα μία πρόταση για επόμενη αγορά προτζεκτορα.

Όχι τίποτα ακριβό κανένα 2000€ - 2500€ το πολυ

Τι λες κι εσύ Γιώργο (gkarabid);

Όποιος είναι από Λαρισα πολύ ευχαρίστως να ερθει να δόκιμοι ,και αν τον αρέσει να κανονισω.

Για τι φίλο περί ανάλυση κλπ απαντησα ....

Δυστιχος...

• Like 4

Τα ποστς #95 και #99 είναι αντικρουόμενα! Ποια είναι η αλήθεια;

Μόλις τώρα ... γιατί τώρα είναι απασχολημένο :)
Τελικά για τα χρήματα του είναι απλά υπέροχο (και στα 70€ που ζηταει τώρα πάλι είναι μία πολύ καλή αγορά)

€ 53,94 

http://www.insomnia.gr/topic/616908-unic-uc46-projector-800x480-48€-euros-gearbestτέλος-63€-πλέον/?p=55030739

Η αλήθεια φιλαράκι βρίσκεται στους sex pistols... (ε δεν παλευεται οταν πλακωνόμαστε μέχρι και για εναν κινέζικο προτζεκτορα! χαρειτε τον χωρίς να ψυριζετε την μαϊμού, 50 ευρω εχει και αν γουστάρετε την φάση παίρνετε καλύτερο στο μέλλον... Στους προηγούμενους πάνε αυτά)

• Like 3

118 ίντσες?με φωτεινότητα κάτω από 200 lumen και με ανάλυση που είχαν οι οθόνες των κινητών Ericsson πριν από 15 χρόνια. Με contrast και χρώματα που είχαν τα LCD μόνιτορ στις αρχές του αιώνα που διανύουμε. Βάλατε fifa 15 και μπορούσατε τα διακρίνετε έστω ότι πρόκειται για παιχνίδι με μπάλα?Παιδιά, μην τα γράφετε αυτά, διαβάζει κόσμος και μπορεί να παρασυρθεί και να πετάξει τα χρήματα του όπως εσείς σε αυτό το σαπάκι που δεν κάνει ούτε για τον βυθό της θάλασσας...

Προς σωστή ενημέρωση, Η ανάλυση 800Χ480 κάνει μόνο για θέαση υλικού  στις 30-40 ίντσες max από τα 4 μέτρα και πάνω θέασης ώστε να μην παίρνεις χαμπάρι την "σούπα" που βλέπεις. Σε αυτή την ανάλυση βλέπουμε βίντεο στο youtube σε κάδρο μερικών εκατοστών και δυσανασχετούμε, και να το κάνεις full screen ακόμη και σε πολύ καλό monitor των 24 ιντσών σχεδόν δεν ξεχωρίζεις τον ελέφαντα από το αυτοκίνητο. Και αυτό, σε σύγχρονο monitor που διαθέτει την 20πλάσια φωτεινότητα και 20πλάσιο contrast από αυτό το κινέζικο σαπάκι σε μόλις 24 ίντσες.

Αυτός ο προβολέας κάνει μόνο για δώρο σε κάποιο παιδάκι (αν και με την κινέζικη δίοδο led 50-100watt που διαθέτει δεν θα εμπιστευόμουν να το ακουμπάει παιδί) να συνδέσει την παλιά του παιχνιδομηχανή atari που είχε ο μπαμπάς του στα παιδικά του χρόνια και να παίξει pong, αν σεβόμαστε λιγάκι τον εαυτό μας και τα μάτια μας δεν κάνει για τίποτα άλλο.

Μια ερωτηση χωρις διαθεση τσακωμου, αλλα μονο συζητησης. Εσυ φιλε μου δεν ειχες παλια Crt τηλεοραση;

Δουλευα για αρκετα χρονια (και τον εχω ακομα) ενα Benq GP1 με αναλυση 800 χ 600 και 100 lumens. Εχω δει τια απειρες ταινιες εκει, εχω τελειωσει πολλα παιχνιδια στο xbox και δεν με εχει χαλασει καθολου. Ακομα τον παιρνω μαζι μου στο χωριο.

Πλεον εχω εναν Acer k132 1280 x 800 και 600 lumens, τον οποιο και χρησιμοποιω σαν κυριο monitor/tv. 1.5 χρονο το εχω και δεν σκεφτομαι να τον αλλαξω προς το παρων με κατι καλυτερο.

Σε 800 x 480 μια χαρα εικονα βλεπεις. Ναι δεν ειναι HD η 4k και εχει λιγο screendoor αλλα ξεχωριζεις την μπαλα απο τον παικτη. 

Μερικοι πιστευω οτι ειτε ειστε πολυ ευαισθητοι σε τετοια θεματα, ειτε οτι γινατε αργοτερα. Οπως ενα μελος σε αλλο θεμα που μου ειπε ουτε λιγο, ουτε πολυ οτι ειναι αδυνατο να παιζω στον pc με χειριστηριο XBOX 360 γιατι ειναι πρωτογονο σε σχεση με του XONE.

Χαρητε τον projector που αγορασατε παιδια (ειδικα για μπαλκονι ειναι λουκουμι) και μην μετρατε pixels.

• Like 4

Gkarabid αν μπορεις ανεβασε καμια φωτο για να δουμε πως φαινεται...

χθες δοκιμασα να τραβηξω βιντεο και φωτο αλλα δυστιχος καμια σχεση με το ματι.

Οταν εβαλα φλας εγινε ημερα (2 φλας) και δεν βλεπεις και τπτ,με κλειστο το φλας λιγο καλυτερα αλλα οπως ειπα και ποιο πριν ζωντανα ειναι 10 φορες καλυτερα.

Παντως με την πρωτη ευκαρια θα ξανατραβηξω (της εσβησα αυτες) και θα της ανεβασω

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...