samniotis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Είχα πεί και γω να τον αγοράσω 1/8 αλλά δεν περνούσε η πληρωμή λόγω CC οπότε μετά το παράτησα γιατί νόμισα ότι θα έπρεπε να πληρώσω στην νέα τιμή! σήμερα που μπήκα, διάβασα ότι αν είναι σε αναμονή πληρωμής, πληρώνεις την αρχική τιμή!Είδα ότι 15 μέρες μετά ήταν ακόμα στα 49€ στον λογαριασμό μου οπότε πλήρωσα μέσω paypal και όλα καλά!!! Thanks στον ΤS και τα παιδιά για την ενημέρωση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ακομα περιμένουμε να έρθει Το θέμα είναι ότι με τον αριθμό αποστολής από τσεχια δεν φαίνεται τίποτα ,στον αέρα το δέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZONIMOV Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Σημερα το δεμα εφυγε απο τσεχια,θα το εχω περιπου μια εβδομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Χλωμό το βλέπω φίλε μου. Εμένα θεωρητικά έγεινε αποστολή 31/7 και ακόμα τίποτα. Και όπως είπα δεν εμφανίζεται πουθενά με τον αριθμό αποστολης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Είχα πεί και γω να τον αγοράσω 1/8 αλλά δεν περνούσε η πληρωμή λόγω CC οπότε μετά το παράτησα γιατί νόμισα ότι θα έπρεπε να πληρώσω στην νέα τιμή! σήμερα που μπήκα, διάβασα ότι αν είναι σε αναμονή πληρωμής, πληρώνεις την αρχική τιμή! Είδα ότι 15 μέρες μετά ήταν ακόμα στα 49€ στον λογαριασμό μου οπότε πλήρωσα μέσω paypal και όλα καλά!!! Thanks στον ΤS και τα παιδιά για την ενημέρωση! Έτσι και εμένα αλλά δυστυχώς εγώ ήθελα να τον έχω στις διακοπές (στις 27/8) οπότε δεν τον ρίσκαρα να τον πάρω αργότερα αφού δεν ήταν καθόλου πλέον σίγουρο ότι θα ερχόταν στην ώρα του. Δυστυχώς έπεσε κακό timing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smp Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Ωραίο φαίνεται αλλά μέχρι πόσο ανοίγει σε ίντσες; Επίσης κάνα κουπόνι παίζει; το βρίσκω στα 65 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πρεπει να είναι το ιδιο,στα 43 ευρω. http://www.igogo.es/product415937.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Πρεπει να είναι το ιδιο,στα 43 ευρω. http://www.igogo.es/product415937.html Προσοχή με αυτούς, οι περισσότερες "προσφορές" στο checkout σου βάζουν extra μεταφορικά που ισοφαρίζουν την τιμή. οπότε καλύτερα να το δοκιμάσει πρώτα κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takinio Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Προσοχή με αυτούς, οι περισσότερες "προσφορές" στο checkout σου βάζουν extra μεταφορικά που ισοφαρίζουν την τιμή. οπότε καλύτερα να το δοκιμάσει πρώτα κάποιος. Στην πληρωμη με Paypal βγαζει ακριβως 43,09 αν την προχωρήσω ,υπαρχει περιπτωση μετα να με γυρισει στο igogo και να θελουν κι αλλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Στην πληρωμη με Paypal βγαζει ακριβως 43,09 αν την προχωρήσω ,υπαρχει περιπτωση μετα να με γυρισει στο igogo και να θελουν κι αλλα? Αν κανεις αγορά με λογαριασμό από το checkout βγαίνει 66,55€. Δεν θα σε χρεωσουν περισσότερο αλλά θα το στείλουν untracked λογικά εκτός κ αν τους "πιέσεις". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
powerup Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Απο οσους το εχουν η εχουν δει με αυτον το projectora η καποιο με αντιστοιχα χαρακτηριστικα. Σε φως ημερας αν κλεισουμε με αδιαφανεις κουρτινες ( οχι σκουρες) θα μπορουν να βλεπουν power point μεσα σε μια ταξη με ευκρινεια ? Σε ταινια θα φαινονται οι υποτιτλοι και γενικα θα ειναι δυνατη η παρακολουθηση ταινιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkarabid Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Σήμερα βρήκα ενημέρωση για τον προτζεκτορα. 15/8 έφυγε από Τσεχια για Ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_dr Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Πέσαμε και σε 15άυγουστο. Από τις 11 περίμενα κάποιο update και τελικά όλα μου ήρθαν σήμερα. Πιθανόν θα παραλάβω αύριο - μεθαύριο. Πρώτο άγχος, κάτσε πρώτα να δουλεύει και μετά βλέπουμε και τι κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smp Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Ένας βρε παιδιά να απαντήσει μέχρι πόσες ίντσες ανοίγει αξιοπρεπώς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 ο κινέζος δίνει αυτό τώρα εσύ υπολόγισε να ανοίξεις κάδρο περίπου στις 65" απο τα 2 μέτρα και να παρακολουθείς απο 3-3,5 για να μην βλέπεις πίξελ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις