Προς το περιεχόμενο

Unic UC46 - Projector 800x480 @ 48€ euros (GearBest)[Τέλος 63€ πλέον]

john_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είχα πεί και γω να τον αγοράσω 1/8 αλλά δεν περνούσε η πληρωμή λόγω CC οπότε μετά το παράτησα γιατί νόμισα ότι θα έπρεπε να πληρώσω στην νέα τιμή!

σήμερα που μπήκα, διάβασα ότι αν είναι σε αναμονή πληρωμής, πληρώνεις την αρχική τιμή!
Είδα ότι 15 μέρες μετά ήταν ακόμα  στα 49€ στον λογαριασμό μου οπότε πλήρωσα μέσω paypal και όλα καλά!!!

Thanks στον ΤS και τα παιδιά για την ενημέρωση!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Χλωμό το βλέπω φίλε μου.

Εμένα θεωρητικά έγεινε αποστολή 31/7 και ακόμα τίποτα.

Και όπως είπα δεν εμφανίζεται πουθενά με τον αριθμό αποστολης

Είχα πεί και γω να τον αγοράσω 1/8 αλλά δεν περνούσε η πληρωμή λόγω CC οπότε μετά το παράτησα γιατί νόμισα ότι θα έπρεπε να πληρώσω στην νέα τιμή!

σήμερα που μπήκα, διάβασα ότι αν είναι σε αναμονή πληρωμής, πληρώνεις την αρχική τιμή!

Είδα ότι 15 μέρες μετά ήταν ακόμα  στα 49€ στον λογαριασμό μου οπότε πλήρωσα μέσω paypal και όλα καλά!!!

Thanks στον ΤS και τα παιδιά για την ενημέρωση!

Έτσι και εμένα αλλά δυστυχώς εγώ ήθελα να τον έχω στις διακοπές (στις 27/8) οπότε δεν τον ρίσκαρα να τον πάρω αργότερα αφού δεν ήταν καθόλου πλέον σίγουρο ότι θα ερχόταν στην ώρα του. Δυστυχώς έπεσε κακό timing :)

Πρεπει να είναι το ιδιο,στα 43 ευρω.

http://www.igogo.es/product415937.html

Προσοχή με αυτούς, οι περισσότερες "προσφορές" στο checkout σου βάζουν extra μεταφορικά που ισοφαρίζουν την τιμή. :P οπότε καλύτερα να το δοκιμάσει πρώτα κάποιος.

• Like 1

Προσοχή με αυτούς, οι περισσότερες "προσφορές" στο checkout σου βάζουν extra μεταφορικά που ισοφαρίζουν την τιμή. :P οπότε καλύτερα να το δοκιμάσει πρώτα κάποιος.

Στην πληρωμη με Paypal βγαζει ακριβως 43,09 αν την προχωρήσω ,υπαρχει περιπτωση μετα να με γυρισει στο igogo και να θελουν κι αλλα?

Στην πληρωμη με Paypal βγαζει ακριβως 43,09 αν την προχωρήσω ,υπαρχει περιπτωση μετα να με γυρισει στο igogo και να θελουν κι αλλα?

Αν κανεις αγορά με λογαριασμό από το checkout βγαίνει 66,55€.

Δεν θα σε χρεωσουν περισσότερο αλλά θα το στείλουν untracked λογικά εκτός κ αν τους "πιέσεις".

• Like 1

Απο οσους το εχουν η εχουν δει με αυτον το projectora η καποιο με αντιστοιχα χαρακτηριστικα.

Σε φως ημερας αν κλεισουμε με αδιαφανεις κουρτινες ( οχι σκουρες) θα μπορουν να βλεπουν power point μεσα σε μια ταξη με ευκρινεια ? Σε ταινια θα φαινονται οι υποτιτλοι και γενικα θα ειναι δυνατη η παρακολουθηση ταινιας?

Πέσαμε και σε 15άυγουστο. Από τις 11 περίμενα κάποιο update και τελικά όλα μου ήρθαν σήμερα. Πιθανόν θα παραλάβω αύριο - μεθαύριο.

Πρώτο άγχος, κάτσε πρώτα να δουλεύει  :X  και μετά βλέπουμε και τι κάνει :-D

ο κινέζος δίνει αυτό

1462520879716390.jpg

τώρα εσύ υπολόγισε να ανοίξεις κάδρο περίπου στις 65" απο τα 2 μέτρα και να παρακολουθείς απο 3-3,5 για να μην βλέπεις πίξελ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...