Προς το περιεχόμενο

Unic UC46 - Projector 800x480 @ 48€ euros (GearBest)[Τέλος 63€ πλέον]

john_dr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή μέχρι να κάνω διαδικασίες άλλαξε η τιμή (το έχω στο καλάθι με "waiting for payment" και τιμή 48 ευρώ αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι δεν είναι πλασματική όπως λέτε και φάω άκυρο), αν κάποιος απο Αθήνα-Πειραιά τον πήρε και το μετάνιωσε ας στείλει pm :)

Μήπως γνωρίζεις πόσο καιρό το κρατάνε στο καλάθι φίλε χωρίς να παίξει άκυρο λόγο μη πληρωμής!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

άλλο να μείνει στο καλάθι κι άλλο να γίνει παραγγελία που δεν θα πληρωθεί (πχ με κάρτα που δεν γινόταν δεκτή λόγω CC)

...από προσωπική εμπειρία δε, όσον αφορά μη πληρωμένες παραγγελίες στο Gearbest, 3 έμειναν ενεργές για 2 πλήρεις μήνες και μία (η πιο πρόσφατη) ακυρώθηκε εντός 12 ημερών

Κατσε γιατι το ειδα απο το κινητο.Δεν ξερω τωρα παλι που το κοιταω παλι 48,24 ευρω μου τοπ δειχνει.

Ερωτηση το εβαλα χθες στο καλαθι μου αλλα σημερα εκανα έμβασμα στην revolut και πιστευω οτι μεχρι τεταρτη βαρια να μπουν.Θα μεινει με αυτην την τιμη η θα αλλαξει,και ποσο καιρο το κρατανε στο καλαθι περιμενοντας πληρωμη

φαινεται και η ωρα που τραβηξα την εικονα :)

Φίλε δυστυχώς μια απο τα ίδια και σε μένα.

Αν πας να πληρώσεις με paypal θα σου βγάλει για χρέωση 71$

Φαίνεται στην φωτο ή δεύτερη απόπειρα που έκανα σήμερα να πληρώσω με revolut

Φυσικά ακόμα δεν μπήκα τα χρήματα για να τραβήξει και έφαγα άκυρο πάλι.

Ή τιμή υποχώρησε σε σχέση από χθες λίγα λεπτά :) ....

post-177457-0-14852800-1470051112_thumb.png

Άντε να δούμε αυτό το "product dispatch", διότι ακόμα στο "processing" είναι.

ΟΚ, το στείλανε και μάλιστα με το... Τσέχικο ταχυδρομείο. Πρώτη φορά βλέπω αποστολή με το Τσέχικο. Συνήθως έβλεπα Ολλανδικό ή Σουηδικό ταχυδρομείο.

• Like 1

Πάντως αν μπορείτε να διαθεσετε κάτι τι παραπάνω με 110-120 ευρώ παίρνεις 1280x800 led projector από Gear best.

Ναι δεν είναι προσφορά, αλλά πιστευω, μιας και έχω σε αυτή την ανάλυση, όπως και σε 800x600 ότι ή διάφορα στην ποιότητα δικαιολογεί την τιμή.

άλλο να μείνει στο καλάθι κι άλλο να γίνει παραγγελία που δεν θα πληρωθεί (πχ με κάρτα που δεν γινόταν δεκτή λόγω CC)

...από προσωπική εμπειρία δε, όσον αφορά μη πληρωμένες παραγγελίες στο Gearbest, 3 έμειναν ενεργές για 2 πλήρεις μήνες και μία (η πιο πρόσφατη) ακυρώθηκε εντός 12 ημερών

Σύμφωνοι... επειδή εγώ είμαι στην δεύτερη περίπτωση (δοκίμασα με paypal με την κανονική κάρτα, φυσικά δεν πέρασε και έμεινε η παραγγελία με waiting for payment) σε αυτή την περίπτωση αν πάω πχ να το πάρω σήμερα-αύριο, θα το πάρω στην τιμή των 54 δολαρίων που λέει το order μου ή των 71 δολαρίων που έχει πλέον στο site? Πέρα απ το αν η χρέωση που θα γίνει είναι όντως πχ 54 με προβληματίζει και το ενδεχόμενο του απλά να ακυρωθεί η παραγγελία λόγω αλλαγής της τιμής :) 

ΟΚ, το στείλανε και μάλιστα με το... Τσέχικο ταχυδρομείο. Πρώτη φορά βλέπω αποστολή με το Τσέχικο. Συνήθως έβλεπα Ολλανδικό ή Σουηδικό ταχυδρομείο.

Λοιπόν, επειδή τα περισσότερα tracking sites δεν βγάζουν αποτελέσματα, μερικές φορές το Gearbest μου έχει στείλει αντικείμενα με την παρακάτω υπηρεσία.

http://www.sky56.cn/english/track/index

Αν έχετε tracking number και ακόμα σας βγάζει ότι δεν υπάρχει κάποιο update, δοκιμάστε το στο παραπάνω site

• Like 1

Χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Και εγώ αυτή έχω, αλλά πρέπει να βάλεις manual την Beishisheng Logistics(θα την βρεις στην λίστα των Κινέζικων ως cn_sky56), αλλιώς περιμένεις πότε θα αρχίσουν να γράφουν πληροφορίες για το δέμα οι Τσέχοι. Το TrackChecker μόλις δει CZ στο τέλος, θα σου βάλει ΜΟΝΟ το Τσέχικο ταχυδρομείο και τα ΕΛΤΑ αυτόματα. Προσωπικά πολλές φορές περνάω manual και το 17Track στην λίστα των υπηρεσιών που ελέγχει το TrackChecker, αλλά με την Beishisheng δεν βοηθάει ούτε αυτό. Θέλει να βάλεις manual και την Beishisheng.

Και εγώ αυτή έχω, αλλά πρέπει να βάλεις manual την Beishisheng Logistics(θα την βρεις στην λίστα των Κινέζικων ως cn_sky56), αλλιώς περιμένεις πότε θα αρχίσουν να γράφουν πληροφορίες για το δέμα οι Τσέχοι. Το TrackChecker μόλις δει CZ στο τέλος, θα σου βάλει ΜΟΝΟ το Τσέχικο ταχυδρομείο και τα ΕΛΤΑ αυτόματα. Προσωπικά πολλές φορές περνάω manual και το 17Track στην λίστα των υπηρεσιών που ελέγχει το TrackChecker, αλλά με την Beishisheng δεν βοηθάει ούτε αυτό. Θέλει να βάλεις manual και την Beishisheng.

Για να μην έχω τέτοια προβλήματα λέω στην gearbest να μου τα στέλνει μόνο με NLPpost.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...