Προς το περιεχόμενο

Eternal - Card Game [Free to Play][Early Access]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει εδώ και 2-3 μήνες (θέλοντας να βρω κάτι διαφορετικό από το Hearthstone που παίζω 2+χρόνια). Μ'αρέσει αρκετά το στυλ του, που απ'όσο ακούω είναι πιο κοντά στο Magic (το οποίο δεν έχω παίξει) και κυρίως το combat phase και τα fast spells.

Μου είχαν στείλει πριν 2-3 εβδομάδες ένα extra invite-a-friend. Αν εξακολουθείς να το θέλεις είτε εσύ είτε κάποιος άλλος στείλτε ενα PM.

Επίσης αν θέλει κανείς tips για το game καντε με add : HellWalker+7715

Μήπως έχει κανείς extra invite-a-friend κλειδάκι?

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά είχα λάβει κλειδί, είχε πάει στα spam folders. Κάντε με add, Caelestis+6276

Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον MTG clone.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει μπει εδώ και 10 μέρες σε Open Beta phase και έχει γίνει και release @ Steam, ως Early Access.

Δοκιμάστε το σαν μια εναλλακτική του MTG & του Hearthstone, είναι αρκετά καλό.

Δημοσ.

Δεν είχα πάρει καν χαμπάρι ότι υπάρχει το παιχνίδι.Το δοκίμασα αφότου διάβασα αυτό το thread και όντως δείχνει πολύ καλό.

Όπως ειπώθηκε είναι ουσιαστικά μια μίξη MTG με Hearthstone.

Θα έλεγα ότι αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία και μακάρι να τα πάει καλά.Μαζί με το Shadowverse είναι τα καλύτερα online CCG από όσα έχω δοκιμάσει imo.

Ipan88+1055

Δημοσ.

Ειναι πολυ υποσχομενο CCG,δοκιμαστε το οσοι εχετε χρονο και εχετε κουραστει απο το Hearthstone!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος για custom resolution σε windowed mode?Στο φάκελο του game δε βρίσκω τίποτα σε configure.

Όχι μόνο οι τρεις που δίνει στα settings.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Aπο το καλοκαιράκι που το χα δοκιμάσει έχει βελτιωθεί αρκετά, αν και ακόμα σε android κινητο το interface πασχει και ειχα και κάποιες αποσυνδέσεις.

Οσοι το παρακολουθούν, τα reset εχουν τελειώσει ή θα ξαναχασουμε τις κάρτες μας οταν το παιχνίδι βγει απο την beta ?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παίζω τις τελευταίες μέρες από 2-3 ώρες την ημέρα γιατί πάλι κούρασε το Hearthstone και με έχει εντυπωσιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Έχει πολύ καλά και βαθιά mechanics και υπάρχουν ένα σωρό viable decks να δοκιμάσεις.

Το Draft είναι όλα τα λεφτά btw.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...