privateer Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μόλις μου ήρθε η beta access για το eternal. Από οσο εχω δει μοιαζει αρκετα προς το MTG αλλα με πιο καρτουνιστικο style. https://www.twitch.tv/lsv/v/77864468 https://www.twitch.tv/lsv/v/78922497 https://www.eternalcardgame.com/ 1
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μου ηρθε κι εμενα , ειδα το ποστ σου στο HS thread και εκανα ενα register χθες Σημερα πηρα key , θα το κατεβασω κι αυτο να δουμε τι λεει
Tmark Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλο φαινεται κι αυτο! Να δω τι θα πρωτοπαιξουμε!
EddieObscurant Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν ειχα πολύ χρόνο (εκανα μονο τις 2 πρωτες αποστολες, αυριο θα ασχοληθώ περισσότερο), αλλα ήθελα να ρωτήσω, με minion δεν μπορεις να επιτεθείς σε άλλο minion, παρα μονο αν το κρατήσεις για άμυνα? (block/guard δεν θυμαμαι τι ορολογια ειχε)
Atallos1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αν επιτεθεις γινεται exhausted οποτε μετα δεν μπορεις να κανεις block εκτος κι αν πανω του speciall effect Μπορεις κανονικα να επιτεθεις σε αλλο minion μετα την 1η κινηση ( εκτος κι αν εχει charge )
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Αν έχει κανείς κανένα key spare μην ντραπείτε
Metal_Head Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έχω ξεκινήσει εδώ και 2-3 μήνες (θέλοντας να βρω κάτι διαφορετικό από το Hearthstone που παίζω 2+χρόνια). Μ'αρέσει αρκετά το στυλ του, που απ'όσο ακούω είναι πιο κοντά στο Magic (το οποίο δεν έχω παίξει) και κυρίως το combat phase και τα fast spells. Αν έχει κανείς κανένα key spare μην ντραπείτε Μου είχαν στείλει πριν 2-3 εβδομάδες ένα extra invite-a-friend. Αν εξακολουθείς να το θέλεις είτε εσύ είτε κάποιος άλλος στείλτε ενα PM. Επίσης αν θέλει κανείς tips για το game καντε με add : HellWalker+7715
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πάντως το οτι το σπρώχνει εμπλέκεται στο design o Luis Scott-Vargas που είναι και απο τους top στο competitive MTG στον κόσμο, δίνει λίγο credibility.
Grobath Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Πάντως το οτι το σπρώχνει εμπλέκεται στο design o Luis Scott-Vargas που είναι και απο τους top στο competitive MTG στον κόσμο, δίνει λίγο credibility. Και εμένα αυτός με έψησε Αμα έχει κανείς κλειδάκι ας δώσει σε μενα γιατί ακόμα περιμένω
Metal_Head Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έστειλα το key στον fernandes, μιας που το είχε ζητήσει πρώτος. Αν και τώρα τελευταία φαίνεται να στέλνουν πιο συχνά invites.
Atallos1 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εγω literally πηρα την επομενη μερα αφοτου εκανα register παντως.. Παρολο που δεν με τρελαινει που ειναι πιο κοντα στο MTG θα του δωσω μια ευκαιρια
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Έστειλα το key στον fernandes, μιας που το είχε ζητήσει πρώτος. Αν και τώρα τελευταία φαίνεται να στέλνουν πιο συχνά invites. Σε ευχαριστώ και επίσημα, κατεβάζω με τις αστρονομικές ταχύτητες του 1mbps και σε λιγάκι λογικά θα το δοκιμάσω και εγώ. Τα invites πέφτουν κάθε Παρασκευή, άλλοι λένε μια φορά τις 2 βδομάδες, άλλοι 1 φορά την εβδομάδα. Έχω κάνει register απο το Σάββατο, όταν το πάρω θα το δώσω και εγώ με την σειρά μου σε συμφορουμίτη. edit: Πολύ ωραίο, presentation δυνατό (ala HS) και mechanics MTG (και κάποια καινούρια). assign blockers σαν αμυνα (και περισσότερους απο έναν σε κάθε attacker), instant spells, relics etc. Κάποια πράγματα (δλδ σχεδόν όλα πάνω κάτω απο ότι εχω δει μέχρι τώρα, τουλάχιστον στον πυρηνα του) είναι αυτούσια απο magic με άλλο όνομα, δεν είναι απαραίτητα κακό, το Online MTG που υπάρχει είναι πολύ "μέτριο" και νομίζω το Eternal είναι μια καλή προσθήκη στο genre. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2016 από Επισκέπτης
privateer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Εληξε το NDA οποτε από εδώ και περα θα υπαρχει αρκετο υλικο για το παιχνιδι. Εντωμεταξύ και το Legends και το Eternal εχουν τον ιδιο developer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα