Προς το περιεχόμενο

Eternal - Card Game [Free to Play][Early Access]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου ηρθε κι εμενα , ειδα το ποστ σου στο HS thread και εκανα ενα register χθες

Σημερα πηρα key , θα το κατεβασω κι αυτο να δουμε τι λεει

Δημοσ.

Δεν ειχα πολύ χρόνο (εκανα μονο τις 2 πρωτες αποστολες, αυριο θα ασχοληθώ περισσότερο), αλλα ήθελα να ρωτήσω, με minion δεν μπορεις να επιτεθείς σε άλλο minion, παρα μονο αν το κρατήσεις για άμυνα? (block/guard δεν θυμαμαι τι ορολογια ειχε)

Δημοσ.

Αν επιτεθεις γινεται exhausted οποτε μετα δεν μπορεις να κανεις block εκτος κι αν πανω του speciall effect

Μπορεις κανονικα να επιτεθεις σε αλλο minion μετα την 1η κινηση ( εκτος κι αν εχει charge )

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχει κανείς κανένα key spare μην ντραπείτε :)

Δημοσ.

Έχω ξεκινήσει εδώ και 2-3 μήνες (θέλοντας να βρω κάτι διαφορετικό από το Hearthstone που παίζω 2+χρόνια). Μ'αρέσει αρκετά το στυλ του, που απ'όσο ακούω είναι πιο κοντά στο Magic (το οποίο δεν έχω παίξει) και κυρίως το combat phase και τα fast spells.

Αν έχει κανείς κανένα key spare μην ντραπείτε :)

Μου είχαν στείλει πριν 2-3 εβδομάδες ένα extra invite-a-friend. Αν εξακολουθείς να το θέλεις είτε εσύ είτε κάποιος άλλος στείλτε ενα PM.

Επίσης αν θέλει κανείς tips για το game καντε με add : HellWalker+7715

Δημοσ.

Πάντως το οτι το σπρώχνει εμπλέκεται στο design o Luis Scott-Vargas που είναι και απο τους top στο competitive MTG στον κόσμο, δίνει λίγο credibility.

Δημοσ.

Πάντως το οτι το σπρώχνει εμπλέκεται στο design o Luis Scott-Vargas που είναι και απο τους top στο competitive MTG στον κόσμο, δίνει λίγο credibility.

Και εμένα αυτός με έψησε :D Αμα έχει κανείς κλειδάκι ας δώσει σε μενα γιατί ακόμα περιμένω

Δημοσ.

Έστειλα το key στον fernandes, μιας που το είχε ζητήσει πρώτος. Αν και τώρα τελευταία φαίνεται να στέλνουν πιο συχνά invites.

Δημοσ.

Εγω literally πηρα την επομενη μερα αφοτου εκανα register παντως..

Παρολο που δεν με τρελαινει που ειναι πιο κοντα στο MTG θα του δωσω μια ευκαιρια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστειλα το key στον fernandes, μιας που το είχε ζητήσει πρώτος. Αν και τώρα τελευταία φαίνεται να στέλνουν πιο συχνά invites.

Σε ευχαριστώ και επίσημα, κατεβάζω με τις αστρονομικές ταχύτητες του 1mbps και σε λιγάκι λογικά θα το δοκιμάσω και εγώ. Τα invites πέφτουν κάθε Παρασκευή, άλλοι λένε μια φορά τις 2 βδομάδες, άλλοι 1 φορά την εβδομάδα. Έχω κάνει register απο το Σάββατο, όταν το πάρω θα το δώσω και εγώ με την σειρά μου σε συμφορουμίτη. 

edit: Πολύ ωραίο, presentation δυνατό (ala HS) και mechanics MTG (και κάποια καινούρια). assign blockers σαν αμυνα (και περισσότερους απο έναν σε κάθε attacker), instant spells, relics etc. Κάποια πράγματα (δλδ σχεδόν όλα πάνω κάτω απο ότι εχω δει μέχρι τώρα, τουλάχιστον στον πυρηνα του) είναι αυτούσια απο magic με άλλο όνομα, δεν είναι απαραίτητα κακό, το Online MTG που υπάρχει είναι πολύ "μέτριο" και νομίζω το Eternal είναι μια καλή προσθήκη στο genre. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εληξε το NDA οποτε από εδώ και περα θα υπαρχει αρκετο υλικο για το παιχνιδι. Εντωμεταξύ και το Legends και το Eternal εχουν τον ιδιο developer :wacko:  :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...