rolexakias2 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλημέρα στη παρεα,ποιο απο τα τρια ταμπλετ θα μου προτεινατε για χρηση καθαρα ίντερνετ και ταινιων;
Alphaleader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλημέρα στη παρεα,ποιο απο τα τρια ταμπλετ θα μου προτεινατε για χρηση καθαρα ίντερνετ και ταινιων; Επειδή αναφέρεις ταινίες το Z4 ειναι ιδανικότερο λογο αναλογίας οθόνης. Οι τιμές βεβαια που το βλέπω παντού ειναι περιπου αστρονομικές. Οπότε μάλλον θα πήγαινα στο Tab S2. Με proprietary συστηματα τύπου iOS οπου σου υποδεικνυουν αλλοι τι ειναι καλο για σένα, δεν εχω ασχοληθει.
kax54638 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 To xperia Z4 tablet το είχα πάρει σε μια προσφορά του Πλαισίου στα 400€ για να αντικαταστήσω το τρισάθλιο nexus 9. Γρήγορο, όμορφο, ελαφρύ, με σχεδόν stock έκδοση android, αδιάβροχο. Γενικά πολύ καλό. Η τιμή που το βλέπω βέβαια τώρα είναι απαγορευτική.
rolexakias2 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2016 Η οθονη του ειναι στα ιδια επιπεδα με των αλλων δυο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα