Προς το περιεχόμενο

Joli os


dimitrisrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλημερα . Προσπαθω να βαλω Jolios  στο φορητο αλλα ενω δειχνει να οτι γινεται η εγκατασταση και ξεκιναει κανονικα μενει στην ασπρη οθονη και δεν μπορω να κανω τιποτε. Πανω εχει την μπαρα με το wifi την ωρα την ενταση αλλα μονο αυτο. Τι κανω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι specs εχει το λαπτοπ σου? Το jolios παντως εχει σταματησει να αναπτυσεται εδω και 2.5 χρονια, οποτε καλυτερα να πας σε κατι πιο φρεσκο και με υποστηριξη.

 

On 22 November 2013, the developers decided to discontinue Joli OS, but keep the source code open.

https://en.wikipedia.org/wiki/Joli_OS

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Atom N280 και intel gma945 1g μνημη. Mε win xp & 7   δεν παει βημα και λεω σαν πιο ελαφρυ μηπως και... με linux οτι εχει σχεση με ubuntu lubuntu xubuntu κτλπ σταματαει δεν ξερω τον λογο, με mint δουλευει κανονικα αλλα σερνει σαν τα win

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλεγξε το δίσκο, αν έχεις πρόβλημα σε εγκαταστάσεις λειτουργικών και παρατηρείς υπερβολικές καθυστερήσεις σε διάφορες λειτουργίες ίσως έχει πρόβλημα.

Εγώ έχω αυτό:

http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c01835713

που πρέπει να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό σου και είχα το joly για 2 χρόνια και πήγαινε σφαίρα. Επίσης έχω δοκιμάσει και xubuntu και lubuntu και πάει επίσης αρκετά καλά. Αυτή τη στιγμή έχω και τα windows 7 τα οποία είναι πιο αργά σίγουρα αλλά δεν σέρνονται κιόλας. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν λεω σερνει (sorry που δεν διευκρινισα) εννοω μονο το ιντερνετ ταινιες και τα λοιπα σαν μηχανημα μονο του δουλευει αρκετα καλα. Οσο για τα ubuntu lubuntu xubuntu σταματαει οσο κανει εγκαταστασασησυνεχεια  κλεινει  σαν να μπαινει σε sleep παταω space συνεχιζει και ξανα τα ιδια μετα απο 10 δευτερα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...