paranoidgr1 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπερα. Χθες εφτιαξα ενα pc το οποιο αποτελειται απο μια asus z170 pro gaming,hyperx fury black ddr4 2400mhz,i5 6600k,cryorig r1 ultimate,superflower leadex 650w,gainward gtx 570,phanteks enthoo pro,850 evo 250gb,toshiba p300 1TB. Ολα λειτουργουν μια χαρα πλην του οτι τα stick των ram δεν τρεχουν σε dual channel στο bios αναγνωριζετε μονο το ενα stick A1-A2 το ιδιο και στο cpu-z.Οταν δεν τις τρεχω σε dual channel slots λειτουργουν κανονικα οποτε δεν φταιει κατι με τα sticks.Τι μπορει να συμβαινει?Ισως να φταιει το cpu cooler η κατι τετοιο?Ψαχτηκα στο google αλλα δεν μπορω να βρω καποια απαντηση επισης το μονο που εκανα ητανε να επιλεξω xmp profile 1, δοκιμασα επισης να δωσω 0.050V στο stick αλλα δεν εμφανιζε ακομα την αλλην ram.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 βάζεις τις μνήμες στη θέση 2 και 4 dimm slot(γκρι χρώμα).
denis_kos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Όταν είχα την Z170 pro gaming μου το έκανε κ εμένα.. Μετά με βάλε βγάλε αρκετές φορές κάποια στιγμή έκατσαν. Τώρα έχω πουλήσει την m/b σε ένα παλικάρι που 2 μήνες δεν έχει καταφέρει κ αυτός να τις κάνει να κάτσουν στο 2,4 για dual channel. Οπότε μάλλον κάτι παίζει με το συγκεκριμένο m/b υποθέτω. Επίσης αν θυμάμαι καλά, για να παίξουν είχα βγάλει την ψύκτρα και την είχα ξαναβάλει, γιατί μερικόί στο εξωτερικό έλεγαν για πίεση στο σοκετ εκεί που είναι ο memory controler. Ρίξε μία δοκιμή και σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα