Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

αγορασα το κινητο χθες και μολις τωρα που σας γραφω οπως παρατηρουσα το κινητο γυρω γυρω
ειδα στην οθονη κατι σαν air bubles οπως οταν βαζεις ενα screen protector και μενει λιγος αερας , προσπαθησα να το ξυσω με το νυχι μου μηπως και ηταν λεκες αλλα ματαια δεν εφευγε αλλα το ενοιωθα σαν γρατζουνισμενο . 
οποτε ανοιξα την οθονη και ειδα οτι ηταν καπως ετσι. PLyed5k.jpg

επειδη το παραγγειλα απο αθηνα κ μενω πατρα για να μην μπλεκω με κουριερ και να το στελνω παλι πισω κ να περιμενω λετε αν το παω στην samsung service με την αποδειξη θα με κομπλε?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,

αγορασα το κινητο χθες και μολις τωρα που σας γραφω οπως παρατηρουσα το κινητο γυρω γυρω

ειδα στην οθονη κατι σαν air bubles οπως οταν βαζεις ενα screen protector και μενει λιγος αερας , προσπαθησα να το ξυσω με το νυχι μου μηπως και ηταν λεκες αλλα ματαια δεν εφευγε αλλα το ενοιωθα σαν γρατζουνισμενο .

οποτε ανοιξα την οθονη και ειδα οτι ηταν καπως ετσι. PLyed5k.jpg

επειδη το παραγγειλα απο αθηνα κ μενω πατρα για να μην μπλεκω με κουριερ και να το στελνω παλι πισω κ να περιμενω λετε αν το παω στην samsung service με την αποδειξη θα με κομπλε?

Απο που το έχεις αγοράσει?

Αν είναι καινούριο μέσα σε 7 ημέρες σου κάνουν αντικατάσταση με καινούριο

Δημοσ.

Πηγα το πρωινστην samsung και μου ειπανε ειναι εξωτερικο αυτο και να το στειλω πισω να μου στειλουνε αλλο.

Το αγορασα απο kaizer shops απλα εχω ξενερωσει λιγο

Δημοσ.

Πηγα το πρωινστην samsung και μου ειπανε ειναι εξωτερικο αυτο και να το στειλω πισω να μου στειλουνε αλλο.

Το αγορασα απο kaizer shops απλα εχω ξενερωσει λιγο

Έχει εντάξει συμβαίνει αρκετές φορές σε καινούρια κινητά υπομονή κάνε απλά

Δημοσ.

Τελικα θα περιμενω μεχρι πεμπτη να μου αλλαξουνε οθονη απο το samsung repair χωρις χρεωση πανω στην εγγυηση γιατι αν το στειλω πισω θα περιμενω καιρο κ το χρειαζομαο το τηλεφωνο λογο δουλειας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...