TonyMall Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια, αγορασα το κινητο χθες και μολις τωρα που σας γραφω οπως παρατηρουσα το κινητο γυρω γυρωειδα στην οθονη κατι σαν air bubles οπως οταν βαζεις ενα screen protector και μενει λιγος αερας , προσπαθησα να το ξυσω με το νυχι μου μηπως και ηταν λεκες αλλα ματαια δεν εφευγε αλλα το ενοιωθα σαν γρατζουνισμενο . οποτε ανοιξα την οθονη και ειδα οτι ηταν καπως ετσι. επειδη το παραγγειλα απο αθηνα κ μενω πατρα για να μην μπλεκω με κουριερ και να το στελνω παλι πισω κ να περιμενω λετε αν το παω στην samsung service με την αποδειξη θα με κομπλε?
Mariosap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλησπερα παιδια, αγορασα το κινητο χθες και μολις τωρα που σας γραφω οπως παρατηρουσα το κινητο γυρω γυρω ειδα στην οθονη κατι σαν air bubles οπως οταν βαζεις ενα screen protector και μενει λιγος αερας , προσπαθησα να το ξυσω με το νυχι μου μηπως και ηταν λεκες αλλα ματαια δεν εφευγε αλλα το ενοιωθα σαν γρατζουνισμενο . οποτε ανοιξα την οθονη και ειδα οτι ηταν καπως ετσι. επειδη το παραγγειλα απο αθηνα κ μενω πατρα για να μην μπλεκω με κουριερ και να το στελνω παλι πισω κ να περιμενω λετε αν το παω στην samsung service με την αποδειξη θα με κομπλε? Απο που το έχεις αγοράσει? Αν είναι καινούριο μέσα σε 7 ημέρες σου κάνουν αντικατάσταση με καινούριο
TonyMall Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πηγα το πρωινστην samsung και μου ειπανε ειναι εξωτερικο αυτο και να το στειλω πισω να μου στειλουνε αλλο. Το αγορασα απο kaizer shops απλα εχω ξενερωσει λιγο
Mariosap Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Πηγα το πρωινστην samsung και μου ειπανε ειναι εξωτερικο αυτο και να το στειλω πισω να μου στειλουνε αλλο. Το αγορασα απο kaizer shops απλα εχω ξενερωσει λιγο Έχει εντάξει συμβαίνει αρκετές φορές σε καινούρια κινητά υπομονή κάνε απλά
technology_guy Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Υπομονη και μετα θα μπορεις να ευχαριστηθεις το τουμπανο που πηρες
MariannaX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Αυτα συμβαινουν σε ολες τις εταιρειες και σε ολες τις συσκευες.Απλα αν τυχει σε μας τρωμα μια μικρη ξενερα..
TonyMall Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ναι νταξει υγεια να χουμε αλλα ειναι αυτα τα μικροπραγματα που φτιαχνονται αλλα ξενερωνεις
TonyMall Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Τελικα θα περιμενω μεχρι πεμπτη να μου αλλαξουνε οθονη απο το samsung repair χωρις χρεωση πανω στην εγγυηση γιατι αν το στειλω πισω θα περιμενω καιρο κ το χρειαζομαο το τηλεφωνο λογο δουλειας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα