DrunknMunky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εχω ενα θεμα με το galaxy s6! Οταν ανοιγω τη συσκευη και βαζω pin αποτυπωμα και τα σχετικα μετα απο λιγο η οθονη γινεται μαυρη με ενα λευκο Χ στη πανω αριστερη γωνια της οθονης!! Το συγκεκριμενο προβλημα συμβαινει πολλες φορες μεσα στη μερα σε ασχετο χρονο και χωρις να εχω καποια συγκεκριμενη εφαρμογη ανοιχτη! Να σημειωσω οτι καθως η συσκευη λειτουργει κανονικα κολλαει για 1-2s και μετα μαυριζει η οθονη!! Οταν πατησω το Χ πανω αριστερα ολα γινονται οπως πριν. Παρακατω παραθετω ενα print screen απο την οθονη!!
MariannaX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καποια εφαρμογη στο κανει λογικα.Παει να σου πεταξει διαφημιση. Σβησε καποια απο τις τελευταιες σου εφαρμογες που εγκατεστησες ή που κανανε ενημερωση και λογικα θα φυγει. Αν δεν βγαλεις ακρη και μονο τοτε,κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και θα εισαι μια χαρα.
DrunknMunky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μερικες φορες εμφανιζεται και διαφημιση! Στο google το εψαξα λιγο και λεει οτι μπορει να ειναι και απο τη micro usb θυρα. Αλλα το κινητο φορτιζει κανονικα το απογευμα θα κανω εργοστασιακες να δω τι θα γινει. Σε περιπτωση που ειναι απο την θυρα και το παω για επισκευη στη samsumg και δεν το καλυπτει η εγγυηση την χανω?
MariannaX Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Απο την θυρα αποκλειεται.Καποια εφαρμογη στο κανει. Επισης την εγγυηση γιατι να την χασεις απο την θυρα;
DrunknMunky Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Λεω για την θυρα γιατι μου πεσαν κατι νερα και μου εκανε κατι νουμερα
taslikos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Περνά απο την αρχή το λογισμικό του απο υπολογιστή.
DrunknMunky Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Το προβλημα λυθηκε με επαναφορα εργοστασιακων. Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα