Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 φορές που χρειάστηκα service με microsoft, το κινητό πήγε εξωτερικό (ευτυχώς που δεν πήγε arvato...) όπου και μου πήρε μήνα και κάτι το πηγαινε-έλα! + σπασιμο νευρων!

Τόσο κάνει περίπου και το κινέζικο! Από τότε έβαλα ταβάνι το 50αρικο για wp, ούτε cent παραπάνω! Το 550 που έχω τώρα για δεύτερο μια χαρά με καλύπτει!

• Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 φορές που χρειάστηκα service με microsoft, το κινητό πήγε εξωτερικό (ευτυχώς που δεν πήγε arvato...) όπου και μου πήρε μήνα και κάτι το πηγαινε-έλα! + σπασιμο νευρων!

Τόσο κάνει περίπου και το κινέζικο! Από τότε έβαλα ταβάνι το 50αρικο για wp, ούτε cent παραπάνω! Το 550 που έχω τώρα για δεύτερο μια χαρά με καλύπτει!

αυτό δεν είναι κανόνας

τσ Nokia-MS από τη δική μου εμπειρία τουλάχιστον

έχουν-ειχαν δίκτυο καταστημάτων υποστήριξης που αναλάμβαναν τοπικά (και αμεσα) ευρεία γκάμα πιθανών προβληματων

ενώ την αρβάτο ή το εξωτερικό τα είχαν για πολυπλοκότερα θεματα που δε θα λύνονταν στα ex Nokia shops 

δε λέω πως η αρβατο και το εξωτερικό είναι ό,τι καλύτερο αν σου τυχει

αλλά μια φορά στα ex Nokia shops είχες και ευχερή αναγνωριση της εγγύησης (ακόμα και χωρίς την απόδειξη αγορας)

τη στιγμη που άλλες μαρκες έχουν ψωμοτυρι και το εξωτερικό και την αρβάτο

BTW

το service και το support της Microsoft (όταν εμπλέκεται η Microsoft αμεσα)

είναι από τα καλύτερα

(αλλο που τα Lumia δεν πρόλαβαν να υπαχθούν άμεσα στην υποστήριξη από τη Microsoft)

για του λόγου το αληθες

ας δοκιμάσει κάποιος να ζητήσει υποστήριξη για Lumia που το αγόρασε απευθείας από το MS Store

Δημοσ.

Έχεις here maps, φορτώνεις τους χάρτες όποιας χώρας θέλεις και αμέσως έχεις offline χάρτες σε 200 χώρες του κόσμου και φωνητική πλοήγηση σε 94 χώρες ΧΩΡΙΣ να χρειάζεσαι δεδομένα δικτύου. Αυτό το γνωρίζεις ή έχεις κολλήσει με την καραμέλα των ανύπαρκτων windows εφαρμογών; Έχουν οι google maps offine υποστήριξη σε ολόκληρες χώρες ή το μόνο που κάνουν καλά είναι να βρίσκουν όλες τις εκκλησίες, πολυκαταστήματα και περίπτερα;

Καλο, χρυστο το here maps, αλλα οπως παντου στα παραθυρα, ετσι κι εδω κανεις ενα σωρο συμβιβασμους:

- ΔΕΝ εχει το zoom level και τη λεπτομερεια των Google maps, ΔΕΝ εχεις πραγματικο traffic στη χωρα μας, ΔΕΝ εχεις τα εξαιρετικα Google earth και Google street view (ναι, πολλες φορες αναγνωριζεις τη διευθυνση που θελεις να πλοηγηθεις απο μια απλη ματια στο Street view, ακομα και να προβλεψεις που θα παρακαρεις στην περιοχη), ΔΕΝ εχεις την αναζητηση εκατομμυριων POI απευθειας στην οθονη σου (καταστηματα, ξενοδοχεια, δημοσιες υπηρεσιες), ουτε "opening και closing times" σημειων ενδιαφεροντος και και και...

Ειπαμε. Μια χαρα ειναι τα windows phone apps αν εισαι διατεθειμενος να κανεις ενα σωρο συμβιβασμους. Οταν, ομως, με τα ιδια χρηματα παιρνεις περισσοτερη αξια στα android phones, Νομιζω οτι η επιλογη ειναι προφανης...

ΥΓ Here maps εχω και στα android phones μου. Καλοι ειναι, αλλα για συμπληρωματικα των google maps ή χρηση στο εξωτερικο. Κανα 2 φορες το χρονο δηλαδη μονο...

Δημοσ.

Καλο, χρυστο το here maps, αλλα οπως παντου στα παραθυρα, ετσι κι εδω κανεις ενα σωρο συμβιβασμους:

- ΔΕΝ εχει το zoom level και τη λεπτομερεια των Google maps, ΔΕΝ εχεις πραγματικο traffic στη χωρα μας, ΔΕΝ εχεις τα εξαιρετικα Google earth και Google street view (ναι, πολλες φορες αναγνωριζεις τη διευθυνση που θελεις να πλοηγηθεις απο μια απλη ματια στο Street view, ακομα και να προβλεψεις που θα παρακαρεις στην περιοχη), ΔΕΝ εχεις την αναζητηση εκατομμυριων POI απευθειας στην οθονη σου (καταστηματα, ξενοδοχεια, δημοσιες υπηρεσιες), ουτε "opening και closing times" σημειων ενδιαφεροντος και και και...

Ειπαμε. Μια χαρα ειναι τα windows phone apps αν εισαι διατεθειμενος να κανεις ενα σωρο συμβιβασμους. Οταν, ομως, με τα ιδια χρηματα παιρνεις περισσοτερη αξια στα android phones, Νομιζω οτι η επιλογη ειναι προφανης...

ΥΓ Here maps εχω και στα android phones μου. Καλοι ειναι, αλλα για συμπληρωματικα των google maps ή χρηση στο εξωτερικο. Κανα 2 φορες το χρονο δηλαδη μονο...

ας μην υπερβαλλουμε

τί σημαίνει δεν έχεις πραγματικό traffic ή δεν εχεις zoom level στα here maps;

θα μπορούσαμε να απαριθμήσουμε εξίσου σωρεία ελλείψεων και στα google maps

btw στα google maps είναι ενδιαφέρον το street view αλλα ως εκεί

το θέμα είναι να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τα χαρακτηριστικά της μιας πλατφόρμας

με τα μετρα στα οποία μας έχει βαλει σε ένα καλούπι η εμπειρία μας από μια αλλη

με αυτό τον τρόπο παντοτε η σύγκριση θα είναι ανιση και άκυρη

Και μια σημείωση

ελπίζω όσοι κρίνουν το Windows Phone store από μια σύντομη επίσκεψη-χρήση

να μην παίρνουν κανένα στο λαιμό τους

γιατί σε εφαρμογές υπάρχουν αρκετες επιλογες - διαμάντια,

όπως επίσης αναλόγως της χρήσης υπάρχουν και ελλείψεις

η αλήθεια είναι πως αναλόγως της χρήσης και του χρήστη

ένα WP κινητό μπορεί να αποδειχθεί από εξαιρετικα κακή έως εξαιρετικα καλή επιλογή

το θεμα είναι άλλο

πως η MS έχει δείξει να απομακρύνεται από τη στήριξη της πλατφόρμας

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ο bill θα κάνει την ενοποίηση θα γελάσουμε. Όλοι μας με Windows δουλεύουμε (99%) οπότε μόλις πάρουν την απόφαση στην Microsoft τέλος τα υπόλοιπα.

Για σήμερα όμως δουλεύω το καλύτερο δικαρτο της Ευρώπης με μόλις 349€

Ειδικά όταν σκρολαρω τις σελίδες στον explorer και έχω αυτήν την απίστευτη ομαλότητα χωρίς ίχνος κολλήματος η lag τότε τις εφαρμογές κλανιές του Android ούτε τις θυμάμαι

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ο bill θα κάνει την ενοποίηση θα γελάσουμε. Όλοι μας με Windows δουλεύουμε (99%) οπότε μόλις πάρουν την απόφαση στην Microsoft τέλος τα υπόλοιπα.

Καταρχήν έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να συρικνώνεται όλο και περισσότερο το ποσοστό τους στα κινητά, πλέον το Android είναι ασταμάτητο.

Από την άλλη, η ενοποίηση δεν ξέρω πόσο θα χρησιμεύσει. Τα Android και iOS καλύπτουν τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών στις καθημερινές τους ανάγκες. Αντίθετα, στα WP λείπουν αρκετές εφαρμογές ή δουλεύουν προβληματικά (έχει και τα δυνατά του σημεία βέβαια). Από την άλλη, οι επαγγελματίες, έχει ο καθένας το δικό του τρόπο & εργαλεία να κάνει τη δουλειά του. Γιατί λοιπόν οι κοινοί χρήστες να περάσουν σε WP ? Ασε που καθώς βελτιώνεται το hardware, θα γίνεται optimization στο software και θα διορθώνονται λάθη και τακτικές στο Android, τα προβλήματα (θεωρητικώς) θα λιγοστεύουν.

Εδώ και καιρό έχω το HP Stream 7" που έχει κανονικά windows10 πάνω (φανταστικό μηχανάκι!), σε πολύ μικρό factor, όμως δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Και λογικό είναι. Τα Windows on the go, (όπως και κάθε άλλο OS) έχει νόημα μόνο αν θες κάποια πολύ εξειδικευμένη εφαρμογή (που έχω), αλλά τη δουλειά μου την κάνω κυρίως στο γραφείο & σπίτι, όχι on the go.

Να ξαναπώ ότι έχω το 950 Dual από την κυκλοφορία του (Δεκ 2015), ενώ πριν το 930. Και πιο πριν Note 2 + 3. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω στο Note 7 όταν γίνει πιο οικονομικό σε λίγους μήνες.

Δημοσ.

Καταρχήν έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ, με αποτέλεσμα να συρικνώνεται όλο και περισσότερο το ποσοστό τους στα κινητά, πλέον το Android είναι ασταμάτητο.

Από την άλλη, η ενοποίηση δεν ξέρω πόσο θα χρησιμεύσει. Τα Android και iOS καλύπτουν τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών στις καθημερινές τους ανάγκες. Αντίθετα, στα WP λείπουν αρκετές εφαρμογές ή δουλεύουν προβληματικά (έχει και τα δυνατά του σημεία βέβαια). Από την άλλη, οι επαγγελματίες, έχει ο καθένας το δικό του τρόπο & εργαλεία να κάνει τη δουλειά του. Γιατί λοιπόν οι κοινοί χρήστες να περάσουν σε WP ? Ασε που καθώς βελτιώνεται το hardware, θα γίνεται optimization στο software και θα διορθώνονται λάθη και τακτικές στο Android, τα προβλήματα (θεωρητικώς) θα λιγοστεύουν.

Εδώ και καιρό έχω το HP Stream 7" που έχει κανονικά windows10 πάνω (φανταστικό μηχανάκι!), σε πολύ μικρό factor, όμως δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου. Και λογικό είναι. Τα Windows on the go, (όπως και κάθε άλλο OS) έχει νόημα μόνο αν θες κάποια πολύ εξειδικευμένη εφαρμογή (που έχω), αλλά τη δουλειά μου την κάνω κυρίως στο γραφείο & σπίτι, όχι on the go.

Να ξαναπώ ότι έχω το 950 Dual από την κυκλοφορία του (Δεκ 2015), ενώ πριν το 930. Και πιο πριν Note 2 + 3. Νομίζω ότι θα ξαναγυρίσω στο Note 7 όταν γίνει πιο οικονομικό σε λίγους μήνες.

Το τελείωμα σου είναι αυτό που έχει όλη την ουσία. 349€ δικαρτο με εγγυηση δύο χρόνων και αυτά τα σπεκς δεν υπάρχει. Τα υπολοιπα είναι για να συζητάμε
Δημοσ.

Το τελείωμα σου είναι αυτό που έχει όλη την ουσία. 349€ δικαρτο με εγγυηση δύο χρόνων και αυτά τα σπεκς δεν υπάρχει. Τα υπολοιπα είναι για να συζητάμε

Είναι εξαιρετικό για απλή χρήση τηλεφώνου. Αν το θέλει επαγγελματίας είναι λάθος.

Αν το θέλει κάποιος για βίντεο κλήση, μηνύματα, email, φωτογραφίες και βίντεο είναι τζετ. Αλλά δεν είναι το υπερκινητό που λένε κάποιοι.

Δημοσ.

Οποτε ότι κάνει για παράδειγμα ενα P9 lite στα 200€ το κάνεις και με το Lumnia.Και με τα ρεστα μια καλή φωτογραφική για τους fun της φωτογραφίας. Όλα ωραία και νοικοκυρεμένα.... 

Δημοσ.

Οποτε ότι κάνει για παράδειγμα ενα P9 lite στα 200€ το κάνεις και με το Lumnia.Και με τα ρεστα μια καλή φωτογραφική για τους fun της φωτογραφίας. Όλα ωραία και νοικοκυρεμένα....

Όχι ρε το άλλο είναι για λίγους. (169€ βγαίνει το p9 σε προσφορά που έπαιξε πρόσφατα).

Δημοσ.

Γελάει ο κόσμος με κάποιους. Κράζετε το κινητό που είναι άψογο. Όντως κινητό για λίγους και για όσους ξέρουν να εκτιμούν κάποια πράγματα. Νιώθω από τους τυχερούς που το πήρα με 349€. Ευχαριστώ τον φίλο που μας ενημέρωσε έγκαιρα.

Όσοι δεν σαν ενδιαφέρει γιατί ασχολειστε και δε πάτε σε κανένα p9 lite που είναι ανώτερο χαχαχαχαχ. Για τον φίλο που θα πάρει και μια κάμερα περισσεύουν χρήματα και για μπυρα για να δροσιστεί .

Α ρε τι άλλο θα διαβάσουμε .

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...