x_vagos_x Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Εχω το 950 dual από τη στιγμή της κυκλοφορίας του. Αρχικά ήθελα να πάρω το XL, αλλά από κοντά μου φάνηκε άσχημη παντόφλα (είχα παλιότερα Note2+3, οπότε δεν είναι το θέμα του μεγέθους, δεν ήταν καθόλου κομψό, χειρότερο και από το Iphone Plus) Για το 950 μπορώ να πω τα εξής θετικά (+): 1) καταπληκτική κάμερα 2) εξαιρετικά & δυνατά ηχεία, για κλήσεις σε μεγάφωνο τέλειο 3) άμεση απόκριση σε ότι και αν πατήσω Σαν τηλέφωνο & κάμερα που το ήθελα, είναι τέλειο. Στα αρνητικά (-), η έλλειψη ορισμένων application, και τα κολλήματα του Shazam που με έχουν εκνευρίσει (σε Android + iOS είναι ταχύτατο στην αναγνώριση, στα WP ένα δράμα...) Τα ίδια ισχύουν και για το XL. Αν κανείς ψάχνει ένα dual τηλέφωνο, αξίζει. Αν θέλει συγκεκριμένα apps, ας το ψάξει πρώτα. Ακριβώς την ίδια εμπειρία έχω με το Lumia 640XL. Να προσθέσω πως δεν αρκεί να ξέρεις πως υπάρχει η εφαρμογή που χρησιμοποιείς σε κάποια άλλη πλατφόρμα, αλλά να σιγουρευτείς πως όλα τα features της υπάρχουν και λειτουργούν όπως περιμένεις. π.χ. το Facebook σε WP δεν υποστήριζε Save article/link/video όπως κάνει στο web version. Για κάποιους αμελητέο feature, για εμένα απαραίτητο για τον τρόπο που χρησιμοποιώ τη συσκευή μου. π.χ.2 το FB Messenger δεν υποστήριζε video κλήσεις. Θα μου πεις "πέρνα skype". ΔΕΝ. ΘΕΛΩ. Θέλω όπως μπορώ στο φτηνό Android tablet μου να κάνω ένα ταπ και να κάνω βίντεο κλήση με τον συνομιλητή μου, να μπορώ να κάνω το ίδιο και στο αντίστοιχης (και μεγαλύτερης) αξίας Windows Phone κινητό μου. Έχω και άλλα παραδείγματα πιο εκειδικευμένων app (π.χ. δεν έχει official εφαρμογή για Feedly που διαβάζω τα RSS μου, ούτε το Pocket που διαβάζω ότι άρθρο αποθηκεύω από το Feedly. Λόγω αυτής της έλλειψης δεν υπαρχει και εύκολος τρόπος να σώζω άρθρα από το Feedly στο Pocket μέσω των 3rd party εφαρμογών που χρησιμοποιώ και για τα δυο...) Αθροιστικά και συνολικά, όλα τα παραπάνω, με οδήγησαν να επιστρέψω ηττημένος (καθότι η κάμερα ήταν επίστευτη και το λειτουργικό σαν σύνολο ήταν πολύ καλοστημένο και... διαφορετικό) στο παλιό γνωστό Android οικοσύστημα. Ξαναλέω: για dual sim καμεροτηλέφωνο που θα κάνεις κλήσεις/sms, άντε και κανα viber στο τσακιρ κέφι, και που θα κάνεις hotspot για να μπαίνεις από κάποια Android συσκευή, τα Windows Phone (και συγκεκριμένα τα 640XL και 950[XL] τα οποία αντικειμενικά έχουν πολύ καλές κάμερες για τα λεφτά τους) είναι ότι πρέπει.
panos7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ξαναλέω: για dual sim καμεροτηλέφωνο που θα κάνεις κλήσεις/sms, άντε και κανα viber στο τσακιρ κέφι, και που θα κάνεις hotspot για να μπαίνεις από κάποια Android συσκευή, τα Windows Phone (και συγκεκριμένα τα 640XL και 950[XL] τα οποία αντικειμενικά έχουν πολύ καλές κάμερες για τα λεφτά τους) είναι ότι πρέπει. Συμφωνω απολυτα!!!
privateer Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Ακριβώς την ίδια εμπειρία έχω με το Lumia 640XL. Να προσθέσω πως δεν αρκεί να ξέρεις πως υπάρχει η εφαρμογή που χρησιμοποιείς σε κάποια άλλη πλατφόρμα, αλλά να σιγουρευτείς πως όλα τα features της υπάρχουν και λειτουργούν όπως περιμένεις. π.χ. το Facebook σε WP δεν υποστήριζε Save article/link/video όπως κάνει στο web version. Για κάποιους αμελητέο feature, για εμένα απαραίτητο για τον τρόπο που χρησιμοποιώ τη συσκευή μου. π.χ.2 το FB Messenger δεν υποστήριζε video κλήσεις. Θα μου πεις "πέρνα skype". ΔΕΝ. ΘΕΛΩ. Θέλω όπως μπορώ στο φτηνό Android tablet μου να κάνω ένα ταπ και να κάνω βίντεο κλήση με τον συνομιλητή μου, να μπορώ να κάνω το ίδιο και στο αντίστοιχης (και μεγαλύτερης) αξίας Windows Phone κινητό μου. Έχω και άλλα παραδείγματα πιο εκειδικευμένων app (π.χ. δεν έχει official εφαρμογή για Feedly που διαβάζω τα RSS μου, ούτε το Pocket που διαβάζω ότι άρθρο αποθηκεύω από το Feedly. Λόγω αυτής της έλλειψης δεν υπαρχει και εύκολος τρόπος να σώζω άρθρα από το Feedly στο Pocket μέσω των 3rd party εφαρμογών που χρησιμοποιώ και για τα δυο...) Αθροιστικά και συνολικά, όλα τα παραπάνω, με οδήγησαν να επιστρέψω ηττημένος (καθότι η κάμερα ήταν επίστευτη και το λειτουργικό σαν σύνολο ήταν πολύ καλοστημένο και... διαφορετικό) στο παλιό γνωστό Android οικοσύστημα. Ξαναλέω: για dual sim καμεροτηλέφωνο που θα κάνεις κλήσεις/sms, άντε και κανα viber στο τσακιρ κέφι, και που θα κάνεις hotspot για να μπαίνεις από κάποια Android συσκευή, τα Windows Phone (και συγκεκριμένα τα 640XL και 950[XL] τα οποία αντικειμενικά έχουν πολύ καλές κάμερες για τα λεφτά τους) είναι ότι πρέπει. Το νέο UWP FB έχει όλα τα features του iOS και υποστηρίζει save videos nextgen reader για feedly integration poki για pocket εξαιρετικες εφαρμογες και οι δυο. Και UWP. 1
achilles_g_ Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Χτες το μαύρο εμφανιζόταν εξαντλημένο και σήμερα διαθέσιμο στην παλια τιμή (499).
coffeex Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Χτες το μαύρο εμφανιζόταν εξαντλημένο και σήμερα διαθέσιμο στην παλια τιμή (499). Σωστά αλλά είχε το λευκό όμως. Απο ότι φαίνεται έληξε η προσφορά.
kafegeo Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2016 Είχα τα 950xl για δύο μέρες. Δεν έκανε ότι ήθελα όμως. Δεν απάντησες όμως σε αυτά που είπα. Έγραψες πάλι μπούρδες για το continuum το οποίο είναι μισή δουλειά αφού δεν τρέχει παρά mobile κακοφτιαγμένες επί το πλείστον εφαρμογές. Μπορείς να κάνεις σοβαρή δουλειά σε κάτι; Ξαναγράφω, πες μου πως διαχειρίζεσαι στοιχεία πελατών , πως επεξεργάζεσαι στοιχεία από τραπεζικές εφαρμογές, πως κόβεις ένα τιμολόγιο από οποιαδήποτε ελληνική πλατφόρμα ERP. Μίλησα εγώ για πόκεμον ή μήπως είσαι εσύ πόκεμον που δεν καταλαβαίνεις; Τι τον νοιάζει τον πελάτη τι συνδέω στην οθόνη μου; Ο πελάτης έρχεται σε ένα γραφείο με 2 cintiq 27 ιντσών, 3 dell up2716d, 3 12-core workstation. Και στην πραγματικότητα δε βλέπει ούτε αυτά. Βλέπει δείγματα εργασίας. Το κινητό θα δει; Έτσι εντυπωσιάζεις εσύ; Κράτα εσύ αυτά που λες και κρατώ εγώ το s7 edge μου. Κι αν πιστεύεις ότι είναι πιο παραγωγικό να δουλέψεις μέσω ενός browser για όλα τα παραπάνω οκ. Γιατί εφαρμογές για επαγγελματική χρήση δεν έχει και σε προκαλώ να μυ γράψεις μία έστω που να μην υπάρχει αντίστοιχη ή καλύτερη σε άλλη συσκευή (ios/android). Δεν υπάρχει και κανένας επαγγελματίας με σοβαρές απαιτήσεις δεν έχει wp. Για καθημερινή χρήση ναι. Αλλά να μου μιλάς για επαγγελματική χρήση, τοτε απλα δεν ξέρεις τι λες. ΥΓ. Πριν πεις για την τιμή, το xl το πήρα στην αρχική τιμή του Ελλάδα μαζί με το continuum. Δηλαδή 150€ πιο ακριβά από ότι μου βγήκε το s7. ΥΓ2. Σοβαρή δουλειά είναι το να είσαι εκτός γραφείου και να κάνεις τη δουλειά σου. Χωρίς ύφος και πάντα φιλικα ο τρόπος που απάντησες στον συμφορουμητη μάλλον παραπέμπει σε κάποιον επαγγελματία νύχτας πάρα για σοβαρό επαγγελματία. Ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστή. Τα υπολοιπα είναι για να λέμε. Για να πω και εγώ την άποψή μου όμως εγώ ξέρω ότι το 950xl στα 349€ που βγήκε σε αυτά τα χρήματα δεν κοντράρεται από κανένα. Πόσο μάλλον από ένα κινητό που γράφεις που είναι στη διπλάσια τιμή (575€ σήμερα) και μάλιστα μονοκαρτο. Εκτός αν κάποιος επαγγελματίας δεν έχει ανάγκη το δικαρτο οπότε πάω πάσο αλλά τότε δεν είναι επαγγελματίας διότι μπλέκει τις προσωπικές κλησεις με τις επαγγελματικες. Επίσης οι ανάγκες κάθε επαγγελματία είναι διαφορετικές οπότε αν εσένα δεν σε καλυπτει δεν σημαίνει ότι δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο. Διότι εσύ με την λογική σου ούτε blackberry μπορείς να δουλέψεις οπότε είσαι άκυρος γενικά
fylatos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 To blackberry σήμερα τι ανάγκες καλύπτει; Δεν έχει καν υποστήριξη το os. Γενικά τι επαγγελματικές εφαρμογές έχει το bb και τα wp έναντι του ios και android. (Μέχρι και τα bb android τρέχουν πλέον). Επίσης την κριτική να την κάνεις και στον άλλο που ενώ του έκανα κάποιες ερωτήσεις επέμενε στο να λέει ότι θέλω το κινητό για να παίζω πόκεμον (ή δε διάβασες 4 απαντήσεις πίσω πριν με ακρίβεια ως μη σοβαρό επαγγελματία). Εγώ που σου θύμισα νύχτα; Εκεί που είπα ότι δεν εντυπωσιάζω με τι κινητό μου ή εκεί που είπα έναν πόκεμον; Γιατί για εμένα οποίος λέει ότι παίρνει κινητό για τη φίρμα και για να εντυπωσιάσει τους πελάτες καλύτερα να παίζει πόκεμον και να κάνει τη δουλειά με το λάπτοπ. Αα ναι ξέχασα... κινητό για λίγους... για τον ξεχωριστό λαό. Υ.Γ. Έχω δύο συσκευές και τέλος. Γενικά δεν είναι ιδανική λύση το δικαρτο σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση εκτός από τις κλήσεις. Υ.Γ.2 Θα μπορούσες αν ήθελες αντί να με προσβάλεις να κάνεις αναφορά. 1
humanoid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Χωρίς ύφος και πάντα φιλικα ο τρόπος που απάντησες στον συμφορουμητη μάλλον παραπέμπει σε κάποιον επαγγελματία νύχτας πάρα για σοβαρό επαγγελματία. Ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι απολύτως σεβαστή. Τα υπολοιπα είναι για να λέμε. Για να πω και εγώ την άποψή μου όμως εγώ ξέρω ότι το 950xl στα 349€ που βγήκε σε αυτά τα χρήματα δεν κοντράρεται από κανένα. Πόσο μάλλον από ένα κινητό που γράφεις που είναι στη διπλάσια τιμή (575€ σήμερα) και μάλιστα μονοκαρτο. Εκτός αν κάποιος επαγγελματίας δεν έχει ανάγκη το δικαρτο οπότε πάω πάσο αλλά τότε δεν είναι επαγγελματίας διότι μπλέκει τις προσωπικές κλησεις με τις επαγγελματικες. Επίσης οι ανάγκες κάθε επαγγελματία είναι διαφορετικές οπότε αν εσένα δεν σε καλυπτει δεν σημαίνει ότι δεν είναι επαγγελματικό εργαλείο. Διότι εσύ με την λογική σου ούτε blackberry μπορείς να δουλέψεις οπότε είσαι άκυρος γενικά Δε μας λες φιλε μου ουτε εσυ, ουτε ο προλαλησαντας που διαφημιζε το lumia 950xl, τους τεραστιους περιορισμους του windows marketplace. Δυστυχως το "μαγαζι των παραθυρων" ειναι πρακτικα ανυπαρκτο, ελαχιστες ειναι οι εφαρμογες που ειναι καλοδουλεμενες κι εμφανισιμες. Τους πηρε μερικα χρονια να δωσουν viber που να παιζει σωστα (να ειναι πληρες, να φερνει σωστα ολα τα push notifications κλπ), δεν ισχυει ομως το ιδιο και για δεκαδες αλλες εφαρμογες (τραπεζες με τραγικο ui κι ελλιπεστατη λειτουργικοτητα, gps -καλο και χρυσο το νεο windows maps, αλλα google maps δεν ειναι (για δοκιμασε να κανεις αναζητηση σε POI απο εκλησια μεχρι πολυκαταστημα) κλπ δεκαδες παραδειγματα). Απο εκει και περα, με 349 εχεις απειρες επιλογες σε android δικαρτα (μπορω να σου απαριθμησω μια ντουζινα κορυφαια δικαρτα κινεζικα, που θα υστερουν πιθανως στην καμερα (οχι ολα) και πουθενα αλλου). Ακομα και το mi note pro των 260 ευρω με snapdragon 810 (τον ιδιο εχει και το Lumia 950xl) κανει πλακα σε ταχυτητα πλοηγησης στο διαδικτυο, ανοιγματος εφαρμογων κλπ κλπ. Η MS, δυστυχως, δεν καταφερε να πεισει τους προγραμματιστες ανα τον κοσμο, οτι εχει σοβαρη εγκατεστημενη βαση χρηστων για να κανουν port τις καλες εφαρμογες...
kafegeo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δε μας λες φιλε μου ουτε εσυ, ουτε ο προλαλησαντας που διαφημιζε το lumia 950xl, τους τεραστιους περιορισμους του windows marketplace. Δυστυχως το "μαγαζι των παραθυρων" ειναι πρακτικα ανυπαρκτο, ελαχιστες ειναι οι εφαρμογες που ειναι καλοδουλεμενες κι εμφανισιμες. Τους πηρε μερικα χρονια να δωσουν viber που να παιζει σωστα (να ειναι πληρες, να φερνει σωστα ολα τα push notifications κλπ), δεν ισχυει ομως το ιδιο και για δεκαδες αλλες εφαρμογες (τραπεζες με τραγικο ui κι ελλιπεστατη λειτουργικοτητα, gps -καλο και χρυσο το νεο windows maps, αλλα google maps δεν ειναι (για δοκιμασε να κανεις αναζητηση σε POI απο εκλησια μεχρι πολυκαταστημα) κλπ δεκαδες παραδειγματα). Απο εκει και περα, με 349 εχεις απειρες επιλογες σε android δικαρτα (μπορω να σου απαριθμησω μια ντουζινα κορυφαια δικαρτα κινεζικα, που θα υστερουν πιθανως στην καμερα (οχι ολα) και πουθενα αλλου). Ακομα και το mi note pro των 260 ευρω με snapdragon 810 (τον ιδιο εχει και το Lumia 950xl) κανει πλακα σε ταχυτητα πλοηγησης στο διαδικτυο, ανοιγματος εφαρμογων κλπ κλπ. Η MS, δυστυχως, δεν καταφερε να πεισει τους προγραμματιστες ανα τον κοσμο, οτι εχει σοβαρη εγκατεστημενη βαση χρηστων για να κανουν port τις καλες εφαρμογες... Μπορείς να μου υποδείξεις ένα δικαρτο με εγγυηση 2 ετών οθόνη 2κ amoled που να κοστίζει 349€ σήμερα; καλά τα κινέζικα αλλά ας μείνουν στην κατηγορία κινέζικα. Το αγοράζεις φυσικα χωρίς ΦΠΑ χωριε καμιά εγγύηση και χωρίς πολλές φορές υποστήριξη ελληνικών. Αναμενω την απάντηση σου γιατί ψάχνω κάτι καλό Μέχρι τότε όμως μπορώ να απολαμβάνω αυτό που απολαμβάνουν λίγοι. Όπως πολυ εύστοχα εχει αναφερθεί το κινητό είναι για λίγους.
humanoid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μπορείς να μου υποδείξεις ένα δικαρτο με εγγυηση 2 ετών οθόνη 2κ amoled που να κοστίζει 349€ σήμερα; καλά τα κινέζικα αλλά ας μείνουν στην κατηγορία κινέζικα. Το αγοράζεις φυσικα χωρίς ΦΠΑ χωριε καμιά εγγύηση και χωρίς πολλές φορές υποστήριξη ελληνικών. Αναμενω την απάντηση σου γιατί ψάχνω κάτι καλό Μέχρι τότε όμως μπορώ να απολαμβάνω αυτό που απολαμβάνουν λίγοι. Όπως πολυ εύστοχα εχει αναφερθεί το κινητό είναι για λίγους. Οθονη 2Κ amoled? Μπαινεις στη διαδικασια να συγκρινεις επιμερους specs. Τοτε κι εγω θα σου πω τι σχεση εχει το τραγικο πλαστικο, με το τεραστιο διακενο που τριζει σαν τη χηρα στο κρεβατι καθε φορα που το πιανεις απο το τραπεζακι να το σηκωσεις, με γυαλι και αλουμινιο που μπορω να σου παραθεσω ευκολα απο Κινα. Και τι μενει? Η εγγυηση των 2 ετων? Εχω αλλαξει μερικες δεκαδες κινεζικα και δεν εχει χαλασει ποτε τιποτα (για την ακριβεια εχουν πολυ μικροτερο failure rate απο τα "επιφανη επωνυμα"), ασε που αν ποτε χρειαστεις και συμβει το -σπανιο- απευκταιο, μια χαρα στελεις πισω σε κινεζομαγαζο (εστω, με την οποια καθυστερηση). Εν κατακλειδι, χιλιες φορες ενα oneplus 3 με 50 ευρω παραπανω, πχ, για να εχεις και τη διετη εγγυηση που θελεις και θα εχεις σοβαρη εμπειρια χρησης, amoled οθονη (μη μου πεις για 2Κ, γιατι το ppi στις 5,5 ιντσες ειναι αρκετο και στα 1080), τρομερη ποιοτητα κατασκευης, σοβαρο design κλπ κλπ κλπ
kafegeo Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Οθονη 2Κ amoled? Μπαινεις στη διαδικασια να συγκρινεις επιμερους specs. Τοτε κι εγω θα σου πω τι σχεση εχει το τραγικο πλαστικο, με το τεραστιο διακενο που τριζει σαν τη χηρα στο κρεβατι καθε φορα που το πιανεις απο το τραπεζακι να το σηκωσεις, με γυαλι και αλουμινιο που μπορω να σου παραθεσω ευκολα απο Κινα. Και τι μενει? Η εγγυηση των 2 ετων? Εχω αλλαξει μερικες δεκαδες κινεζικα και δεν εχει χαλασει ποτε τιποτα (για την ακριβεια εχουν πολυ μικροτερο failure rate απο τα "επιφανη επωνυμα"), ασε που αν ποτε χρειαστεις και συμβει το -σπανιο- απευκταιο, μια χαρα στελεις πισω σε κινεζομαγαζο (εστω, με την οποια καθυστερηση). Εν κατακλειδι, χιλιες φορες ενα oneplus 3 με 50 ευρω παραπανω, πχ, για να εχεις και τη διετη εγγυηση που θελεις και θα εχεις σοβαρη εμπειρια χρησης, amoled οθονη (μη μου πεις για 2Κ, γιατι το ppi στις 5,5 ιντσες ειναι αρκετο και στα 1080), τρομερη ποιοτητα κατασκευης, σοβαρο design κλπ κλπ κλπ Η οθόνη είναι κάτι που βλέπω συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οπότε amoled και 2k το 2016 είναι τα μινιμιμ. Μήπως εχεις μείνει στην εποχή του 2012 με τις οθόνες; Άκου oneplus 3. Αυτό και αν ήταν ανεκδοτο
humanoid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Η οθόνη είναι κάτι που βλέπω συνέχεια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οπότε amoled και 2k το 2016 είναι τα μινιμιμ. Μήπως εχεις μείνει στην εποχή του 2012 με τις οθόνες; Άκου oneplus 3. Αυτό και αν ήταν ανεκδοτο Τα Minimum για σενα. Για το υπολοιπο 50% των χρηστων μια σοβαρη lcd ειναι απειρως προτιμοτερη (αν πχ θελει να βλεπει σωστο λευκο και οχι τον ικτερο που εσυ βλεπεις ολη μερα). Το oneplus 3 αν συγκριθει απευθειας με το lumia 950xl του κανει πλακα στο 95% των σημειων. Αυτο αρκει...
achilles_g_ Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Απορώ γιατί κάθεστε και διαφωνείτε... Για έναν που το τηλεφωνο του αρκεί, γιατί να τον πείσετε ότι δεξ είναι καλό; Δεν κανουν Όλοι την ιδια χρήση. Όπως και δεν γίνεται να πειστώ ότι το store είναι το ίδιο. Για κάποιον όμως που ικανοποιείται με τις εφαρμογές, στον τρόπο που το χρησιμοποιεί, δεν μπορούμε να του πούμε οτι είναι κακό. Κι εγώ το πρότεινα σε φίλο (το 950) γιατί το τηλεφωνο το έχει μόνο για κλήσεις, και τώρα που έγινε μπαμπάς θέλει καλή κάμερα. 1
siemensc60 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 ...καλο και χρυσο το νεο windows maps, αλλα google maps δεν ειναι (για δοκιμασε να κανεις αναζητηση σε POI απο εκλησια μεχρι πολυκαταστημα) κλπ δεκαδες παραδειγματα) Έχεις here maps, φορτώνεις τους χάρτες όποιας χώρας θέλεις και αμέσως έχεις offline χάρτες σε 200 χώρες του κόσμου και φωνητική πλοήγηση σε 94 χώρες ΧΩΡΙΣ να χρειάζεσαι δεδομένα δικτύου. Αυτό το γνωρίζεις ή έχεις κολλήσει με την καραμέλα των ανύπαρκτων windows εφαρμογών; Έχουν οι google maps offine υποστήριξη σε ολόκληρες χώρες ή το μόνο που κάνουν καλά είναι να βρίσκουν όλες τις εκκλησίες, πολυκαταστήματα και περίπτερα; 2
Fulgore Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Απορώ γιατί κάθεστε και διαφωνείτε... Για έναν που το τηλεφωνο του αρκεί, γιατί να τον πείσετε ότι δεξ είναι καλό; Δεν κανουν Όλοι την ιδια χρήση. Όπως και δεν γίνεται να πειστώ ότι το store είναι το ίδιο. Για κάποιον όμως που ικανοποιείται με τις εφαρμογές, στον τρόπο που το χρησιμοποιεί, δεν μπορούμε να του πούμε οτι είναι κακό. Κι εγώ το πρότεινα σε φίλο (το 950) γιατί το τηλεφωνο το έχει μόνο για κλήσεις, και τώρα που έγινε μπαμπάς θέλει καλή κάμερα. Ναι βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν και αλλες αξιολογες προτασεις απο Android μερια για να κανει την ιδια δουλεια και με πλουσιο store αυτο ειναι το θεμα. 350ευρω ειναι αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα