Aias Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δευτερη συσκευη και βεβαια σε κοστος μεχρι 100 ευρω.Εχω ακομα το 640 αλλα γενικα εχω καιρο να το ανοιξω τωρα.Μαλλον θα παει για πουλημα.
spacemonkey Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν είναι το dual. Καλυτερα παιδες, διπλη κεραια=διπλη ακτινοβολια..και εγω χρησιμοποιω 2 συσκευες λογω του εταιρικου τηλεφωνου..δεν αξιζει το dual για κανενα λογο
billeiros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εγω παντως το πηρα απο την προσφορα της vodafone.Θα το δω απο δευτερα που γυρναω θεσσαλονικη.βαρεθηκα με το flex 2.Πιστευω οτι εχει μερικα ατου που ειναι super.Για μενα βασικοτερο η τελεια 2k amoled οθονη στις 5.7 ιντσες.Επιπλεον η καμερα ρου ειναι απο αλλον πλανητη.εχει γρηγορο επεξεργαστη κ αφθονη ddr4 ram,γρηγορη φορτιση κ επαρκη μνημη.ο edge θα πεταει πιστευω.κ τελος απο παιχνιδια κ εκατομυρια εφαρμογες χορτασαμε τοσα χρονια απο το android.Σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει android με τετοια χαρακτηριστικα.μονο το s6 edge κ s7 edge ισως εχουν καλυτερη οθονη 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εγω παντως το πηρα απο την προσφορα της vodafone.Θα το δω απο δευτερα που γυρναω θεσσαλονικη.βαρεθηκα με το flex 2.Πιστευω οτι εχει μερικα ατου που ειναι super.Για μενα βασικοτερο η τελεια 2k amoled οθονη στις 5.7 ιντσες.Επιπλεον η καμερα ρου ειναι απο αλλον πλανητη.εχει γρηγορο επεξεργαστη κ αφθονη ddr4 ram,γρηγορη φορτιση κ επαρκη μνημη.ο edge θα πεταει πιστευω.κ τελος απο παιχνιδια κ εκατομυρια εφαρμογες χορτασαμε τοσα χρονια απο το android.Σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει android με τετοια χαρακτηριστικα.μονο το s6 edge κ s7 edge ισως εχουν καλυτερη οθονη Τι παραπανω εχει απο το Xiaomi mi note pro που πλεον ακομα και στις αγγελιες το βρισκεις σφραγισμενο με 250 ευρω.
qwerty99 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Καλυτερα παιδες, διπλη κεραια=διπλη ακτινοβολια.. Δεν είναι αλήθεια αυτό, δεν είναι active συσκευή. Και ακόμα και στις active, δείκτης εξακολουθεί να είναι το SAR. 2
billeiros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Τι παραπανω εχει απο το Xiaomi mi note pro που πλεον ακομα και στις αγγελιες το βρισκεις σφραγισμενο με 250 ευρω. Καταρχην αυτο το 250 σφραγισμενο απο αγγελια ειναι αοριστια.το lumia το παιρνεις καινουριο με εγγυηση απο ελλαδα.το σφραγισμενο απο κινα αν τυχον εχει τπτ ξεχασε το τηλεφωνο σου για 3-6 μηνες περιπου.Επιπλεον το lumia εχει amoled οθονη κ καλυτερη καμερα.για το θεμα windows δε μιλαω.ειναι το τι βολευει τον καθενα 4
in2dark Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Παντως στη γυναικα μου πηρα το 650 lumia και εχει τρελαθει με τις φωτο και την εμφανιση. Φανταζομαι τι θα κανει αυτο που ειναι με καλυτερα χαρακτηριστικα! Οπως ειπατε... Εξαρταται την χρηση. Εγω ας πουμε δεν θελω wp λογω της ευελιξιας που εχω με το rooted android. Αλλοι θελουν χωρις σκαλισμα το τηλεφωνο οποτε τα wp λενε!
spacemonkey Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δεν είναι αλήθεια αυτό, δεν είναι active συσκευή. Και ακόμα και στις active, δείκτης εξακολουθεί να είναι το SAR. Μακαρι να ισχυει αυτο
lalanis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Γιατί να μην πάρει κάποιος πχ το M9 με 299€ από το Γερμανό; Αν το μόνο μοναδικό κριτήριο κάποιου είναι η οθόνη και η φωτογραφική, μπορεί πχ να πάρει το G4 η και το g5 με λίγα παραπάνω. Αλλά οκ γούστα είναι αυτά!Cool
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Εγω παντως το πηρα απο την προσφορα της vodafone.Θα το δω απο δευτερα που γυρναω θεσσαλονικη.βαρεθηκα με το flex 2.Πιστευω οτι εχει μερικα ατου που ειναι super.Για μενα βασικοτερο η τελεια 2k amoled οθονη στις 5.7 ιντσες.Επιπλεον η καμερα ρου ειναι απο αλλον πλανητη.εχει γρηγορο επεξεργαστη κ αφθονη ddr4 ram,γρηγορη φορτιση κ επαρκη μνημη.ο edge θα πεταει πιστευω.κ τελος απο παιχνιδια κ εκατομυρια εφαρμογες χορτασαμε τοσα χρονια απο το android.Σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει android με τετοια χαρακτηριστικα.μονο το s6 edge κ s7 edge ισως εχουν καλυτερη οθονη Για δες την τιμη του LG G5 Το αλλο μεγαλο αρνητικο των Windows phone ειναι οτι τα περισσοτερα μοντελα εχουν κακη αυτονομια μπαταριας. Στο παραπανω που αναφερεις παντως γρηγορα γρηγορα μου ερχεται στο μυαλο LG G5 LG V10 OnePlus3 Motorola X style Sony Xperia Z5 Xiaomi Mi5 Απειρες επιλογες που ειναι ολα καλυτερα απο το 950xl και φυσικα απο το Flex 2 που εχεις. 2
billeiros Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Για δες την τιμη του LG G5 Το αλλο μεγαλο αρνητικο των Windows phone ειναι οτι τα περισσοτερα μοντελα εχουν κακη αυτονομια μπαταριας. Στο παραπανω που αναφερεις παντως γρηγορα γρηγορα μου ερχεται στο μυαλο LG G5 LG V10 OnePlus3 Motorola X style Sony Xperia Z5 Xiaomi Mi5 Απειρες επιλογες που ειναι ολα καλυτερα απο το 950xl και φυσικα απο το Flex 2 που εχεις. Το g5 εχει 5.7 amoled? ΟχιΤο v10? Οχι To one plus 3 κανει 100 ευρω παραπανω κ εχει οθονη 5.5 fhd Για το xiaomi τα ειπα πιο πριν Sony και motorolla καμια σχεση ομως. Κ γιατι τοσο απολυτο κ αποτομο υφος?σου θιξαμε κατι? Να αναφερω παντως πως το dual sim εχει μια σημαντικη διαφορα σε σχεση με το single sim.υποστηριζει lte 4 ητοι 150mbps σε σχεση με το single που υποστηριζει τη γρηγορη lte 6 300mbps. Επιπλεον το οτι αυτα που αναφερεις ειναι κατα τη γνωμη σου παλι καλυτερα απο το flex που κολαει ακριβως???για να καταλαβω δλδ. 1
Savouromanis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το κινητό είναι για λίγους. Είναι business phone με κύρος. Όσοι θέλουν εφαρμογές για παιδιά δεν τους κάνει. Εδώ μιλάμε για Microsoft με ότι αυτό συνεπάγεται Επισης για τον φίλο που λέει ότι έχει δύο κεραίες μάλλον δεν έχει διαβάσει καθόλου πως λειτουργεί σαν δικαρτο. Ας κουβαλάει λοιπόν δύο συσκευές πάνω του Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2016 από Savouromanis
fylatos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το κινητό είναι για λίγους. Είναι business phone με κύρος. Όσοι θέλουν εφαρμογές για παιδιά δεν τους κάνει. Εδώ μιλάμε για Microsoft με ότι αυτό συνεπάγεται Επισης για τον φίλο που λέει ότι έχει δύο κεραίες μάλλον δεν έχει διαβάσει καθόλου πως λειτουργεί σαν δικαρτο. Ας κουβαλάει λοιπόν δύο συσκευές πάνω του Εγώ θέλω officer suite που αν δε το έχουν αλλάξει είναι καλύτερο σε ios, android. Θέλω εφαρμογή σε εθνική και Πειραιως όχι υποτυπώδη, με εξαγωγές συγκεντρωτικών κλπ, θέλω διαχειριστικά εργαλεία για τον server της ιστοσελίδας της επιχείρησης μου. Θέλω τέλος εφαρμογή για να έχω πρόσβαση εν κινήσει στο ERP της επιχείρησης μου και στο intranet μας. Από τα παραπάνω ή συσκευή με κύρος δε κάνει τίποτα καλά. Εσύ που έχεις επιχειρήσεις με κύρος τι κάνεις με το κινητό; Μπαίνεις σε σελίδες και απαντάς email; Γιατί αυτό το έκανα και με το casio casiopeia το 98. 2
Alphaleader Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το κινητό είναι για λίγους. Είναι business phone με κύρος. Όσοι θέλουν εφαρμογές για παιδιά δεν τους κάνει. Εδώ μιλάμε για Microsoft με ότι αυτό συνεπάγεται Επισης για τον φίλο που λέει ότι έχει δύο κεραίες μάλλον δεν έχει διαβάσει καθόλου πως λειτουργεί σαν δικαρτο. Ας κουβαλάει λοιπόν δύο συσκευές πάνω του 1) οτι ειναι για λίγους, ειναι γεγονος... το λένε και τα νούμερα αλλα και το κλεισιμο του τμήματος ουσιαστικα στην MS. 2) Business phone... με αρέσουν αυτες οι λεζάντες. Για πες μας λοιπον, τι το business παραπάνω έχει απο ενα... android των 150 ευρώ. Πως διαφοροποιειται? 3) Κυρος? Πως προσθέτει κύρος ενα τηλέφωνο? Εγώ ήξερα οτι το κύρος το αποπνέει η προσωπικότητα. Μηπως θες να πεις πολυτελες? Αν ναι... τι πολυτελεια έχει σε σχέση με ανταγωνιστες του? 4) Το οτι εδώ μιλάμε για Microsoft νομίζω ειναι λόγος κάποιος να είναι επιφυλακτικός αν όχι να στρίβει 180"... Τελος πάντων, θα είχε νοημα η οποια κουβέντα αν δεν ήταν τελειωμένη υποθεση πλέον. Τωρα οτι και να λεμε... καλή ψυχη. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Το g5 εχει 5.7 amoled? Οχι Το v10? Οχι To one plus 3 κανει 100 ευρω παραπανω κ εχει οθονη 5.5 fhd Για το xiaomi τα ειπα πιο πριν Sony και motorolla καμια σχεση ομως. Κ γιατι τοσο απολυτο κ αποτομο υφος?σου θιξαμε κατι? Να αναφερω παντως πως το dual sim εχει μια σημαντικη διαφορα σε σχεση με το single sim.υποστηριζει lte 4 ητοι 150mbps σε σχεση με το single που υποστηριζει τη γρηγορη lte 6 300mbps. Επιπλεον το οτι αυτα που αναφερεις ειναι κατα τη γνωμη σου παλι καλυτερα απο το flex που κολαει ακριβως???για να καταλαβω δλδ. Μια χαρα οθονη εχει το G5.Και αλλα κινητα εχουν Amoled οθονες και σιγα την διαφορα δεν εχει κατι να λεει αυτο.Καθαρα θεμα προτιμησης ειναι τι αρεσει περισσοτερο στον αλλο. Το OnePlus3 κανει 100ευρω παραπανω?400ευρω μαζι με μεταφορικα ειναι η τιμη του που τα ειδες τα 100ευρω παραπανω. Ουτε το γεγονος οτι εχει 5.5ιντσες Full Hd οθονη εχει να λεει κατι αφου χαρη σε αυτο εχει καλυτερη αυτονομια απο το Lumia. Οσο για το αλλο που γραφεις δεν ειναι θεμα οτι μου εθιξες κατι αλλα οτι γραφεις πραγματα που δεν ισχυουν. Για το Flex 2 και ολα τα αλλα φυσικα εινα λογω αυτου που εγραψες. Εγω παντως το πηρα απο την προσφορα της vodafone.Θα το δω απο δευτερα που γυρναω θεσσαλονικη.βαρεθηκα με το flex 2.Πιστευω οτι εχει μερικα ατου που ειναι super.Για μενα βασικοτερο η τελεια 2k amoled οθονη στις 5.7 ιντσες.Επιπλεον η καμερα ρου ειναι απο αλλον πλανητη.εχει γρηγορο επεξεργαστη κ αφθονη ddr4 ram,γρηγορη φορτιση κ επαρκη μνημη.ο edge θα πεταει πιστευω.κ τελος απο παιχνιδια κ εκατομυρια εφαρμογες χορτασαμε τοσα χρονια απο το android.Σε αυτη την τιμη δεν υπαρχει android με τετοια χαρακτηριστικα.μονο το s6 edge κ s7 edge ισως εχουν καλυτερη οθονη Επισης απο windows phone και phablet εχω προσωπικη γνωμη απο το Lumia 1520 που ειχα παλια.Η ειρωνια βεβαια ειναι οτι απο το 2013 που βγηκε αυτο μεχρι σημερα,καταφερε η MS να βγαλει ενα κινητο με χειροτερη ποιοτητα κατασκευης για ναυαρχιδα και φυσικα με χειροτερη αυτονομια. Κοινως οποιος θελει να παρει το 950XL(επαιζε και σε vodafone σε φθηνοτερη τιμη οπως αναφερθηκε)να το παρει αρκει μονο να γνωριζει τι παιζει με το εν λογω κινητο και τις εναλλακτικες που πραγματικα υπαρχουν. Το κινητό είναι για λίγους. Είναι business phone με κύρος. Όσοι θέλουν εφαρμογές για παιδιά δεν τους κάνει. Εδώ μιλάμε για Microsoft με ότι αυτό συνεπάγεται Επισης για τον φίλο που λέει ότι έχει δύο κεραίες μάλλον δεν έχει διαβάσει καθόλου πως λειτουργεί σαν δικαρτο. Ας κουβαλάει λοιπόν δύο συσκευές πάνω του Η εννοια του Business phone μονο μια εταιρια καταφερε να συνδεσει το ονομα της με αυτην και δεν ειναι αλλη απο την Blackberry. Οντως σοβαρα και επαγγελματικα κινητα,με παρα πολυ καλο σημα(και υψηλο Sar βεβαια)αλλα πλεον αλλαξαν οι καιροι και εχει χασει και αυτη λιγο τον δρομο της,χωρις φρου φρου και αρωματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα