Προς το περιεχόμενο

erotisi gia motherboard kai mnimi..

G.O.S.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skeftomai na paro to mobo tis Gigabyte GA-7N400PRO.Afto pou thelo na rotiso einai oti an paro tin crosair twinx 4000 pro 500mhz tha doulevei sosta pano se afti ti mitriki?

An exete kapoia alli na proteinete peste mou.

Δημοσ.

Άσε...άσε έχω κακό παρελθόν με αυτή την μητρική.Είναι μια πονεμένη ιστορία οπου η γριά κλαίει τον εγγονό και ο εγγονός τη γριά. Είχα πάθει μεγάλη ζημιά με την εν λόγω μητρική.Μου είχαν σπάσει τα νεύρα!!!Επι δυο μήνες έτρεχα ώσπου τελικά αυτομόλησα στο στρατόπεδο της intel και ησύχασα προς το παρόν βέβαια γιατί όντας τεχνικός έχω την τάση και την τρέλα θα έλεγε κανείς να ξεζουμίζω κάθε τι Hardware περνά απο τα χέρια μου και οι απαιτήσεις μου είναι λίγο υπερβολικές.Γι' αυτό και κρατώ επιφυλάξεις σχετικά με τη μητρική.Προσωπικά θα πρότεινα την Abit NF7-s ή την MSI K7N2 Delta-L για AMD. :)

Δημοσ.
Skeftomai na paro to mobo tis Gigabyte GA-7N400PRO.Afto pou thelo na rotiso einai oti an paro tin crosair twinx 4000 pro 500mhz tha doulevei sosta pano se afti ti mitriki?

An exete kapoia alli na proteinete peste mou.

Exw tin mitrikh auth, den exw parapono apo auth, mia xara mou fenetai emena, bebaia eixa ena problimataki stin arxh me tis mnimes pou agorasa alla to problima lu8ike me ena BIOS update.

Yparxoun sigoura kaluteres, eksartate an 8eleis na kaneis kai tipota spoudaio...gia gaming mazi me mia kalh karta grafikwn einai mia xaroula, no problem at all...

Gia overclocking den exw polu megalh idea, alla me ena filo mou ftasame ton AMD ATHLON XP 2500+ sta 3200 alla to ksanabgalame logo oti den htan sta8eros o cpu, alla den ftaiei to m/b se auto...

Auta...Gia ta lefta pou 8a dwseis na tin pareis einai polu kalh

Filika

Tasos

Δημοσ.
...γιατί όντας τεχνικός έχω την τάση και την τρέλα θα έλεγε κανείς να ξεζουμίζω κάθε τι Hardware περνά απο τα χέρια μου και οι απαιτήσεις μου είναι λίγο υπερβολικές

Δεν χρειάζεται να είσαι τεχνικός...

Δημοσ.
Προσωπικά θα πρότεινα την Abit NF7-s ή την MSI K7N2 Delta-L για AMD. :)

χμμμ.......εγώ γιατί θα έλεγα abit - epox - asus

αν πρόκειται να ασχοληθείς με o/c και υψηλά fsb τότε προτίμησε τις δύο πρώτες - αν θές καλό ο/c και stability προτίμησε την asus

Δημοσ.
Προσωπικά θα πρότεινα την Abit NF7-s ή την MSI K7N2 Delta-L για AMD. :)

χμμμ.......εγώ γιατί θα έλεγα abit - epox - asus

αν πρόκειται να ασχοληθείς με o/c και υψηλά fsb τότε προτίμησε τις δύο πρώτες - αν θές καλό ο/c και stability προτίμησε την asus

What he said!

Δημοσ.

Και εγώ που έχω την NF7 μπορώ να πώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ο 2000+ μου,δουλευει στα 2300 (11.5*200) και όλα δουλέυουν ρολόι.

Δημοσ.

Ναι η abit είναι καλή μητρική.Άντιρρήσεις; Και γιατί;Αν είσαι τεχνικός ή εκτός κι αν έχεις λεφτά σου δίνεται η δυνατότητα να περάσουν απο τα χέρια σου πολύ Ηardware και να το εξετάσεις σε βάθος...Λοιπόν κύριοι σας ακούω... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...