Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι ειδε και που

Δεν ξέρω αν είδε, ή αν επηρεάστηκε που είχαν βγει στα μπαλκόνια και τον κοίταζαν. Πάντως έφυγε αγχωμένος. Δεν είπε τίποτα.

Δημοσ.

Ιδέες;

Σου είπα μερικά post πριν, αλλά δεν έδωσες σημασία. Από όσα έχεις γράψει η δική σου κατανάλωση ήταν 12 κυβικά, όλων των υπόλοιπων 4, κάπου 16 στο σύνολο. Πως είναι δυνατόν να έκανε το μεγάλο το 27-28άρι το βυτίο 2 δρομολόγια?

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω να χτίζουνε και πισήνα σε λιγάκι και απλά να σου λένε τι μια αθώα πισήνα είναι που ζούσατε πριν.Πραγματικά πάντως τόσο πολύ ανεκτηκότητα στο κοινόχρηστο να πλήνουν αμάξι να αγο΄ρασουν φυτά/πιεστικά?Θέλω να δω τον χειμώνα όταν έρθει η ώρα να πάρουν πετρέλαιο το κόβω να είναι το βυτίο από έξω 24/7 να σας γεμίζει.Πως αντέχεις πραγματικά θα τους είχα θερίσει όλους έναν έναν.Η λαλακια όλοι ή στο παράνομο διαμέρισμα έχει γίνει ή αλλού.Φώναξε ΕΥΔΑΠ πες το και το και θα τα βρούνε όλα μην κουράζεσαι άλλο άδικα

• Like 2
Δημοσ.

Σου είπα μερικά post πριν, αλλά δεν έδωσες σημασία. Από όσα έχεις γράψει η δική σου κατανάλωση ήταν 12 κυβικά, όλων των υπόλοιπων 4, κάπου 16 στο σύνολο. Πως είναι δυνατόν να έκανε το μεγάλο το 27-28άρι το βυτίο 2 δρομολόγια?

Σε όλα δίνω σημασία φίλε μου. Ο βόθρος της πολυκατοικίας είναι προφανώς πολύ μεγάλος, γιατί όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της πρόσοψης της πολυκατοικίας η οποία είναι μεγάλη. Διοροφη όπως όλα τα κτίρια εδώ, αλλά πολύ μεγάλη. Η πρόσοψη της πολυκατοικίας είναι πάνω από 30 μέτρα.

Βλέπω να χτίζουνε και πισήνα σε λιγάκι και απλά να σου λένε τι μια αθώα πισήνα είναι που ζούσατε πριν.Πραγματικά πάντως τόσο πολύ ανεκτηκότητα στο κοινόχρηστο να πλήνουν αμάξι να αγο΄ρασουν φυτά/πιεστικά?Θέλω να δω τον χειμώνα όταν έρθει η ώρα να πάρουν πετρέλαιο το κόβω να είναι το βυτίο από έξω 24/7 να σας γεμίζει.Πως αντέχεις πραγματικά θα τους είχα θερίσει όλους έναν έναν.Η λαλακια όλοι ή στο παράνομο διαμέρισμα έχει γίνει ή αλλού.Φώναξε ΕΥΔΑΠ πες το και το και θα τα βρούνε όλα μην κουράζεσαι άλλο άδικα

Ευτυχώς έχουμε όλοι ατομικούς λέβητες και δεξαμενές στις βεράντες μας. Ναι, αν θέλουν πισίνα θα την κάνουν. Εγώ που ζήτησα να κλαδέψουν (όχι να κόψουν) ένα τεράστιο δέντρο που έμπαινε μέσα στη βεράντα μου και ανέβαιναν ποντίκια, μου είπαν να πάρω άδεια από το δασαρχείο. :P Το έκοψα μόνος μου στο τέλος, φέρνοντας συνεργείο κι ας φώναζαν.

Δημοσ.

εντάξει οι τύποι είναι καργα γύφτοι. άκου εκεί κάνε ντους στο κήπο με το κοινόχρηστο για οικονομία στο νερό αχαχαχαχα το σκέφτομαι και κλαίω. δε της λες της κυράς η μερτσέντα μερτσέντα αλλά το μπάνιο το κάνουμε όπως στο χουριό ε; :P

μιλάμε για αστεία σκηνικά.

Γενικά δεν έχω ιδέα από νομικά αλλα πιστεύω πως είναι έυκολο να μάθεις τι μπορείς να κάνεις από έρευνες και τι όχι. Γιατί τώρα αυτοί φωνάζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Ούτε τσακωμοί ούτε απειλές ούτε θα κάνω το ένα ή το άλλο ας τους να ψάχνονται κι αν βρεις οτιδήποτε σκας τη βόμβα.

• Like 2
Δημοσ.

Σε όλα δίνω σημασία φίλε μου. Ο βόθρος της πολυκατοικίας είναι προφανώς πολύ μεγάλος, γιατί όπως έγραψα και σε προηγούμενο post, καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της πρόσοψης της πολυκατοικίας η οποία είναι μεγάλη. Διοροφη όπως όλα τα κτίρια εδώ, αλλά πολύ μεγάλη. Η πρόσοψη της πολυκατοικίας είναι πάνω από 30 μέτρα.

Λες ότι δίνεις σημασία, αλλά σχόλιο επί της ουσίας δεν κάνεις.

Επίσης το κοινόχρηστο νερό είναι για συγκεκριμένη χρήση, όχι για να κάνουν ντουζ οι ένοικοι, όχι να πλένουν αυτοκίνητα, ας κάνουν ότι χρήση θέλουν μόνο αν το πληρώνουν μόνοι τους.

Δημοσ.

Λες ότι δίνεις σημασία, αλλά σχόλιο επί της ουσίας δεν κάνεις.

Επίσης το κοινόχρηστο νερό είναι για συγκεκριμένη χρήση, όχι για να κάνουν ντουζ οι ένοικοι, όχι να πλένουν αυτοκίνητα, ας κάνουν ότι χρήση θέλουν μόνο αν το πληρώνουν μόνοι τους.

Σου απάντησα στο θέμα των κυβικών βάσει της πρόσοψης. Για κάποιο λόγο ο βόθρος γεμίζει πολύ γρήγορα, παρά το μεγάλο του μέγεθος. Επειδή το δικό μου ρολόι νερού φαίνεται ότι έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση, επωμίζομαι εγώ το μεγαλύτερο μέρος του κόστους, γιατί δεν γίνεται να μην αδειάσει ο βόθρος, όπως καταλαβαίνεις. Αυτό είναι και το όλο θέμα του thread. Τιγκάρει ο βόθρος και αφού φαίνεται ότι εγώ έχω τραβήξει τα περισσότερα κυβικά, ανεξάρτητα αν καταλήγουν σ' αυτόν ή όχι, πληρώνω το μεγαλύτερο (σχεδόν ολόκληρο) το ποσοστό, γιατί τα δικά τους ρολόγια έχουν γράψει ελάχιστα. Το περιεχόμενο του βόθρου δεν χωράει σε ένα μεγάλο βυτίο. Χρειάζονται δύο δρομολόγια.

Δημοσ.

Αναρωτίέμαι άραγε άμα βγεις και πλείνεις εσύ το αμάξι σου με τελείως ψυχαναγκαστικό τρόπο να φύγει και το πιο μικρο σιμάδι βρωμιάς από το κοινόχρηστο νερό τι θα συ πούνε.Τράβα σε ένα δικηγόρο άνθρωπε μου και στην ΕΥΔΑΠ το κοινόχρηστο το λέει ξεκάθαρα και η λέξη είναι για κοινόχρηστους χώρους κήπους πλύσιμο του κοινόχρηστου χώρου και μόνο οτιδήποτε άλλο αποτελεί παράνομή σπατάλη η οποία επιβαρύνει την πολυκατοικία με έξοδα.Πιο πολύ πιστεύω τα λεφτά που σκας πάνε στο λογαριασμό νερού αφού μου λες ότι κάνει μπάνιο και ποτίζει κάθε μέρα κήπους παρά σε βόθρο.Επίσης η πρόσοψη είναι 30 μέτρα ναι δεν σημείναι ότί τόσος ειναι και ο βοθρος μπορεί να είναι ριχός η στενός και βαθύς και να γεμήζει δες τα σχέδια ή το συμφωνιτικό τα λέει όλα μέσα.Το επόμενο βήμα πέρνεις ΕΥΔΑΠ αν δεν θες δικηγορο για αυτό το θεμα και λες ότι πιστεύεις για το νερο μπλα μπλα.Μετά για τη διαχειρίστρια συμβουλέψου δικηγορο στο τι μπορείς να κάνεις

Δημοσ.

Σου απάντησα στο θέμα των κυβικών βάσει της πρόσοψης. Για κάποιο λόγο ο βόθρος γεμίζει πολύ γρήγορα, παρά το μεγάλο του μέγεθος. Επειδή το δικό μου ρολόι νερού φαίνεται ότι έχει τη μεγαλύτερη κατανάλωση, επωμίζομαι εγώ το μεγαλύτερο μέρος του κόστους, γιατί δεν γίνεται να μην αδειάσει ο βόθρος, όπως καταλαβαίνεις. Αυτό είναι και το όλο θέμα του thread. Τιγκάρει ο βόθρος και αφού φαίνεται ότι εγώ έχω τραβήξει τα περισσότερα κυβικά, ανεξάρτητα αν καταλήγουν σ' αυτόν ή όχι, πληρώνω το μεγαλύτερο (σχεδόν ολόκληρο) το ποσοστό, γιατί τα δικά τους ρολόγια έχουν γράψει ελάχιστα. Το περιεχόμενο του βόθρου δεν χωράει σε ένα μεγάλο βυτίο. Χρειάζονται δύο δρομολόγια.

Απαντήσεις του στυλ "είναι μεγάλος ο βόθρος" και "είναι μεγάλο το βυτίο" δεν έχουν καμία χρησιμότητα, μόνο τα νούμερα θα είχαν. Αν πχ ο βοθρατζής αφαίρεσε 50 κυβικά ενώ την ίδια χρονική περίοδο εσύ κατανάλωσες 12 και όλοι οι υπόλοιποι 4 κυβικά νερού, τότε είναι φως φανάρι ότι σε κλέβουν. Δεν έχεις καμία υποχρέωση να ψάξεις να βρεις τι γίνεται, απλά δεν πληρώνεις, και ας δοκιμάσουν αυτοί να αποδείξουν ότι εσύ γέμισες το βόθρο.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης μην πληρώνεις άλλα κοινόχρηστα τι θα κάνουν θα αφήνουν μετά από υπολογισμούς το νερό που κατανάλωσες μέσα στο βόθρο άμα γίνει και αυτό απλά θα πάρω ποπ κορν και θα έρθω να βλέπω σοου

Δημοσ.

Αφου το ρολοι σου γραφει καταναλωση την οποια εισαι σιγουρος οτι ΔΕΝ εχει κανει,φωναξε την ΕΥΔΑΠ να ελεγξει το ρολοι ΣΟΥ και αν ειναι προβληματικο να το αντικαταστησει.

Τι ειναι τοσο δυσκολο σε αυτο?

Φοβασαι μην τους δειρει η μανδαμ με τη μερτσεντε?

Δεν καταλαβαινω πραγματικα μετα απο 9 σελιδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...