Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Τα ρολόγια τα έχει δει είπε. Τα λαμογάκια εκεί στην πολυκατοικία πρέπει κατά πάσα πιθανότητα να κάνουν το εξής, κάποιος ή κάποιοι κλέβουν νερό πριν από τους μετρητές με κάποιον κρυφό τρόπο και έτσι δεν καταγράφεται η κατανάλωση πουθενά, το νερό αυτό καταλήγει στον βόθρο, κι όταν έρχεται η ώρα του υπολογισμού όλες οι καταναλώσεις από τα ρολόγια φαίνονται "κανονικά" και ελάχιστες στους άλλους ενώ ο ts έχει την μεγαλύτερη ενώ κάνει την περισσότερη οικονομία από όλους εκεί, και ο βόθρος έχει γεμίσει με τόσο πολύ νερό μέσα που τα φορτώνουν όλα στον ts με την μικρή κατανάλωση και οι άλλοι την γλιτώνουν. 2
BritGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Νύχτωσε κι ακόμα ψάχνει. Ο τύπος είναι ανεκδιήγητος. Σαν την ταινία "κλασική περίπτωση βλάβης". Αυτός μου φαίνεται, θα τα χαλάσει όλα. 1
takatakaros Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έχει κανονιστεί για τη Δευτέρα. Εννοούσα για αυτό με το καζανάκι αν έβγαλες καμιά άκρη.
BritGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Λοιπόν τζίφος ο Μπομπ... Δεν βρήκε τίποτα και μου έσπασε και τα νεύρα. Δεν έλεγξε των άλλων σχεδόν καθόλου γιατί λέει είναι παράνομο και αν τον πιάσουν θα τον κυνηγήσουν. Προσπάθησε να δει αν έχω εγώ πουθενά διαρροή, κι αν έχουν πειράξει την ένωσή μου με κάποια άλλη ένωση. Του πήρε 2,5 ώρες. Έλεος. Κρίμα τα λεφτά. Ιδέες; Α, το αυθαίρετο έχει δικό ρου ρολόι ΔΕΗ και νερού κανονικά και το καζανάκι μου δεν είχε γεμίσει.
soteras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Λοιπόν τζίφος ο Μπομπ... Δεν βρήκε τίποτα και μου έσπασε και τα νεύρα. Δεν έλεγξε των άλλων σχεδόν καθόλου γιατί λέει είναι παράνομο και αν τον πιάσουν θα τον κυνηγήσουν. Προσπάθησε να δει αν έχω εγώ πουθενά διαρροή, κι αν έχουν πειράξει την ένωσή μου με κάποια άλλη ένωση. Του πήρε 2,5 ώρες. Έλεος. Κρίμα τα λεφτά. Ιδέες; Α, το αυθαίρετο έχει δικό ρου ρολόι ΔΕΗ και νερού κανονικά και το καζανάκι μου δεν είχε γεμίσει. Αυτό που είπε για τον άλλων τη γραμμή έχει απόλυτο δίκιο δεν μπορεί να ακουμπήσει καν τη σωλήνα τους παρά μόνο τη δικιά σου που τον φώναξες.Χμμμ αφολυ το κααζανάκι σου δεν ειχε γεμήσει δεν υπάρχει θέμα μάλλον την παροχή του μπαλκονιού την είχες ανοιχτή έτσι και μόνο το ρολόι κλειστό?.Αυθαίρετο και να έχει κανονικές παροχές λίγο δύσκολο δηλαδή τα ρολόγια είναι κάτω πχ10 και 10 διαμερίσματα στην πολυκατοικία? Των άλλων τα ρολόγια έχουν γραμμένα πάνω νούμερα κατανάλωσης πιο πάνω από τα δικά σου καθώς εσύ πας μια το τόσο ο άλλος που είναι εκεί 24/7 θα πρέπει να έχει πιο μεγάλη κατανάλωση
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 BritGreek η μόνη λύση που βλέπω, κάνε μια καταγγελία στην ΕΥΔΑΠ και πες τους οτι έχεις σοβαρές υπόνοιες πως κάποιος ή κάποιοι από την πολυκατοικία κλέβουνε νερό με κάποιον τρόπο πριν από τους μετρητές. Εξήγησέ τους την κατάσταση πως έχει και οτι έφερες δικό σου υδραυλικό να ελέγξει τους σωλήνες των άλλων αλλά αρνήθηκε λόγω του οτι απαγορεύεται. Η ΕΥΔΑΠ έχει δικαίωμα να ελέγξει οτι της γουστάρει αφού δικό της είναι το δίκτυο.
soteras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Αυτό που λέει ο Βασίλης είναι η πιο καλή λύση ακόμα και το πεζοδρόμιο αν θέλει σηκώνει η ΕΥΔΑΠ και η διαχειρήστρια απλά βγάζει το σκασμό δεν θα μπορεί να πεί τίποτα.Αν και είναι προφανές η διαχειρίστρια χρεώνει ότι να ναι από τιμές. Το γεγονός ότι σε εσένα το νερό το έχει ο δήμος δεν λέει τίποτα όλα τα άλλα ρολόγια και μπλα μπλα είναι της ΕΥΔΑΠ Ρε συ κάτι που μου ήρθε τώρα μήπως έχουν βάλει ανάποδα το ρολόι αυτοί της διαχείρισης που ειναι 5 άτομα και γράφει πολύ λίγα ? 1
BritGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν έχω ιδέα, παιδιά. Βασικά στραβώσανε εδώ πέρα με το που είδαν τον υδραυλικό και έγινε ιστορία, ότι πάω να τους βγάλω κλέφτες. Τους είπα για άλλη μια φορά ότι δεν γίνεται εγώ να πληρώνω περισσότερο σε σχέση με ολόκληρη οικογένεια που μένει εδώ και μου είπαν ευθαρσώς ότι αυτοί επιλέγουν να πλένονται στο κοινόχρηστο ντους επειδή δεν θέλουν να καταναλώνουν πολύ νερό στο σπίτι τους και δεν γεμίζει ο βόθρος, παροτρύνοντάς με να κάνω το ίδιο, με ειρωνία άσχημη. Δηλαδή 11 το βράδυ που γυρίζω για να μείνω καμιά φορά, να πηγαίνω να πλένομαι στον κήπο... Δεν μάλωσα, αλλά έγινε σκηνικό. Άρχισαν να μου λένε έντονα ότι απαγορεύεται ακόμα και να ελέγξω το κοινόχρηστο για διαρροή, κι ότι την επόμενη φορά θα λάβουν άλλα μέτρα, γιατί υπεύθυνη στο νόμο είναι η εκλεγμένη διαχειρίστρια, κλπ. Η πολυκατοικία ένα σώμα ενάντιά μου και επιπλέον ειρωνία του στιλ, "αν δεν θέλετε να πληρώνετε, να μην μένετε.Πουλήστε το ή νοικιάστε το". Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. Ο υδραυλικός κάτι είδε και ψιλοχέστηκε πάνω του.
soteras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δεν έχω ιδέα, παιδιά. Βασικά στραβώσανε εδώ πέρα με το που είδαν τον υδραυλικό και έγινε ιστορία, ότι πάω να τους βγάλω κλέφτες. Τους είπα για άλλη μια φορά ότι δεν γίνεται εγώ να πληρώνω περισσότερο σε σχέση με ολόκληρη οικογένεια που μένει εδώ και μου είπαν ευθαρσώς ότι αυτοί επιλέγουν να πλένονται στο κοινόχρηστο ντους επειδή δεν θέλουν να καταναλώνουν πολύ νερό στο σπίτι τους και δεν γεμίζει ο βόθρος, παροτρύνοντάς με να κάνω το ίδιο, με ειρωνία άσχημη. Δηλαδή 11 το βράδυ που γυρίζω για να μείνω καμιά φορά, να πηγαίνω να πλένομαι στον κήπο... Δεν μάλωσα, αλλά έγινε σκηνικό. Άρχισαν να μου λένε έντονα ότι απαγορεύεται ακόμα και να ελέγξω το κοινόχρηστο για διαρροή, κι ότι την επόμενη φορά θα λάβουν άλλα μέτρα, γιατί υπεύθυνη στο νόμο είναι η εκλεγμένη διαχειρίστρια, κλπ. Η πολυκατοικία ένα σώμα ενάντιά μου και επιπλέον ειρωνία του στιλ, "αν δεν θέλετε να πληρώνετε, να μην μένετε.Πουλήστε το ή νοικιάστε το". Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. Ο υδραυλικός κάτι είδε και ψιλοχέστηκε πάνω του. Του υδραυλικού να του πεις ότι άμα βρήκε παρανομία και δεν το ανέφετε θα δώσεις πολύ απλά τα στοιχεία του στην ΕΥΔΑΠ για συγκάληψη υδροκλοπής.Εγώ λέω τράβα μια σωλήνα από το κοινόχρηστο και ρίχνε τα νερά στον κήπο και άμα πουν τίποτα πες μα για το καλό του βόθρου να μην γεμίζει και τον αδιάζουμε 100 φορές τον μήνα Επίσης το δικό σου ρολόι ότι και να λένε μπορείς να το τσεκάρεις κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε δεύτερο δεν μπορούνε να σου πούνε τίποτα μα τίποτα για το κοινόχρηστο δεν ξέρω να σου πω πολύ καλά τι μπορείς να κάνεις.Αλλά αυτό να ουρλιάζουν και να φωνάζουν τόσο για αυτό το κοινόχρηστο πρώτη φορά το βλέπω.Εδω σε άλλες πολυκατοικίες ακούς τις παναγίες γιατί το κοινόχρηστο νερό τόσο και να μην έχουμε κήπο και δεν ξέρω τι και εκεί τόσο καλόκαρδοι στο νεράκι 1
Moderators stormrain Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 επιλέγουν να πλένονται στο κοινόχρηστο ντους επειδή δεν θέλουν να καταναλώνουν πολύ νερό στο σπίτι τους Mισο. Στεκει αυτο? Δηλαδη μπορω εγω να επιλεξω να μη χρησιμοποιω καθολου νερο απο το σπιτι μου και να χρησιμοποιω το κοινοχρηστο της πολυκατοικιας και να μου πληρωνουν οι υπολοιποι την καταναλωση? Χωρις να γνωριζω, εχω την αισθηση πως το κοινοχρηστο νερο ειναι για τους κοινοχρηστους χωρους. Το οτι υπαρχει ντους δε λεει κατι νομιζω. Αλλιως τραβα γραμμη απο το κοινοχρηστο ρευμα και βαλε ψυγειο/καταψυκτη/γουατεβα για να μην πληρωνεις εσυ. 2
BritGreek Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Του υδραυλικού να του πεις ότι άμα βρήκε παρανομία και δεν το ανέφετε θα δώσεις πολύ απλά τα στοιχεία του στην ΕΥΔΑΠ για συγκάληψη υδροκλοπής.Εγώ λέω τράβα μια σωλήνα από το κοινόχρηστο και ρίχνε τα νερά στον κήπο και άμα πουν τίποτα πες μα για το καλό του βόθρου να μην γεμίζει και τον αδιάζουμε 100 φορές τον μήνα Επίσης το δικό σου ρολόι ότι και να λένε μπορείς να το τσεκάρεις κάθε μέρα κάθε ώρα κάθε δεύτερο δεν μπορούνε να σου πούνε τίποτα μα τίποτα για το κοινόχρηστο δεν ξέρω να σου πω πολύ καλά τι μπορείς να κάνεις.Αλλά αυτό να ουρλιάζουν και να φωνάζουν τόσο για αυτό το κοινόχρηστο πρώτη φορά το βλέπω.Εδω σε άλλες πολυκατοικίες ακούς τις παναγίες γιατί το κοινόχρηστο νερό τόσο και να μην έχουμε κήπο και δεν ξέρω τι και εκεί τόσο καλόκαρδοι στο νεράκι Κοίτα, βασικά αν έχει γίνει πουστιά, η ένωση θα έχει γίνει μέσα στον κήπο που ξεκινούν οι σωλήνες από τα ρολόγια προς τα διαμερίσματα. Αυτές διανύουν μια απόσταση μέσα στον κήπο μέχρι να φτάσουν στους τοίχους της οικοδομής. Τώρα, αν εκεί κάποιος έχει κάνει την ένωση ώστε όταν έχω το ρολόι μου ανοικτό να τραβάει από εμένα, μου φαίνεται δύσκολο να το βρω. Αυτό συμπεραίνω, εκτός αν ξυλωθεί όλος ο κήπος. Όσο για τον κήπο, εγώ είχα ζητήσει (μόνο εγώ), να βάλουμε κάτι άλλο, πχ γκαζόν, και όχι τεράστια πεύκα και δέντρα, γιατι το κόστος κηπουρού και ποτίσματος ανεβαίνει πολύ για εξοχικό σπίτι. Όχι μόνο αντέδρασαν πάλι έντονα, αλλά λόγω πλειοψηφίας φύτεψαν κι άλλα. Ο λόγος πέραν του κόστους που το ζητούσα, είναι το ότι έχω σοβαρή αλλεργία και δυσκολεύομαι με τα δέντρα. Κλάιν. Αυτοί θέλουν δέντρα. Βασικά, φανταστείτε τους σαν μια γερουσία η οποία αποφασίζει και διατάζει κατά το δοκούν. Mισο. Στεκει αυτο? Δηλαδη μπορω εγω να επιλεξω να μη χρησιμοποιω καθολου νερο απο το σπιτι μου και να χρησιμοποιω το κοινοχρηστο της πολυκατοικιας και να μου πληρωνουν οι υπολοιποι την καταναλωση? Χωρις να γνωριζω, εχω την αισθηση πως το κοινοχρηστο νερο ειναι για τους κοινοχρηστους χωρους. Το οτι υπαρχει ντους δε λεει κατι νομιζω. Αλλιως τραβα γραμμη απο το κοινοχρηστο ρευμα και βαλε ψυγειο/καταψυκτη/γουατεβα για να μην πληρωνεις εσυ. Το είπα κι αυτό, γιατί πλένουν και τα αυτοκίνητά τους συνέχεια, με τις ώρες και μάλιστα έχουν πάρει και πιεστικό το οποίο έβαλαν στα κοινόχρηστα με το έτσι θέλω. Και ειρωνεύτηκαν για το κόστος, λέγοντας ότι "δεν ξερω που ζούσατε πριν, αλλά εδώ ισχύουν οι αποφάσεις των συνελεύσεων και η πλειοψηφία, γιατί είμαστε σαν οικογένεια". Άντε βγάλε άκρη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Απορώ πως δεν έχεις αρχίσει τα lexotanil μέχρι τώρα. Ιώβ achievement unlocked... 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έχω αρχίσει και εκνευρίζομαι. Ο υδραυλικός κάτι είδε και ψιλοχέστηκε πάνω του. Τι είδε κάτι και χέστηκε ρε αδερφέ, δεν σου είπε τι είδε. Καλά τι στον πεοντα γίνεται εκεί πέρα λες και είναι όλοι τους συνενοημένοι. Φίλε απαξ και βρεθεί οτι κλέβουνε μετά κάνε μηνύσεις και αγωγές να σου επιστρέψουν τυχόν χαμμένα χρήματα. Να πέφτουν και να σε παρακαλάνε μετά. Πιθανόν έκαναν καμιά μπινιά και παρέμβαση στο δίκτυο όταν έλλειπες από εκεί για καιρό αφού μου λες οτι είσασταν από τους πρώτους που αγοράσατε εκεί. 1
dollyyy19 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 βασικα,στην πολυκατοικια σου,υπαρχει δημοκρατια.απλα,εισαι σγην λαθος πλευρα.οι τυποξ,δεν κλεβουν το νερο σου.ή παιρνουν απο το κοινοχρηστο.οποτε θα εγραφε το ρολοι,ή παιρνουν πριν τα ρολογια μια γραμη,και το μοιραζουν.αν τα κυβικα κοινοχρηστου δεν ειναι αρκετα,κλεβουν τον παροχο.το δικο σου το ρολοι,κλειστο οσο λειπεις,κατεγραψε,αδειασε καζανακι,και ξαναελεγξε οταν επιστρεψεις.το καταντησες πυρηνικη φυσικη το ζητημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις