overpower Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν είναι παράξενο που γεμίζει, 10 διαμερίσματα λογικό είναι σε 2 εβδομάδες.
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δεν είναι παράξενο που γεμίζει, 10 διαμερίσματα λογικό είναι σε 2 εβδομάδες. Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο το thread φίλε μου.
barca10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Εκεί που έψαχνε με το φακό χτες βράδυ, τελικά τι είναι;
overpower Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μάλλον δεν έχεις διαβάσει όλο το thread φίλε μου. Βασικά δεν αναφερόμουν στο θέμα σου αλλά στο συγκεκριμένο ποστ που ξέχασα να κάνω πιο νωρίς QUOTE. Μην ανησυχείς, το διάβασα όλο. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως πιάνεστε κορόιδα μερικοί εδώ μέσα (μιλάω και για παλιά τοπικς) Αμα καθε φορα αδιαζει ολο το περιεχομενο και τυγκαρι σε μισο μηνα η λυση ειναι μια για να μην σπαταλατε λεφτα συνεχεια βιολογικος βοθρος αφου εχετε κηπο τον σκαβετε μπαινουν μεσα οι δεξαμενες φυτευεις μετα τα λουλουδακια σου κια ολα και ποτιζεις με το σκατονερο που εχει υποστει μια διαδικασια καθαρισμου τον κηπο 24/7 αλλά μόνο πότισμα.
BritGreek Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Εκεί που έψαχνε με το φακό χτες βράδυ, τελικά τι είναι; Δεν έχω ιδέα γιατί σήμερα ήμουν στην Κρήτη όλη μέρα. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πως πιάνεστε κορόιδα μερικοί εδώ μέσα (μιλάω και για παλιά τοπικς) Αναφέρεσαι σε δικά μου topics; Όλα είναι θέμα χρόνου φίλε μου. Δυστυχώς κάνω πολλές δουλειές ταυτόχρονα, οι οποίες έχουν αρκετά αυξημένες απαιτήσεις ως προς το θέμα χρόνου και υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να μην έχω σχεδόν καθόλου χρόνο να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα, όσο σημαντικά κι αν είναι. Κι επειδή όλοι στην οικογένεια έχουμε σχεδόν ίδιους ρυθμούς, ειλικρινά δεν ξέρουμε πότε θα είμαστε πού. Συχνά το πρόγραμμα βγαίνει το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας με κλεισμένα ραντεβού. Απλά τις ελάχιστες ώρες που βρίσκω, προσπαθώ να βρω λύση και σε παρόμοια θέματα, για το γαμώτο της υπόθεσης, συνήθως μετά από τσίγκλισμα του λογιστηρίου, ή κάποιου που θα στείλω να πληρώσει τέτοιες υποχρεώσεις. Χτες είχα λίγο χρόνο, κι έφερα τον υδραυλικό, άσχετα ότι έφαγα άκυρο (και το περίμενα, να σου πω την αλήθεια). Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν κάνω μια συμβατική ζωή. Τώρα με τον δικηγόρο, πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2016 από BritGreek
soteras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Τελικά τι έγινε με το θέματακι ? αποδείχτηκε καμία λαμογιά από τη διαχείρίση ?
liakjim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Για να δούμε αν τα κατάλαβα καλά. 1. Για το νερό της περιοχής αρμόδιος είναι ο δημος. 2. Το άδειασμα του βόθρου πάει ανάλογα με την χρήση του νερού = από τα ρολόγια. 3. Η κατανάλωση του φίλου είναι μάλλον φυσιολογική , αλλά 4. Των άλλων είναι πολύ μικρή άρα έχει το μεγαλύτερο ποσοστό ( 80%!!!) Οπότε ερωτήσεις : 1. Ο βόθρος πόσο χωράει? Λες είναι μεγάλος. Δεν αρκεί. Θα πρέπει να μάθεις ακριβώς. Μπορείς να το μάθεις από τον βοθρατζή. 2. Ισχύει σε κάθε περίπτωση ότι , ποσότητα βόθρου = με το άθροισμα των ρολογιών όλων των ενοίκων? Αν όχι τότε άμεσα αποδεικνύεις ότι υφίσταται κλεψιά. πχ αν ο βοθρατζής θα αδειάσει 50 κυβικά και όλοι μαζί κάψατε 20 ε, δεν θέλει ΄μετά ερώτημα (εκτός κ αν πουν το κουλό ότι κατουράνε/χέζουν 30 κυβικά που δεν θα το δεχτείς). 3. Το κοινόχρηστο ποιος το πληρώνει? Νομίζω πως ο βόθρος θα δώσει την απάντηση (βλ 2)
mylo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ως προς το νο2 ^ οι κουράδες και τα κατουρλια δεν αξάνουν την ποσοτητα - όγκο που παίρνει ο βοθρατζής? αρα δεν ισχυει ότι έιναι το ίδιο με το αθροισμα των ρολογιων
idomeneas7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Και τα των ρολογιών δεν καταλήγουν στο βόθρο πάντα αφού ποτίζουν και πλένουν μπαλκόνια/αυτοκίνητα. Απλά να κοιτάξει μην έχουν μεγάλη διαφορά εννοεί μάλλον.
liakjim Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2016 ως προς το νο2 ^ οι κουράδες και τα κατουρλια δεν αξάνουν την ποσοτητα - όγκο που παίρνει ο βοθρατζής? αρα δεν ισχυει ότι έιναι το ίδιο με το αθροισμα των ρολογιων Αν υποθέσουμε ότι ένας άνθρωπος πίνει 3 λίτρα σε υγρά κάθε ημέρα και δεν ιδρώνει και έχει 20 ενοίκους (δεν ξέρω, υποθέτω) , τότε στον μήνα είναι 1.8m3 , δλδ πολύ λίγο. Και τα των ρολογιών δεν καταλήγουν στο βόθρο πάντα αφού ποτίζουν και πλένουν μπαλκόνια/αυτοκίνητα. Απλά να κοιτάξει μην έχουν μεγάλη διαφορά εννοεί μάλλον. Των ρολογιών στον βόθρο πάνε αφού λέει ότι τα άλλα τα κάνουν με το κοινόχρηστο.
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2016 Δεν μπορώ να μην πληρώσω γιατί θα με κυνηγήσει όλη η πολυκατοικία. Είναι περίεργη η φάση εδώ, είμαι ο νεώτερος (με διαφορά) και μόλις αμφισβητήσω οτιδήποτε γίνονται στρατός απέναντί μου. Η κυρία έχει καταφέρει να κάνει ό,τι γουστάρει. Πρόσφατα έκλεισε και ένα μπαλκόνι της, κάνοντάς το δωμάτιο. Δεν της μίλησε κανείς. Όταν με είδε ότι το κοίταξα, χωρίς να πω τίποτα, μου είπε "στην περιουσία μου κάνω ό,τι θέλω", πολύ συγκεκριμένο στιλάκι. Εγώ επιμένω να ρωτάω για το πιεστικό που ακούω, του οποίου τον ήχο ξέρω καλά γιατί είμαι νησιώτης. Ενημέρωσε πολεοδομία για να δεις για πότε θα αλλάξει στιλακι.. http://www.poleodomia.gov.gr/Default.aspx?tabid=56 1
De@th L0rd Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Θα κάνουν αυτό που κάνουν τώρα, από τη στιγμή που με είδαν ότι εναντιώθηκα σ' όλο αυτό το έργο. Συνεχόμενα σουτ από τις βεράντες τους, και μούτρα ατελείωτα. Τώρα που μένω εδώ για 2 εβδομάδες, έρχονται κάποιοι φίλοι και πίνουμε ένα ποτό στη βεράντα. Ε, όλο σουτ φωνάζουν, πριν πάει 12. Γενικώς εδώ έμπλεξα με την πολυκατοικία. Ολόκληρο διαμέρισμα αυθαίρετο, ενώ ήταν θέσεις πάρκινγκ. Είχα ανοίξει θέμα γι' αυτό πολύ παλιά. Η διαχειρίστρια παρκάρει δύο αυτοκίνητα ενώ δικαιούται μια θέση, "γιατί δεν πρέπει η Mercedes να μένει στο δρόμο", κλίκα όλη η πολυκατοικία με την γερουσία να έχει ξανανιώσει κάνοντας κουμάντο, και συνεχή έξοδα. Ό,τι τους καπνίσει. Προχτές αγόρασαν γλάστρα για την είσοδο (άδεια), 90 ευρώ ρε φίλε! Μια γλάστρα 90 ευρώ. Έχουν αγοράσει όλη τη σειρά της κάρχερ, έβαλαν led παντού χωρίς να ρωτήσουν (350 ευρώ οι λάμπες) και τώρα αλλάζουν όλη την είσοδο, με θωρακισμένη πόρτα, επειδή έχουν πλειοψηφία και "καλά κάνει το κορίτσι που αναβαθμίζει τα σπίτια μας". Έχω τρελλαθεί με δαύτους. Να μετακομίσεις το σκέφθηκες;
soteras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Μάλλον για να μην μας απαντάει τόσο καιρό μάλλον την σκότωσε τη διαχειρίστρια
stelios18120 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2016 Ή τον εδειραν οι ένοικοι εκεί τα λαμογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις