Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραθέτω το δικό μου αρχικό post. Ξαναλέω γιατί μπερδευόμαστε, εκτός αν έγραψα κάτι διαφορετικό εκ παραδρομής. Έστω ότι καταναλώνω 15 κυβικά το τετράμηνο. Τυχαίο νούμερο. Αυτή, αντί να μου χρεώσει το ποσοστό μου επί των 14 κυβικών, βάζει ότι τα κυβικά είναι 20 (πάλι τυχαίο νούμερο), δηλαδή αμφισβητεί αυτά που γράφει ο λογαριασμός ως καταναλωθέντα κυβικά την τετραμηνία, λέγοντας ότι ο Δήμος σπάνια μετράει. Εκείνη καταναλώνει σύμφωνα με το ρολόι της 7 κυβικά, που αποκλείεται να ισχύει, και μόνο πλυντήρια αν βάζει ή κάνουν μπάνιο το χειμώνα. Οι υπόλοιποι από 2-3 και τα ακατοίκητα 0. Επειδή το ποσοστό αδειάσματος του βόθρου επιβαρρύνει περισσότερο εκείνον που ονομαστικά έχει καταναλώσει τα περισσότερα κυβικά, εγώ πάντα πληρώνω σχεδόν όλο το βοθρατζίδικο. Όμως, ο βόθρος δεν είναι 30 κυβικά. Είναι πολύ μεγαλύτερος και γεμίζει δύο φορές τον μήνα, χωρίς να έχει διαρροή και όντας στεγανός. Το κοινόχρηστο ρολόι που επισης δείχνει πολλά κυβικά, δεν πηγαίνει στο βόθρο και δεν προσμετράται στον υπολογισμό της πληρωμής του βοθρατζή, απ' ότι κατάλαβα, γιατί έτσι λέει το καταστατικό. Επίσης το ρολόι μου δεν είναι χαλασμένο, ούτε έχω διαρροή. Όταν κλείνω το νερό, δεν γράφει τίποτα.

BTW, αυτή τη στιγμή η κυρία είναι με φακό στον κήπο, μαζι με τον άντρα της.

καλώς. της ζητας να σου αποδειξει οτι το φέσι 5 κυβικών (15 μετρημενο - 20 χρεωμενο) μπαινει σε όλους του ενοικους + αυτήν γιατι ο δήμος σπάνια μετράει. μα μου δε θελει 1) δε πληρωνεις 2) της λες βαζω δικηγορο να τα βρει αυτός. 

απορω ποσα εχεις δωσει μεχρι τωρα σε ξεσκάτωμα, υποθετω λιγοτερα αποσο θα σουπαιρνε ενας δικηγορος για ενα εξωδικο η γουτεβα.

τα των καλων σχεσεων/επιχειρησεων η δε ξερω γω τι ας ταφησουμε. σε κλεβουνε ασυστολα και λες νταξει.

• Like 2
Δημοσ.

ρε παιδια, εχει απαντησει στο θεμα για την ΕΥΔΑΠ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΔΑΠ ΕΚΕΙ, διαχειριζεται το νερο ο δημος.

Τα ρολόγια ανοίκουν στην ΕΥΔΑΠ και εγώ στο δήμο που είμαι δεν εχουμε ΕΥΔΑΠ αλλά ότι γίνει στο ρόλοι μιλάμε με ΕΥΔΑΠ καθώς ο δήμος δεν μπορεί να ακουμπήσει το ρολόι της και μας το έχει αναφέρει.

Χειρόγραφη απόδειξη τι να σου κάνει και εγώ γράφω σε ενα χαρτάκι μου χρωστάς 400 ευρώ θα μου τα δώσις έτσι απλά κανονικά πρέπει στην είσοδο να αναρτούνται όλα μα όλα τα έξοδα που έχετε ακόμα και μια λάμπα να κάει να μπει χαρτακι με την απόδηξη αλλα΄γη λαμπας καπου έιχα διαβάσει ότι πέζει προστιμο αμα δεν αναρτουντια οι αποδείξης με τα έξοδα.Αμα την έβλεπα πάντως με φακούς στον κήπο παίζει άνετα να φώναζα το 100 και να έλεγα κάποιοι είναι με φακό στον κήπο της πολυκατοικιας δεν ξέρω ποιοι ειναι και φοβάμαι.Όσο για το γεγονός ότι παρκάρουν σαν να είναι σπίτι τους χαρτάκια συνέχια στο τζάμι να μην σου κλείνουν τη θέση άμα ο άλλος είναι μεγάλος και δεν μπορεί να οδηγήσει να μην οδηγάει ας πάρει οδηγό.Έχεις ανεχτεί πολ΄΄α για να έχουν φτάσει στον σημείο να σε έχουν κάνει το δουλάκι που θα λέει σε όλα ναι όλα όχι πλεόν μα όλα κάηκε η λάμπα δεν με ενδιαφέρει να λες να μην αλλαχτεί ποτέ έγινε αυτό δεν με ενδιαφερεί δνε πληρώνω τίποτα και λογικό είναι να στρέφονται εναντίον σου γιατί έχουν καλομάθει.

Δημοσ.

TS πάντως νομίζω πως αυτό που έχουμε πει για τα κυβικά είναι το πιο λογικο. Έστω πως η κατανάλωση στα ρολόγια είναι 12-5-5-3 με τα 12 δικά σου. Αν η χωρητικότητα της δεξαμενής είναι ας πούμε 50 ε δε βγαίνουν τα κουκιά. Και δεν είναι λογικό με βάση αυτή τη κατανομή να στο πάει ποσοστιαία και να σου βάλει καπέλο άλλα 12 για να ναι οκ. Εκείνη είναι η διαχειρίστρια εκείνη σου βγάζει το λογαριασμό καλείται να σου αποδείξει πώς βγαίνουν αυτά που πληρώνεις.

Εγώ πάντως πιστεύω πως κάπου μπάζει το θέμα με το κοινόχρηστο. Πού πάνε όλα τα νερά από τα μπάνια τους μα πόσα δέντρα έχετε πια. Παίζει τα παραπανίσια να ναι απο κει και η αντλία να ναι για να τα πηγαίνει στη δεξαμενή. Ή να τραβάνε όλοι από το κοινόχρηστο. Το κοινόχρηστο από πού τραβάει έχει δικό του ρολόι; αν μπορείς να το τσεκάρεις αυτό κάτι μου λέει πως θα ταιριάζουν τα νούμερά του με τα κυβικά της δεξαμενής δε χρειάζεται να κλέβουν απ' τα δικά σου μπορούν απλά να τραβάνε από κει και να μη το μετράνε.

• Like 1
Δημοσ.

Βρε Joshua, κάθε φορά που βρισκόμαστε στα ίδιο τόπικ, έχεις λίγο επιθετική γραφή. Τόσα ξέρω, τόσα γράφω. Τι ήθελες; Να ανοίξω θέμα με τα σχέδια της οικοδομής στα χέρια μου; Ο αδελφός μου επιμένει ότι ο βόθρος είναι πάνω από 80 κυβικά, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.

Ούτε τα σχέδια της οικοδομής θέλω, ούτε την χωρητικότητα του βόθρου, δεν έχουν καμία σημασία αυτά, το πόσα κυβικά αφαίρεσε ο βοθρατζής "θέλω" να μάθω.

Παραθέτω το δικό μου αρχικό post. Ξαναλέω γιατί μπερδευόμαστε, εκτός αν έγραψα κάτι διαφορετικό εκ παραδρομής. Έστω ότι καταναλώνω 15 κυβικά το τετράμηνο. Τυχαίο νούμερο. Αυτή, αντί να μου χρεώσει το ποσοστό μου επί των 14 κυβικών, βάζει ότι τα κυβικά είναι 20 (πάλι τυχαίο νούμερο), δηλαδή αμφισβητεί αυτά που γράφει ο λογαριασμός ως καταναλωθέντα κυβικά την τετραμηνία, λέγοντας ότι ο Δήμος σπάνια μετράει. Εκείνη καταναλώνει σύμφωνα με το ρολόι της 7 κυβικά, που αποκλείεται να ισχύει, και μόνο πλυντήρια αν βάζει ή κάνουν μπάνιο το χειμώνα. Οι υπόλοιποι από 2-3 και τα ακατοίκητα 0. Επειδή το ποσοστό αδειάσματος του βόθρου επιβαρρύνει περισσότερο εκείνον που ονομαστικά έχει καταναλώσει τα περισσότερα κυβικά, εγώ πάντα πληρώνω σχεδόν όλο το βοθρατζίδικο. Όμως, ο βόθρος δεν είναι 30 κυβικά. Είναι πολύ μεγαλύτερος και γεμίζει δύο φορές τον μήνα, χωρίς να έχει διαρροή και όντας στεγανός. Το κοινόχρηστο ρολόι που επισης δείχνει πολλά κυβικά, δεν πηγαίνει στο βόθρο και δεν προσμετράται στον υπολογισμό της πληρωμής του βοθρατζή, απ' ότι κατάλαβα, γιατί έτσι λέει το καταστατικό. Επίσης το ρολόι μου δεν είναι χαλασμένο, ούτε έχω διαρροή. Όταν κλείνω το νερό, δεν γράφει τίποτα.

Δεν έχει και πολύ σημασία τι γράφει ο λογαριασμός του Δήμου. Ακόμα και σωστή καταμέτρηση να έχει κάνει(κάτι που σπανίως γίνεται, τις περισσότερες φορές δεν γράφουν και η κατανάλωση βγαίνει βάση του αντίστοιχου περσινού χρονικού διαστήματος) το μόνο που σου δείχνει είναι η κατανάλωση τετραμήνου, ενώ από ότι λες ο βόθρος σας αδειάζεται τουλάχιστον μια φορά το μήνα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να καταγράφεις μόνος σου την ένδειξη στον μετρητή σου ΚΑΘΕ φορά που αδειάζει ο βόθρος, και να το συγκρίνεις με τα κυβικά που αφαιρέθηκαν από αυτόν. Αν σε χρεώνουν περισσότερα τότε δεν πληρώνεις και απαιτείς από τη διαχειρίστρια να λύσει το πρόβλημα επαναλαμβάνοντας τα ίδια που σου λέει αυτή κάθε φορά, πως αυτή έχει ευθύνη μια και είναι διαχειρίστρια.

Δημοσ.

For the record, η κυρία είναι λογίστρια

Και μονο με αυτο το δεδομενο ως αφετηρια, ξερει αρκετα καλα πως να (σε) κλεβει...

:shifty:

Δεν εχεις καμια δικαιολογια (sic), να μην εχεις ηδη μιλησει με το δικηγορο σου, χθες!!

• Like 2
Δημοσ.

Σωστά, και αυτά που λες οτι ο δικηγόρος θα ζητήσει αποδείξεις αλλιώς πάπαλα δεν ισχύουν. Στον δικηγόρο δεν θα πας να πεις ξαφνικά θέλω να κάνω μήνυση αγωγή και οατιδήποτε άλλο, θα πας να εξηγήσεις την κατάσταση θα αναφέρεις τις υπόνοιες που έχεις και τι παίζει και θα τον ρωτήσεις τι μπορείτε να κάνετε νομικά, τι θα απαιτηθεί από αποδεικτικά στοιχεία κόστος και χρόνος και οτιδήποτε άλλο, θα καταλήξετε σε ένα πρώτο συμπέρασμα και με βάση οτι καταλήξετε θα κινηθείς.

Το σημαντικότερο από όλα για εμένα το οποίο θα στο πει σιγουρότατα και ο δικηγόρος, κάνε καταγγελία/αναφορά στον δήμο για το ρολόι ή αν ισχύει αυτό που είπε ο soteras παραπάνω οτι ανήκουν στην ΕΥΔΑΠ κάνε μια καταγγελία εκεί και ανέφερε αυτά που είπαμε. Αν βρεθεί κάτι τότε μπορείς να προχωρήσεις και να στοιχειοθετήσεις πολύ ευκολότερα τις νομικές ενέργειες, εγώ αν ήμουν στην θέση σου θα έκανα και αγωγή στον κάθε έναν να μου επιστρέψει οτι πλήρωσα παραπάνω, παράθεση μετρήσεων δήμου και αριθμών του κεφαλιού της διαχειρίστριας, αφαίρεση για να προκύψει πόσο πλήρωσες παραπάνω κι ας κόψουν τον λαιμό τους να τα βρούνε.

Επίσης ανέφερε μήπως έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα το ρολόι σου ή διαφορετικά να το εξετάσει και αυτό η ΕΥΔΑΠ ώστε σε περίπτωση που κινηθείς νομικά και πετάξουν οι άλλοι την καραμέλα "το ρολόι του τάδε γράφει λάθος" να τους ράψεις το στοματάκι με κλωστή και να πάνε να γ.

Δημοσ.

Αυτό για το ρολόι είναι στάνταρ το λέω γιατί είχαμε ένα θέμα στο ρολόι διαροής γιατί είχε σκάσει η σωλήνα ο δήμος που διαχειρίζεται το ρολόι είπε να καλέσω ΕΥΔΑΠ καθώς αυτός μόνο προμηθεύει το νερό (δημος) αλλά το ρολόι είναι ιδιοκτησία της ΕΥΔΑΠ και να καλέσω την ΕΥΔΑΠ.Επίσης πάρε τώρα κιόλας τηλέφωνα παντού τεχνικές βλάβες,ευδαπ,δικηγόρο και ότι άλλο αλλά τώρα άμα δεν έρθει ευδαπ να δει τι γίνετε στα ρολόγια δεν μπορούμε να μιλάμε σωστά ένα τηλέφωνο είναι να κάνεις και εσύ ας μην είσαι εκεί δεν μπορεί καμία νταβατζού διαχειρίστρι να τους εμποδίσει να ξηλώσουν και όλο το πεζοδρόμιο άμα θέλουν η και τον κήπο αναλόγος το που βρίσκονται τα ρολόγια.

Τηλέφωνο στην ΕΥΔΑΠ τώρα κιόλας τους εξηγείς το όλο σενάριο και αυτοί σου λένε τι κάνεις (δεν είναι τίποτα γατάκια έχουν δει τα μάτια τους και έχουν ακούσει τα αυτία τους πάρα πολλά και θα σου πούνε στο λέπτο τι παίζει)

Και ρώτα πόσα κυβικά αδιάζει το βυτίο κάθε φορά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φίλε δυστυχως εμπλεξες ...μάλλον η λογίστρια κάνει τζάμπα τίς δηλώσεις γιά τήν εφορία - ενφια κλπ των υπολοίπων πού μένουν στην οικοδομή κ τούς εχει μέ τό μέρος της...η δεη πού πληρώνεις ειναι σωστή μέ τήν κατανάλωση πού κάνεις ? κ το πετρέλαιο πού χαλάς τόν χειμώνα ειναι σωστά τά λίτρα  μέ τήν κατανάλωση πού κάνεις ? οι  mercedes  τής λογίστριας εχουν κανονικές πινακίδες η ψεύτικες μήπως κάνει κ εκεί λαμογιά κ τό κάνει κ αλλού π.χ. μέ σένα ? αφού ειναι φραγκάτοι στήν οικοδομή εγώ θά τό πούλαγα ακριβά τό διαμέρισμα κ θά αγόραζα σέ αλλη οικοδομή πιό νέα κ σίγουρα χωρίς βόθρο, ασχετο ,πάντως κ εγώ αν ειχα φράγκα  στήν βάρκιζα στήν  σαρωνίδα η  στό λαγονήσι θά αγόραζα μιλάμε γιά αλλο επίπεδο ζωής....

Επεξ/σία από aristos12
  • Like 1
Δημοσ.

Να διευκρινίσω ότι όταν έρθει ο βοθρατζής, είτε πάρει 100ml από το βόθρο, είτε γεμίσει το βυτίο του, το κόστος είναι fixed. Άρα δεν μπορούμε να το μετραμε με το πόσα πήρε ο βοθρατζης σε σχέση με τα κυβικά που εχουμε καταναλώσει, ως προς το κόστος. Εκτός από το γεγονός ότι συχνά γίνεται και δεύτερο δρομολόγιο, άρα μιλάμε για δύο μεγάλα βυτία. 

Έχω μιλήσει ήδη με το νομικό τμήμα που συνεργάζομαι, και θα έρθουν σε επαφή με τη διαχειρίστρια για να τους δώσει τα παραστατικά των κοινοχρήστων. Έδωσα ήδη και ται δικα μου χαρτιά.

Δημοσ.

Να διευκρινίσω ότι όταν έρθει ο βοθρατζής, είτε πάρει 100ml από το βόθρο, είτε γεμίσει το βυτίο του, το κόστος είναι fixed. Άρα δεν μπορούμε να το μετραμε με το πόσα πήρε ο βοθρατζης σε σχέση με τα κυβικά που εχουμε καταναλώσει, ως προς το κόστος. Εκτός από το γεγονός ότι συχνά γίνεται και δεύτερο δρομολόγιο, άρα μιλάμε για δύο μεγάλα βυτία. 

Έχω μιλήσει ήδη με το νομικό τμήμα που συνεργάζομαι, και θα έρθουν σε επαφή με τη διαχειρίστρια για να τους δώσει τα παραστατικά των κοινοχρήστων. Έδωσα ήδη και ται δικα μου χαρτιά.

Ωραίος μακάρι να τους *. 

Δημοσ.

Τα βοθρατζίδικα τουλάχιστον αυτά που έχουμε αθήνα εμείς έχουν στα πλάγια μια σωλήνα μετρητή που δείχνει πόσα κυβικά πήρε οπότε μια ερώτηση στον βαθρατζή θα σας λύσει την απόρία πόσα πήρε.Δύο μεγάλα βυτία αλλά πόση χοριτηκότητα βρε μπορεί εμείς που δεν οδηγάμε βυτίο να το βλέπουμε μεγάλο αλλά να είναι μικρό.Το καλύτερο είναι να βρείτε βυτίο που μπορεί να αντλήσει την πιο μεγάλη ποσότητα από το βόθρο μην σου πω να τον αδιάσει κίολας αν υπάρχει τόσο μεγάλο στην περιοχή ώστε να έρθει μια φο΄ρα το μήνα και μόνο.Επίσης δεν βλέπω λόγο να φωνάξετε το βυτίο πριν γεμίσει ο βόθρος όχι τελέιως τελέιως και βγει το σκατό έξω αλλά να είναι στο σημείο 1 μέτρο πριν βγει έξω αφού έρχονται ή την ίδια μέτα ή την άλλη το πολύ σιγά σε μία μέρα πόσο νερό θα πέσει.Μετά από 200 ποστ ουσιαστικά προκύπτουμε σε σπάταλη διαχήριση από την διαχειρίστρια ξεκάθαρα καθώς το έχει δει το σπίτι της και κάνει ότι γουστάρει εκεί μέσα.Ένα έξυπνο κόλπο για το βόθρο είναι το μπαλόνι προειδοποιήση ότι έχει γεμήσει ώστε να μειώσετε το έξοδο και να ερχετε μια φορα ενα βυτιο τεράστιο και τέρμα.Το γεγονός ότι μίλησες με το νομικό τμήμα είναι πολύ καλό καθώς η διαχιρήστρια θα καταλάβει επιτέλους ότι δνε παίζεις πλέον άντε σειρά τώρα έχει και η τεχνική υπηρεσία να πέρνουν όλα το δρόμο τους 

• Like 1
Δημοσ.

αφού ειναι φραγκάτοι στήν οικοδομή εγώ θά τό πούλαγα ακριβά τό διαμέρισμα κ θά αγόραζα σέ αλλη οικοδομή πιό νέα κ σίγουρα χωρίς βόθρο, ασχετο ,πάντως κ εγώ αν ειχα φράγκα  στήν βάρκιζα στήν  σαρωνίδα η  στό λαγονήσι θά αγόραζα μιλάμε γιά αλλο επίπεδο ζωής....

Το σπίτι δεν είναι καθόλου παλιό και είναι και πολύ ωραίο. Βόθροι υπάρχουν σε όλα τα κτίσματα εδώ. Δεν υπάρχει σύνδεση με Ψυττάλεια και ακυρώθηκε και πρόσφατα το σχέδιο σύνδεσης μ' αυτήν. Πράγματι, συμφωνώ μαζί σου, εδώ είναι παράδεισος σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη περιοχή της Αθήνας. Στο Λαγονήσι γίνονται πάρα μα πάρα πολλές κλοπές για κάποιο λόγο. Η Σαρωνίδα είναι εκπληκτική.

Δεν είναι θέμα φράγκων, γιατί οι τιμές είναι οι ίδιες με οποιαδήποτε άλλη καλή περιοχή. Εγώ θα μετακομίσω μόνιμα, όταν λύσω το θέμα του βόθρου. Πλέον πηγαίνω Αθήνα, Πειραιά κλπ (τον Πειραιά τον αγαπώ πάρα πολύ) και δεν μπορώ να κάτσω ούτε ώρα. Τα ενοίκια έχουν πέσει πάρα πολύ εδώ, γιατί πολλοί από εκείνους που έχουν ακριβά σπίτια, προτιμούν να τα νοικιάζουν για να μην τα έχουν κλειστά, έρμαια των διαρρηκτών. Πάντως οι περισσότεροι πλέον που μένουν εδώ έχουν μετακομίσει πρόσφατα από όλες τις άλλες περιοχές της Αττικής, στα πρώην εξοχικά τους κυρίως. 

Τα βοθρατζίδικα τουλάχιστον αυτά που έχουμε αθήνα εμείς έχουν στα πλάγια μια σωλήνα μετρητή που δείχνει πόσα κυβικά πήρε οπότε μια ερώτηση στον βαθρατζή θα σας λύσει την απόρία πόσα πήρε.Δύο μεγάλα βυτία αλλά πόση χοριτηκότητα βρε μπορεί εμείς που δεν οδηγάμε βυτίο να το βλέπουμε μεγάλο αλλά να είναι μικρό.Το καλύτερο είναι να βρείτε βυτίο που μπορεί να αντλήσει την πιο μεγάλη ποσότητα από το βόθρο μην σου πω να τον αδιάσει κίολας αν υπάρχει τόσο μεγάλο στην περιοχή ώστε να έρθει μια φο΄ρα το μήνα και μόνο.Επίσης δεν βλέπω λόγο να φωνάξετε το βυτίο πριν γεμίσει ο βόθρος όχι τελέιως τελέιως και βγει το σκατό έξω αλλά να είναι στο σημείο 1 μέτρο πριν βγει έξω αφού έρχονται ή την ίδια μέτα ή την άλλη το πολύ σιγά σε μία μέρα πόσο νερό θα πέσει.Μετά από 200 ποστ ουσιαστικά προκύπτουμε σε σπάταλη διαχήριση από την διαχειρίστρια ξεκάθαρα καθώς το έχει δει το σπίτι της και κάνει ότι γουστάρει εκεί μέσα.Ένα έξυπνο κόλπο για το βόθρο είναι το μπαλόνι προειδοποιήση ότι έχει γεμήσει ώστε να μειώσετε το έξοδο και να ερχετε μια φορα ενα βυτιο τεράστιο και τέρμα.Το γεγονός ότι μίλησες με το νομικό τμήμα είναι πολύ καλό καθώς η διαχιρήστρια θα καταλάβει επιτέλους ότι δνε παίζεις πλέον άντε σειρά τώρα έχει και η τεχνική υπηρεσία να πέρνουν όλα το δρόμο τους 

Μα ο βόθρος τιγκάρει. Γι' αυτό τον αδειάζουμε. Ασυνάρτητα σε σχέση με τα συνολικά κυβικά όλων των ρολογιών. Τα βυτία εδώ είναι όλα ίδια, μεγάλες νταλίκες.

Δημοσ.

Αμα καθε φορα αδιαζει ολο το περιεχομενο και τυγκαρι σε μισο μηνα η λυση ειναι μια για να μην σπαταλατε λεφτα συνεχεια βιολογικος βοθρος αφου εχετε κηπο τον σκαβετε μπαινουν μεσα οι δεξαμενες φυτευεις μετα τα λουλουδακια σου κια ολα και ποτιζεις με το σκατονερο που εχει υποστει μια διαδικασια καθαρισμου τον κηπο 24/7 αλλά μόνο πότισμα.

Δημοσ.

Αμα καθε φορα αδιαζει ολο το περιεχομενο και τυγκαρι σε μισο μηνα η λυση ειναι μια για να μην σπαταλατε λεφτα συνεχεια βιολογικος βοθρος αφου εχετε κηπο τον σκαβετε μπαινουν μεσα οι δεξαμενες φυτευεις μετα τα λουλουδακια σου κια ολα και ποτιζεις με το σκατονερο που εχει υποστει μια διαδικασια καθαρισμου τον κηπο 24/7 αλλά μόνο πότισμα.

Νομίζω ότι αυτό απαγορεύεται στην Ανατολική Αττική.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...