Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

No idea. Είναι κανένα τέταρτο στον κήπο σε συγκεκριμένο σημείο στο πλάι της πολυκατοικίας. Τώρα που είδα πού είναι, θα πάω αύριο και εγώ. :P

Σε βλέπω να ξεκλειδώνεις hidden achievement/gem... άντε, με το καλό!

• Like 2
Δημοσ.

Το μηχάνημα ακούγεται μόνον όταν έχεις ανοιχτό το νερό;

Το μηχάνημα δεν έχει σχέση με το δικό μου νερό. Όταν ανοίγουν εκείνοι βρύση, ακούγεται πιεστικό. Αντλία, όπως στα πηγάδια και όχι πάντα τις τελευταίες ημέρες, μετά από το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Δημοσ.

Αλήθεια; Τόσο θα μου πάρει ο δικηγόρος; Σε ποιά χώρα; Κι αν πάει σε δίκη, πάλι 400 θα μου πάρει; Για κάτι για το οποίο δεν έχω αποδείξεις; Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι εκεί το θέμα, γιατί έχω δικηγορικό γραφείο που συνεργάζομαι σε μόνιμη βάση. Ο δικηγόρος για να κινηθεί θέλει απτές αποδείξεις. Να του πας τα δεδομένα και να κινηθεί. Τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.

Σωραίος, αλλά δεν πάει έτσι πάντα. Μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Εσύ φαντάζομαι έχεις κανα-δυο δικηγόρους και μόλις σε κλέψουν ή σε αδικήσουν, τους αναθέτεις το έργο;

Θα μας τρελλάνετε παιδιά.

Ειπαμε κατσε και πληρωνε τη μερτσεντε της κυριας.

Τι αποδειξεις δεν εχεις?

Εσυ δεν λες οτι ο δημος μετραει στο ρολοι σου ΕΠΙΣΗΜΑ στο λογαριασμο πχ 10 και την ιδια ωρα η αλλη σου βγαζει φιρμανι υπολογιζοντας τα διπλα? Αυτα που πληρωνεις δεν καταγραφονται? Ετσι χερι με χερι,"Φερε 200€ και μη ρωτας γιατι"?

Αφου εχει μς δικηγορο που συνεργαζεσαι,γιατι δεν του λες το στορυ και περιμενεις να βρεις λυση σε ενα φορουμ? Η ερωτηση τζαμπα ειναι,και μονο που θα ερθει να πιασει την κυρια με βαση αυτα που εχεις,ουτε σε δικη θα το τραβηξουν ουτε σε τιποτα.

Αλλιως δεν μας τα λες ολα και κατι κρυβεις.

Δημοσ.

Κι αν το πάρουν χαμπάρι τι θα κάνουν;(μπορεί ας πούμε το δικαστήριο να κρίνει ότι η κλοπή ήταν στα μισά από όσα πιστεύει ο BritGreek)

Έχω τις αποδείξεις των κοινοχρήστων, χειρόγραφες δικές της.

Δημοσ.

Το μηχάνημα δεν έχει σχέση με το δικό μου νερό. Όταν ανοίγουν εκείνοι βρύση, ακούγεται πιεστικό. Αντλία, όπως στα πηγάδια και όχι πάντα τις τελευταίες ημέρες, μετά από το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

Αλλου θέλω να κατάληξω, μπορεί η εν λογο "κύρια" να ξέρει πότε εσύ εχεις το νερό σου ανοιχτό και να χρησιμοποιεί το μηχάνημα μονο τότε(προκειμένου να σου κλέβει νερό), πράγμα που σημαίνει οτι όταν εσυ κλεινεις το νερό σου η κύρια θα χρησιμοποιεί δικο της νερό επομένως δε θα ακούγεται το μηχάνημα

Δημοσ.

Προφανώς ο OP έχει τον φόβο μην κάνει ζημιά στην επιχείρησή του (αθάνατη Ελληνική κοινωνία), αλλιώς θα την είχε ξεσκίσει ήδη την «καλλονή»... εγώ αυτό καταλαβαίνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπαμε κατσε και πληρωνε τη μερτσεντε της κυριας.

Τι αποδειξεις δεν εχεις?

Εσυ δεν λες οτι ο δημος μετραει στο ρολοι σου ΕΠΙΣΗΜΑ στο λογαριασμο πχ 10 και την ιδια ωρα η αλλη σου βγαζει φιρμανι υπολογιζοντας τα διπλα? Αυτα που πληρωνεις δεν καταγραφονται? Ετσι χερι με χερι,"Φερε 200€ και μη ρωτας γιατι"?

Αφου εχει μς δικηγορο που συνεργαζεσαι,γιατι δεν του λες το στορυ και περιμενεις να βρεις λυση σε ενα φορουμ? Η ερωτηση τζαμπα ειναι,και μονο που θα ερθει να πιασει την κυρια με βαση αυτα που εχεις,ουτε σε δικη θα το τραβηξουν ουτε σε τιποτα.

Αλλιως δεν μας τα λες ολα και κατι κρυβεις.

Δηλαδή τι θα μπορούσα να κρύβω; Τα διπλά είναι στο βόθρο είπαμε.

Με τον τρόπο που γράφεις, στο τέλος θα καταφέρεις να κλειδωθεί το θέμα μου. Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και ασχολήσου με κάποιο άλλο θέμα.

Δημοσ.

Ωραια.

Βαζεις τον δικηγορο σου με ολα αυτα τα χαρτικα που εχεις και σταματανε αμεσα τη ληστεια εις βαρος σου μονο με την απειλη οτι αλλιως θα το τραβηξει σε δικη διεκδικωντας ολα οσα σου εφαγαν. Προσωπικα κατα της διαχειριστριας θα παει.

Εσυ τι λες?

Δεν θα σταματησει η μανδαμ?

Στη θεση της τι θα εκανες?

Και θα σου κανω τη χαρη να ασχοληθω με αλλο θεμα μιας και απλα τρολαρεις

Δημοσ.

Προφανώς ο OP έχει τον φόβο μην κάνει ζημιά στην επιχείρησή του (αθάνατη Ελληνική κοινωνία), αλλιώς θα την είχε ξεσκίσει ήδη την «καλλονή»... εγώ αυτό καταλαβαίνω.

Και αυτό, αλλά δεν έχω απτές αποδείξεις. Σιγά μην έρθει ο Δήμος να επιλύσει διαφορά ιδιωτών ως προς τις χρεώσεις των κοινοχρήστων. Αυτός θέλει να παίρνει τα λεφτά του. Τι τον νοιάζει ποιος πληρώνει; Δεν είναι δουλειά του άλλωστε. Η κυρία είναι η αγαπητή της περιοχής, και της πολυκατοικίας. Τα είπαμε.

Δημοσ.

Άλλο εννοούσα.

Πες σύνολο σε έχει χρεώσει στα τόσα χρόνια 1000 κυβικά και έχεις και τα χαρτάκια.

Αυτό δεν είναι όλο κλοπή, αφού δεν είναι ακατοίκητο να έχει 0 κατανάλωση.

Πόσο σε κλέβει; 700; 600; 400;

Αυτό ΑΝ γίνει δίκη και ΑΝ την κερδίσεις έχω την εντύπωση θα το αποφασίσει ο δικαστής (όχι αυθαίρετα, αλλά θα το αποφασίσει αυτός).

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια.

Βαζεις τον δικηγορο σου με ολα αυτα τα χαρτικα που εχεις και σταματανε αμεσα τη ληστεια εις βαρος σου μονο με την απειλη οτι αλλιως θα το τραβηξει σε δικη διεκδικωντας ολα οσα σου εφαγαν. Προσωπικα κατα της διαχειριστριας θα παει.

Εσυ τι λες?

Δεν θα σταματησει η μανδαμ?

Στη θεση της τι θα εκανες?

Και θα σου κανω τη χαρη να ασχοληθω με αλλο θεμα μιας και απλα τρολαρεις

Ό,τι πεις. Είμαι troll. To βρήκες. Καληνύχτα.

Δημοσ.

Πρόσφατα έκλεισε και ένα μπαλκόνι της, κάνοντάς το δωμάτιο. 

Καταγγελια στην πολεοδομια. Δεν εχει κανενα απολυτως δικαιωμα να το κανει αυτο, εκτος αν πληρωνει καποια αδεια. Απειλησε την, αν και στην θεση σου θα πηγαινα κατευθειαν στην καταγγελια.

Δημοσ.

Καλά κλάψτα χαράλαμπε εκεί που μένεις με την κατάστασή σου, μπάνια στον κήπο με μαγιό αφρόλουτρα και παιδιά, λες και είναι κανονικά τσιγγάνοι οι άνθρωποι, το νερό το διαχειρίζεται ο δήμος, πελάτες γνωστοί της διαχειρίστριας στην επιχείρηση και μικρή τοπική κοινωνία.

Μπαχαλομπουρδέλο μπανανίας πραγματικά. Καλά ξεμπερδέματα.

• Like 6
Δημοσ.

εχετε σκεφτει οτι μπορει να αδειαζει τον βοθρο οχι επειδη γεμισε αλλα επειδη μυριζει στην γαλλικη μυτουλα της εις υγεια του κοροιδου που πληρωνει?

• Like 2
Δημοσ.

Παραθέτω το δικό μου αρχικό post. Ξαναλέω γιατί μπερδευόμαστε, εκτός αν έγραψα κάτι διαφορετικό εκ παραδρομής. Έστω ότι καταναλώνω 15 κυβικά το τετράμηνο. Τυχαίο νούμερο. Αυτή, αντί να μου χρεώσει το ποσοστό μου επί των 14 κυβικών, βάζει ότι τα κυβικά είναι 20 (πάλι τυχαίο νούμερο), δηλαδή αμφισβητεί αυτά που γράφει ο λογαριασμός ως καταναλωθέντα κυβικά την τετραμηνία, λέγοντας ότι ο Δήμος σπάνια μετράει. Εκείνη καταναλώνει σύμφωνα με το ρολόι της 7 κυβικά, που αποκλείεται να ισχύει, και μόνο πλυντήρια αν βάζει ή κάνουν μπάνιο το χειμώνα. Οι υπόλοιποι από 2-3 και τα ακατοίκητα 0. Επειδή το ποσοστό αδειάσματος του βόθρου επιβαρρύνει περισσότερο εκείνον που ονομαστικά έχει καταναλώσει τα περισσότερα κυβικά, εγώ πάντα πληρώνω σχεδόν όλο το βοθρατζίδικο. Όμως, ο βόθρος δεν είναι 30 κυβικά. Είναι πολύ μεγαλύτερος και γεμίζει δύο φορές τον μήνα, χωρίς να έχει διαρροή και όντας στεγανός. Το κοινόχρηστο ρολόι που επισης δείχνει πολλά κυβικά, δεν πηγαίνει στο βόθρο και δεν προσμετράται στον υπολογισμό της πληρωμής του βοθρατζή, απ' ότι κατάλαβα, γιατί έτσι λέει το καταστατικό. Επίσης το ρολόι μου δεν είναι χαλασμένο, ούτε έχω διαρροή. Όταν κλείνω το νερό, δεν γράφει τίποτα.

BTW, αυτή τη στιγμή η κυρία είναι με φακό στον κήπο, μαζι με τον άντρα της.

Απο τη στιγμή που άλλα έρχονται στο λογαριασμό, και άλλα σου χρεώνει είναι λάθος δικό σου που πληρώνεις. Εχείς δει λογαριασμούς των άλλων ενοίκων, ή απλά ότι σου λέει στα χοιρόγραφα η κυρία; Μπορεί τα κυβικά της να είναι 70 και όχι 7.

Εγω νόμιζα ότι στην αρχή κλέβανε το δικό σου νερό. Αν γίνεται αυτό, βάζεις ένα δικό σου δεύτερο ρολόι και βλέπεις αν σε κλέβουν.

Εάν κλέβουν πρίν τα ρολόγια η οτιδήποτε άλλο δύσκολα το βρίσκεις, μόνο η δημοτική επιχέιρηση μπορέι με καταγγελία (κλάφτα χαράλαμπε, αν κρίνω απο τη δικιά μου).

Τώρα για τις λύσεις που σου προτείνουμε απο το πληκτρολόγιο να της κάνεις και να της δείξεις, έξω απο το χορό...

Κάνεις μας δεν μπορεί να ξέρει τις ιδιαίτερότητες της κάθε περίπτωσης.

Α και μια αναλαμπή που μου ήρθε μόλις τώρα. Ξεκίνα εσύ και κάθε μήνα να μετράς τα ρολόγια όλων. Και να μπορείς να τα συγκρίνεις-αντιπαραθέσεις με τα νούμερα της κυρίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...