Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναρωτίέμαι άραγε άμα βγεις και πλείνεις εσύ το αμάξι σου με τελείως ψυχαναγκαστικό τρόπο να φύγει και το πιο μικρο σιμάδι βρωμιάς από το κοινόχρηστο νερό τι θα συ πούνε.Τράβα σε ένα δικηγόρο άνθρωπε μου και στην ΕΥΔΑΠ το κοινόχρηστο το λέει ξεκάθαρα και η λέξη είναι για κοινόχρηστους χώρους κήπους πλύσιμο του κοινόχρηστου χώρου και μόνο οτιδήποτε άλλο αποτελεί παράνομή σπατάλη η οποία επιβαρύνει την πολυκατοικία με έξοδα.Πιο πολύ πιστεύω τα λεφτά που σκας πάνε στο λογαριασμό νερού αφού μου λες ότι κάνει μπάνιο και ποτίζει κάθε μέρα κήπους παρά σε βόθρο.Επίσης η πρόσοψη είναι 30 μέτρα ναι δεν σημείναι ότί τόσος ειναι και ο βοθρος μπορεί να είναι ριχός η στενός και βαθύς και να γεμήζει δες τα σχέδια ή το συμφωνιτικό τα λέει όλα μέσα.Το επόμενο βήμα πέρνεις ΕΥΔΑΠ αν δεν θες δικηγορο για αυτό το θεμα και λες ότι πιστεύεις για το νερο μπλα μπλα.Μετά για τη διαχειρίστρια συμβουλέψου δικηγορο στο τι μπορείς να κάνεις

Τίποτα δεν θα κάνουν. Με παροτρύνουν κάποιοι να το πλύνω για να είμαι συμμέτοχος και με θεωρούν σνομπ που δεν το κάνω. Και να είχα χρόνο δεν θα το έκανα. Πάντως εδώ και μερικές μέρες ο τσαμπουκάς εκ μέρους τους χοντραίνει. Έχω νόμιμη θέση πάρκινγκ, παρακολούθημα του διαμερίσματος, προκαθορισμένη (το θέμα αυτό το έχουμε λύσει). Επειδή αυτοί έχουν αγοράσει αμαξάρες, δεν μπορώ να βάλω το κανονικό μου αυτοκίνητο στο γκαράζ, επειδή πατάνε και τα δικά μου όρια, εκτός αν πάω με το εταιρικό που είναι μικρό. Το δικό μου αυτοκίνητο πλέον δεν χωράει, γιατί  έτσι! Οι τύποι παρκάρουν με την άπλα τους (είναι και ηλικιωμένοι και ίσως δεν μπορούν να παρκάρουν σωστά) και δεν τηρούν τα όρια που έχει η κάθε θέση. Το είπα μια, το είπα δύο, ευγενικά, τίποτα. Το δικό μου λοιπόν αυτοκίνητο, που είναι εξίσου καλό με τα δικά τους, το βάζω στο δρόμο. Χειμώνα το αυτοκίνητο παρκαρισμένο στη Σαρωνίδα, δεν είναι ό,τι καλύτερο και έτσι ανυπομονώ να φύγουν οι υπόλοιποι στο τέλος του καλοκαιριού.

Στο κοινόχρηστο πως κάνει ντουζ η διαχειρίστρια; Τσίτσιδη ή με κανά σέξι μπικίνι;

Με μαγιό, μαζί με τα παιδιά, τον άντρα της και τον πεθερό της. Κανονικό μπάνιο όλοι, με λούσιμο, αφρόλουτρα, κλπ, μετά από την παραλία. Και πλένουν και με το λάστιχο όλα τα παρελκόμενα της παραλίας. Καρέκλες, παιχνίδια, ξέβγαλμα των πετσετών σε λεκάνη με νερό και μαλακτικό ρούχων, κλπ.

Απαντήσεις του στυλ "είναι μεγάλος ο βόθρος" και "είναι μεγάλο το βυτίο" δεν έχουν καμία χρησιμότητα, μόνο τα νούμερα θα είχαν. Αν πχ ο βοθρατζής αφαίρεσε 50 κυβικά ενώ την ίδια χρονική περίοδο εσύ κατανάλωσες 12 και όλοι οι υπόλοιποι 4 κυβικά νερού, τότε είναι φως φανάρι ότι σε κλέβουν. Δεν έχεις καμία υποχρέωση να ψάξεις να βρεις τι γίνεται, απλά δεν πληρώνεις, και ας δοκιμάσουν αυτοί να αποδείξουν ότι εσύ γέμισες το βόθρο.

Βρε Joshua, κάθε φορά που βρισκόμαστε στα ίδιο τόπικ, έχεις λίγο επιθετική γραφή. Τόσα ξέρω, τόσα γράφω. Τι ήθελες; Να ανοίξω θέμα με τα σχέδια της οικοδομής στα χέρια μου; Ο αδελφός μου επιμένει ότι ο βόθρος είναι πάνω από 80 κυβικά, αλλά δεν το ξέρω σίγουρα.

Επίσης μην πληρώνεις άλλα κοινόχρηστα τι θα κάνουν θα αφήνουν μετά από υπολογισμούς το νερό που κατανάλωσες μέσα στο βόθρο άμα γίνει και αυτό απλά θα πάρω ποπ κορν και θα έρθω να βλέπω σοου

Αυτό δεν παίζει εδώ, γιατί έχω επιχείρηση και στην περιοχή, με ξέρει όλος ο κόσμος και θα με κάνουν ρόμπα. Πολλοί πελάτες μου είναι φίλοι της διαχειρίστριας. Τους το κάνω πολύ εύκολο έτσι. Ειδικά εδώ όχι.

Δημοσ.

ρε παιδια, εχει απαντησει στο θεμα για την ΕΥΔΑΠ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΔΑΠ ΕΚΕΙ, διαχειριζεται το νερο ο δημος.

Όπως και σε όλο τον Δήμο Σαρωνικού και το νερό εδώ είναι και πιο ακριβό σε σχέση με την Αθήνα, αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

ρε παιδια, εχει απαντησει στο θεμα για την ΕΥΔΑΠ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΔΑΠ ΕΚΕΙ, διαχειριζεται το νερο ο δημος.

Ωραια. Να ερθει ο δημος να κανει ελεγχο στο ρολοι. Το μαραφετι προφανως μετραει λαθος. Δηλαδη πρεπει πρωτα να πληρωσει καμια διακοσαρια χιλιαρικα σε μουφα λογαριασμους και μετα να το δει?

Να ζητησει αντικατασταση του με καινουριο και αν την αρνηθουν ας τους πει οτι θα κινηθει νομικα γιατι πιστευει οτι χανει χρημα λογω ελαττωματικου ρολογιου τους.

Δημοσ.
Εκτός από τους ατομικούς μας μετρητές, υπάρχει και εκείνος του κοινόχρηστου νερού (πότισμα κλπ). Το θέμα που έχω είναι το ότι, ενώ εγώ κάνω ελάχιστη χρήση νερού στο συγκεκριμένο χώρο, πληρώνω το μεγαλύτερο ποσοστό κάθε φορά που αδειάζει ο βόθρος (κάθε μήνα, τουλάχιστον μια φορά, με κόστος 110 ευρώ), ενώ πάντα μα πάντα, η διαχειρίστρια πληρώνει για το δικό της διαμέρισμα ελάχιστα ευρώ, αν και στο σπίτι της μένουν 5 άνθρωποι, βάζει πλυντήρια, μαγειρεύει, κλπ. Δηλαδή το δικό της ρολόι γράφει ελάχιστα κυβικά, το δικό μου πολλά (έλεγξα με υδραυλικό το ρολόι, το σπίτι μου και το κοινόχρηστο και δεν υπάρχει διαρροή), και το κοινόχρηστο επίσης γράφει πολλά κυβικά ακόμα και το χειμώνα που δεν ποτίζει κανείς.

........

Ενώ ο Δήμος μετράει κάθε τέσσερις μήνες τα ρολόγια του νερου, τα κυβικά που πληρώνω στο λογαριασμό νερού, είναι ούτως ή άλλως πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά που μου βγάζει στα κοινόχρηστα, και όταν τα αμφισβητώ σύμφωνα με το λογαριασμό μου, εκείνη λέει ότι ο Δήμος δεν μετράει τίποτα και γράφει εικονικούς αριθμούς, κατά προσέγγιση, κάτι το οποίο επιβεβαίωσα ότι δεν ισχύει πηγαίνοντας ο ίδιος εκεί.

Παραθέτω το δικό μου αρχικό post. Ξαναλέω γιατί μπερδευόμαστε, εκτός αν έγραψα κάτι διαφορετικό εκ παραδρομής. Έστω ότι καταναλώνω 15 κυβικά το τετράμηνο. Τυχαίο νούμερο. Αυτή, αντί να μου χρεώσει το ποσοστό μου επί των 14 κυβικών, βάζει ότι τα κυβικά είναι 20 (πάλι τυχαίο νούμερο), δηλαδή αμφισβητεί αυτά που γράφει ο λογαριασμός ως καταναλωθέντα κυβικά την τετραμηνία, λέγοντας ότι ο Δήμος σπάνια μετράει. Εκείνη καταναλώνει σύμφωνα με το ρολόι της 7 κυβικά, που αποκλείεται να ισχύει, και μόνο πλυντήρια αν βάζει ή κάνουν μπάνιο το χειμώνα. Οι υπόλοιποι από 2-3 και τα ακατοίκητα 0. Επειδή το ποσοστό αδειάσματος του βόθρου επιβαρρύνει περισσότερο εκείνον που ονομαστικά έχει καταναλώσει τα περισσότερα κυβικά, εγώ πάντα πληρώνω σχεδόν όλο το βοθρατζίδικο. Όμως, ο βόθρος δεν είναι 30 κυβικά. Είναι πολύ μεγαλύτερος και γεμίζει δύο φορές τον μήνα, χωρίς να έχει διαρροή και όντας στεγανός. Το κοινόχρηστο ρολόι που επισης δείχνει πολλά κυβικά, δεν πηγαίνει στο βόθρο και δεν προσμετράται στον υπολογισμό της πληρωμής του βοθρατζή, απ' ότι κατάλαβα, γιατί έτσι λέει το καταστατικό. Επίσης το ρολόι μου δεν είναι χαλασμένο, ούτε έχω διαρροή. Όταν κλείνω το νερό, δεν γράφει τίποτα.

BTW, αυτή τη στιγμή η κυρία είναι με φακό στον κήπο, μαζι με τον άντρα της.

Δημοσ.

Τι μαστορεύει με τον φακό;

No idea. Είναι κανένα τέταρτο στον κήπο σε συγκεκριμένο σημείο στο πλάι της πολυκατοικίας. Τώρα που είδα πού είναι, θα πάω αύριο και εγώ. :P

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, παιδιά. Βασικά στραβώσανε εδώ πέρα με το που είδαν τον υδραυλικό και έγινε ιστορία, ότι πάω να τους βγάλω κλέφτες.

Εδώ κανονικά βγαίνεις στο μπαλκόνι και λες: δεν ξέρω τι κάνετε εκεί, πάντως τέτοια ώρα με φακούς μόνο κλέφτες τριγυρνάνε

• Like 1
Δημοσ.

Ε κατσε και φαε τον τσαμπουκα της κυριας τοτε,και μολις πληρωσεις σε βοθροκαθαριστες καναδυο σπιτια ακομη γιατι ετσι γουσταρει αυτη,συνεχισε να μη βαζεις εναν δικηγορο που θα σου παρει 150-?200?-300?-400?€ και κανε την παπια.

Αφου δεν φαινεται να θελεις να βρεις οριστικη λυση.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Εδώ κανονικά βγαίνεις στο μπαλκόνι και λες: δεν ξέρω τι κάνετε εκεί, πάντως τέτοια ώρα με φακούς μόνο κλέφτες τριγυρνάνε

Όχι ρε για να το πάρουν χαμπάρι; Πήγαινε κάποια στιγμή όταν θα λείπουν αυτοί να δεις τι παίζει εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδη εσενα γραφει το ρολοι πχ 10 και αυτο αποδεικνυεται με το λογαριασμο του δημου,και σου λεει η αλλη "οχι δεν ειναι 10 ειναι 40" και εσυ καθεσαι και δεν βαζεις δικηγορο να της κοψει τον κωλο,μη μιλας και πλερωνε.

• Like 1
Δημοσ.

Ε κατσε και φαε τον τσαμπουκα της κυριας τοτε,και μολις πληρωσεις σε βοθροκαθαριστες καναδυο σπιτια ακομη γιατι ετσι γουσταρει αυτη,συνεχισε να μη βαζεις εναν δικηγορο που θα σου παρει 150-?200?-300?-400?€ και κανε την παπια.

Αφου δεν φαινεται να θελεις να βρεις οριστικη λυση.

Αλήθεια; Τόσο θα μου πάρει ο δικηγόρος; Σε ποιά χώρα; Κι αν πάει σε δίκη, πάλι 400 θα μου πάρει; Για κάτι για το οποίο δεν έχω αποδείξεις; Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι εκεί το θέμα, γιατί έχω δικηγορικό γραφείο που συνεργάζομαι σε μόνιμη βάση. Ο δικηγόρος για  να κινηθεί θέλει απτές αποδείξεις. Να του πας τα δεδομένα και να κινηθεί. Τα άλλα είναι να'χαμε να λέγαμε.

Δηλαδη εσενα γραφει το ρολοι πχ 10 και αυτο αποδεικνυεται με το λογαριασμο του δημου,και σου λεει η αλλη "οχι δεν ειναι 10 ειναι 40" και εσυ καθεσαι και δεν βαζεις δικηγορο να της κοψει τον κωλο,μη μιλας και πλερωνε.

Σωραίος, αλλά δεν πάει έτσι πάντα. Μ' αρέσει ο τρόπος που γράφεις. Εσύ φαντάζομαι έχεις κανα-δυο δικηγόρους και μόλις σε κλέψουν ή σε αδικήσουν, τους αναθέτεις το έργο;

Θα μας τρελλάνετε παιδιά.

Δημοσ.

Όχι ρε για να το πάρουν χαμπάρι; 

Κι αν το πάρουν χαμπάρι τι θα κάνουν;

Θα ξηλωσουν τη σωλήνα; Θα τους δει.

Θα σταματήσουν; Problem solved (γιατί για να πάρει πίσω αυτά που έδωσε μιλάμε για χρόνια δικαστήρια να αποδείξει αν έκλεβαν, πόσο έκλεβαν, αν το έκαναν εις γνώση τους [μπορεί να ισχυρίζονται πχ ότι υδραυλικός έκανε τη λαμογιά ή ότι έγινε λάθος στις σωληνωσεις στο χτισιμο κ.ά.] και αν τα πάρει όλα (μπορεί ας πούμε το δικαστήριο να κρίνει ότι η κλοπή ήταν στα μισά από όσα πιστεύει ο BritGreek)

• Like 1
Δημοσ.

Κι αν το πάρουν τι θα κάνουν; Θα ξηλωσουν τη σωλήνα; Θα τους δει. Θα σταματήσουν; Problem solved (γιατί για να πάρεις πίσω αυτά που έδωσες μιλάμε για χρόνια δικαστήρια να αποδείξεις αν έκλεβαν, πόσο έκλεβαν, αν το έκαναν εις γνώση τους [μπορεί να ισχυρίζονται πχ ότι υδραυλικός έκανε τη λαμογιά ή ότι έγινε λάθος στις σωληνωσεις στο χτισιμο κ.ά.] και αν τα πάρεις όλα.

Πες τα γιατί θα τρελλαθούμε. Λες και ζούμε σε χώρα που όλα γίνονται στην ώρα τους. Αυτές οι δουλειές κρατάνε χρόνια ολόκληρα. Βάλε και τις αναβολές, τις ενστάσεις, κλπ κλπ, και καθάρισες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...