Alberthg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Το είχα αγοράσει από το e-shop.gr πριν τρεις μήνες Και ξαφνικά μια μέρα έσβησε ο υπολογιστής και σκάει ο τροφοδοτικό και άρχισε να βγάλει καπνό Το έβγαλα άμεσος από την πρίζα και το έστειλα στο σέρβις για έλεγχο Μετά από σχεδόν δυο εβδομάδες ( σήμερα ) με ειδοποιούν ότι το τροφοδοτικό δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα και τα αποσταλεί στο κατάστημα που το είχα πάει Τους περνώ τηλέφωνο και τους λέω την περίπτωση Και δεν έβγαλα άκρη το μόνο που μου είπαν ότι τα επικοινωνήσει ο τεχνικός που το έλεγξε μαζί μου Αλλα ψέματα και κοροϊδεύουν. Δεν ξέρω πος να βρω το δίκιο για τι ξέρω ότι εχει πρόβλημα
Demon Lord Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μίλα απευθείας με corsair, έχει από τα καλύτερα after sales supports. Άσε τους απατεώνες του eshop και μίλα με corsair με τα κεντρικά. 2
Alberthg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για Ελλάδα; Πος;
BlueBlood7 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2016 Ελλάδα δεν νομίζω ότι υπάρχει. Μέσω του support τους https://corsair.secure.force.com/home/home.jsp Κάνεις registration και ακολουθείς τη διαδικασία που χρειαζεται. Προφανώς θα τους γράψεις στα Αγγλικά.
Alberthg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Έχω μιλήσει με την corsair και δέχτηκαν να μου το αλλάξουν Μόνο που πρέπει να το στείλω Ολλανδία με δικά μου έξοδα που είναι 40-50€ Για πιο λόγω να πλιρωσω εγώ που δεν φταίω. Το e-shop απαράδεκτο.
coolerman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Yπάρχει και άλλος τρόπος..advanced rma,δίνεις(τα στοιχεία) της κάρτα σου,και σου "παγώνουν" στον λογαριασμό σου π.χ 50 ευρώ,σου στέλνουν άλλο(new με Dhl) στην πόρτα σου. το "χαλασμένο" psu θα το στείλεις πίσω,στο ticket σου θα αναφέρεις ότι δεν έχω τόσα πολλά χρήματα για να το επιστρέψω πίσω σε εσάς,θα σου εκδόσουν prepaid(return label rma) επιστροφή με Dhl.. όταν το παραλάβουν θα σου "ξεπαγώσουν" τα χρηματά σου. άλλος τρόπος δεν υπάρχει. εγω αυτή την οδό ακολούθησα,σε Rma(advanced).. μίλησε και με κάποιον εκπρόσωπο στην corsair μέσω skype. αυτά
Alberthg Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Τα κοιτάξω Εφχαριστω Τα προσπαθήσω άλλη μια φορά στο e-shop Εάν τίποτα τα το κανό έτσι
poulinos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 και courrier ειναι ακριβα για εξωτερικο.προτιμησε τα κανονικα ελτα οσο γινεται.
Alberthg Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας Μετά από όπλα τηλέφωνα και πολύ προσπάθεια αντηκαταστατηκε από e-shop Αυτό που έπρεπε να κάνουν χωρίς να με ταλαιπωρούν ένα μήνα τράβηξε όλη υπόθεση.
poulinos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ευχαριστώ για την υποστήριξη σας Μετά από όπλα τηλέφωνα και πολύ προσπάθεια αντηκαταστατηκε από e-shop Αυτό που έπρεπε να κάνουν χωρίς να με ταλαιπωρούν ένα μήνα τράβηξε όλη υπόθεση. για αυτο πολλες φορες λεμε απευθειας με την αντιπρσωπεια αλλα ναι το θεμα ειναι τα ταχυδρομικα.αλλιως με το email που σου στειλαν μπορεις να αποδειξεις στο καταστημα οχι μονο στο eshop αλλα γενικα οτι η εταιρεια θα στο αλλαξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα