Προς το περιεχόμενο

toyota mr2 η audi TT?

SKOKMAN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

πια ειναι η γνωμη σας για ενα απο τα 2 αυτοκίνητα?

Και τα 2 ειναι στην ιδια τιμη μτχ μοντελο απο 2000-2004

Δεν εχω ξανα οδηγήσει πισωκίνηση και η αληθεια ειναι οτι το MR2 το ψιλο φοβαμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωμη εχω μονο για το Audi TT που εχουν δυο τα παιδια μου και τα εχω οδηγησει . Ενταξει γρηγορο αυτκινητο αλλα καμμια σχεση με αυτο που περιμενα να πετανε φωτιες.

Αν δεν κολας στο ονομα θα ελεγα να κοιταξεις το Toyota MR

Το ενα αυτοκινητο δεν εχει καμια σχεση με το αλλο. Το ενα ειναι πισωκουνα, ατμοσφαιρα χωρις ηλεκτρονικα. Το αλλο μπροστοκινητο, τουρμπο με ηλεκτρονικα. 

Σκεψου τι θες και πραξε αναλογα.

Δεν με ενδιαφερουν τα γκαζια και οι στροφες

Η αληθεια ειναι οτι το MR2 μου αρεσει πιο πολλή αλλα το ΤΤ πρεπει να ειναι πιο λογικο σε οδήγηση 

Τι σε ενδιαφέρει; Ξεκίνα από αυτό και θα βρούμε τι είναι πιο κατάλληλο για σένα.

Ή για να το θέσω διαφορετικά, εφόσον δε σε νοιάζουν γκάζια και στροφές, για ποιο λόγο σκέφτεσαι να αγοράσεις sports car -- των οποίων η φιλοσοφία είναι τα γκάζια και οι στροφές;

• Like 1

Η αληθεια ειναι οτι το MR2 μου αρεσει πιο πολλή αλλα το ΤΤ πρεπει να ειναι πιο λογικο σε οδήγηση 

Με το σκεψη λοιπον  κοιτας αυτα τα δυο και οχι καποιο αλλο πιο συμβατικο  ???

Τι σε ενδιαφέρει; Ξεκίνα από αυτό και θα βρούμε τι είναι πιο κατάλληλο για σένα.

Ή για να το θέσω διαφορετικά, εφόσον δε σε νοιάζουν γκάζια και στροφές, για ποιο λόγο σκέφτεσαι να αγοράσεις sports car -- των οποίων η φιλοσοφία είναι τα γκάζια και οι στροφές;

Μα για τα μουνιά φυσικά και το πως σε κάνει να αισθάνεσαι. Τι ερώτηση είναι αυτή; Λες και όσοι παίρνουν sports cars ή sport εκδόσεις κανονικών αυτοκινήτων τα παίρνουν για να τα τρέχουν και να τα γκαζώνουν. Οταν είχα Sirocco νομίζεις το είχα πάρει για να το παίζω καμπόσος με γκάζια και στροφές; 

Πέρα από αυτό όμως το MR2 είναι σχολείο οδήγησης. Με ένα αμάξι σαν και αυτό θα μάθεις πραγματικά να οδηγάς. Είναι όμως roadster αυτοκίνητο που σημαίνει ότι την άνεση και την ευκολία καθημερινής χρήσης την ξεχνάς (αν και στο παρκάρισμα είναι καλό, μικρό και εύκολο). Για το TT το τελευταίο δεν έχω άποψη καθώς έμεινα στο "στρόγγυλο" μοντέλο αλλά και σε αυτό ξεχνάς την άνεση, απλά είναι καλύτερο από το MR2 (χάνεις όμως στο παρκάρισμα). Γενικά άπαξ και οδηγήσεις κάνα roadster και το έχεις λίγο με την οδήγηση θα κολλήσεις. Προσωπικά το προτείνω. 

Γιατι το θελω ε?

Λοιπόν το εχω δει σαν το προσωπικό μου παιχνιδι

Στα 45 μου λεω να σταματήσω με τις μοτο (κάτοχος αρκετων super sport) 

Δεν λεω οτι δεν μου αρεσει η γρήγορη οδήγηση ,άλλωστε τον Μπραλο και της Σέρρες τα εχω φαει με τα κουτάλια, αλλα οσο αφορα το MR2 θα ειναι η πρώτη φορά με πισωκουνα.

Δεν ειμαι πια ο καυλομενος 20ρης με το NSR η το TZR η το RD που ηταν στα αρχ...α μου ολα

Δεν το θελω για καθημερινο αυτοκίνητο (εχω αλλα δυο στην κατοχη μου) αλλα για το ΣΚ και για να κανω την καυλα μου 
Και μιας και το αυτοκίνητο ειναι και αυτο σαν την γκομενα ναι θελω να γουσταρω να το βλεπω. Και σε αυτο το κομματι το MR2 ειναι πολυ μπροστα 

Όχι δεν μπορώ και δεν θέλω

Δεν μου αρέσει σαν εμφάνιση.

Γούστα είναι αυτά....

Βλέπω ότι μετα το 2003 το έχουν βελτίωση. Έχουν βάλει 6 ταχύτητες και 16αρα ζαντα πισω και trc αν θυμάμαι καλά.

Αυτο που εχω βρει είναι 2001 μοντέλο με 15αρες ζάντες 5 ταχύτητες και λογικά όχι trc.

Η διαφορά τους είναι 1000 με 1500 ευρω τα μοντέλο μέχρι 2002 με τα μοντέλα μετα το 2003

Αξίζει να τα δώσω?

Σε αυτο που εχω βρει θα του βάλω ούτος ή άλλος 16αρες ζάντες που εχω.

Οπότε για το trc και το 6ταχυτο κιβώτιο πρέπει να δώσω αυτά τα χρήματα?

Γιατί έκανες άλλο λογαριασμό; Τεσπα το mx5 δεν το χεις στα υπόψιν; Όσον αφορά τα άλλα δύο το μόνο τους κοινό είναι ότι είναι διθέσια. Κατά τ άλλα έχουν άλλη φιλοσοφία. Το mr2 είναι κάπως σκληροπυρηνικό, δεν έχει τις πολυτέλειες και ανέσεις του ΤΤ αλλά οδηγικά είναι αλλού. Το πισωκίνητο αν το φερθείς με σοβαρότητα δεν έχεις κανένα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...