Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τις προάλλες άνοιξα την εφαρμογή του Pokemon Go και μετά τα αρχικά που εμφανίζει το κινητό έκανε επανεκκίνηση έπειτα ξανα άνοιξα την εφαρμογή των Pokemon και το κινητό έκλεισε. Έπειτα έδειχνε το αρχικό Logo που ξεκινάει αλλά αμέσως μετά έκλεινε. Τώρα είναι στην φάση που δεν ανοίγει καν.

Τι μπορεί να έχει γίνει;

οτι επιπλέον χρειαστείτε ρωτήστε άφοβα

Δημοσ.

οπ συγγνώμη Galaxy S II..

Τι rom φοράς; Πρώην κάτοχος s2 (2 βδομάδες πριν πήρα nexus 5x) και επαιζα κανονικά χωρίς προβλήματα. 

Είχα DU 6.0.1 περασμένη και δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα. 

Σε recovery mode μπαίνει ;

Δημοσ.

Τού έχω βάλει μια έκδοση της Cyanogen (νομίζω ήταν 12) που είναι τα Lollipop 5.1 εδώ αξίζει να αναφερθεί οτι έχει τύχει μερικές φορές να freezάρει το κινητό και να του κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση.

Σε recovery mode έμπαινε μέχρι και την στιγμή που έδειχνε το Logo τωρα που δεν κανει τίποτα δεν μπαίνει ουτε μεχρι εκει. .  .

• Like 1
Δημοσ.

Τού έχω βάλει μια έκδοση της Cyanogen (νομίζω ήταν 12) που είναι τα Lollipop 5.1 εδώ αξίζει να αναφερθεί οτι έχει τύχει μερικές φορές να freezάρει το κινητό και να του κάνω αναγκαστικά επανεκκίνηση.

Σε recovery mode έμπαινε μέχρι και την στιγμή που έδειχνε το Logo τωρα που δεν κανει τίποτα δεν μπαίνει ουτε μεχρι εκει. .  .

Άλλαξε του rom και βάλτου μια 6.0.1 Σου στέλνω λινκ σε λίγο

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-t3356498

αυτή του φόραγα και δεν έκανε ουτε ενα random reboot ούτε το παραμικρό κολλημα και χρησιμοποιούσα εφαρμογές του στυλ fb/messenger/snapchat/viber/whatsapp και της παναγίας τα μάτια :P 

.

Τώρα που λες πως δεν σου μπαινει σε recovery, αναγκαστικά θα του περάσεις μια stock rom με odin και μετά πάλι απ την αρχή.. 

Δημοσ.

Οχι. Αυτό σε λέω. η μόνη φάση που ανταποκρίνεται είναι οταν βάζω τον φορτιστή και δείχνει να φορτίζει :)

Μήπως πέθανε η μπαταρια σου και δεν την παλεύει άλλο; :P δοκίμασε κάποια άλλη..

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Τις προάλλες άνοιξα την εφαρμογή του Pokemon Go και μετά τα αρχικά που εμφανίζει το κινητό έκανε επανεκκίνηση έπειτα ξανα άνοιξα την εφαρμογή των Pokemon και το κινητό έκλεισε. Έπειτα έδειχνε το αρχικό Logo που ξεκινάει αλλά αμέσως μετά έκλεινε. Τώρα είναι στην φάση που δεν ανοίγει καν.

Τι μπορεί να έχει γίνει;

οτι επιπλέον χρειαστείτε ρωτήστε άφοβα

Ποση μπαταρια ειχες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...