Moderators stormrain Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Όντως κι εγω δεν το καταλαβα αυτό, ΙΡ68 ειναι γιατί να μην το βρέξει με νερό βρυσης?
akadia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Φίλε όλες οι εταιρίες στην πορεία βγάζουν νέες οδηγίες για τα αδιαβροχα. Έχω το sony Ζ3,το κινητό είναι αεροπλάνο.να το κάνω ροοτ γιατί?να βγάλει θέμα και να κλαιω? Να το βουτηξω στο νερό,γιατι?πήρα μία action camera sj4000 για αυτό. Το κινητό πέραν ότι είναι ακριβό,ειναι καθημερινό εργαλείο επικοινωνίας και όχι ο ζακ κουστω. Παλιότερα παλευα με το ροοτ σε συσκευές με 512 ραμ ή 1gb. Είχε μία λογική.γινοταν πιο σβελτο......
mphxths Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το να το βρεξεις γιατι ειναι αδιαβροχο δεν ειναι μεμπτο...ισα ισα..τσεκαρεις και το IP68 στην τελικη να δεις αν λενε ψεματα Αλλα να το πλυνεις γιατι ειχε δαχτυλιες?Παρε ενα πανακι..βγαλε το φανελακι που φορας και σκουπισε το ...εκτος και αν εχεις συμφωνησει με τον εαυτο σου να το καθαριζεις μια φορα το 6μηνο..οποτε θα μαζευονται πολλες δαχτυλιες Εγω οπως γραφω αυτο το μηνυμα κοιταω το κινητο μου στο τραπεζι..αν δω 2-3 σκονουλες το πιανω και το γυαλιζω...πες το ψυχαναγκασμο..δεν με απασχολει.. Ειναι ποσο σεβεται ο καθεις τα λεφτα που σκαει...οποτε δικαιωμα σου ο,τι και να του κανεις ΥΓ : οταν ημασταν μικροι και ειχαμε "αδιαβροχα" ρολογια..καθε φορα που πεφταμε στην θαλασσα..ολο και ειχαμε εγνοια να μην κλασει το ρολοι και εχουμε αλλα...να μου πουν οτι το κινητο μου ειναι αδιαβροχο...δεν θα το ρισκαρα να το τσεκαρω αν οντως λενε αληθεια..το ρολοι εκανε 10ευρω (σε αντιστοιχια με σημερινα λεφτα) , το κινητο κανει 2 μηνιατικα...και η ταλαιπωρια αν παθει κατι..δεν αξιζει τον χρονο και τον κοπο...τεσπα...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δεν έχει νόημα να συζητάμε να το βρεθείς μια φορά για να δοκιμάσεις την αδιαβροζοποιηση το δέχομαι αλλά και πάλι σε κινητό 700 ευρώ θα το σκεφτόμουν, αλλά τώρα να το πλενεις γιατί είχε δακτυλιες με ξεπερνάει,δικό σου το κινητό δικά σου τα λεφτά κάνε ότι θέλεις αφού δεν τα λυπάσε
Fulgore Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Νερό κατω από την βρύση όχι με πίεση απαλό τρυψιμο για να φύγουν δακτυλιες λάδια κλπ Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σας.... Από την στιγμή που είναι αδιάβροχο γιατί όχι? Ολόκληρη πιστοποίηση έχει. Δηλαδή γιατί να μην αξιοποιεί ένα προϊόν στο 100% ? Μόνο για ειρωνεία και κορόιδια είστε :3 Το αδιαβροχο παει πιο πολυ για σπανιες περιπτωσεις πχ να εισαι στην καφετερια και να πεσει ενα ποτηρι νερο πανω ή αν παρεις καταλαθως το κινητο στο μπανιο κλπ Επισης οταν εννοεις λαδιες κλπ δεν του εχεις παρει θηκη? Οσο για το πλυσιμο κινητου μου ηρθε στο νου το παρακατω video στο 5:42 δηλαδη
kogi4ever Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το να το βρεξεις γιατι ειναι αδιαβροχο δεν ειναι μεμπτο...ισα ισα..τσεκαρεις και το IP68 στην τελικη να δεις αν λενε ψεματα Αλλα να το πλυνεις γιατι ειχε δαχτυλιες?Παρε ενα πανακι..βγαλε το φανελακι που φορας και σκουπισε το ...εκτος και αν εχεις συμφωνησει με τον εαυτο σου να το καθαριζεις μια φορα το 6μηνο..οποτε θα μαζευονται πολλες δαχτυλιες Εγω οπως γραφω αυτο το μηνυμα κοιταω το κινητο μου στο τραπεζι..αν δω 2-3 σκονουλες το πιανω και το γυαλιζω...πες το ψυχαναγκασμο..δεν με απασχολει.. Ειναι ποσο σεβεται ο καθεις τα λεφτα που σκαει...οποτε δικαιωμα σου ο,τι και να του κανεις ΥΓ : οταν ημασταν μικροι και ειχαμε "αδιαβροχα" ρολογια..καθε φορα που πεφταμε στην θαλασσα..ολο και ειχαμε εγνοια να μην κλασει το ρολοι και εχουμε αλλα...να μου πουν οτι το κινητο μου ειναι αδιαβροχο...δεν θα το ρισκαρα να το τσεκαρω αν οντως λενε αληθεια..το ρολοι εκανε 10ευρω (σε αντιστοιχια με σημερινα λεφτα) , το κινητο κανει 2 μηνιατικα...και η ταλαιπωρια αν παθει κατι..δεν αξιζει τον χρονο και τον κοπο...τεσπα... Το κινητο το σεβομαι παρα πολυ το εχω 2-3 βδομαδες τωρα και δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια ουτε σε οθονη ουτε στο πλαισιο ουτε πουθενα.Απλα μαρεσει οταν εχω κατι και λεει η ιδια η εταιρια καποια πραγματα γιατι να μην το βαλω ξερω γω σε μια πισινα με γλυκο νερο μεσα; Γιατι να μην το πλυνω ετσι για την πλακα μου? Απο την στιγμη που η ιδια η εταιρια σου λεει το IP68 και το 30 λεπτα στο εναμιηση μετρο.Τοτε δεν βρισκω λογο να μην το πλυνεις ή να μην το βαλεις στην πισινα για καμια σελφι...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Το κινητο το σεβομαι παρα πολυ το εχω 2-3 βδομαδες τωρα και δεν εχει την παραμικρη γρατζουνια ουτε σε οθονη ουτε στο πλαισιο ουτε πουθενα.Απλα μαρεσει οταν εχω κατι και λεει η ιδια η εταιρια καποια πραγματα γιατι να μην το βαλω ξερω γω σε μια πισινα με γλυκο νερο μεσα; Γιατι να μην το πλυνω ετσι για την πλακα μου? Απο την στιγμη που η ιδια η εταιρια σου λεει το IP68 και το 30 λεπτα στο εναμιηση μετρο.Τοτε δεν βρισκω λογο να μην το πλυνεις ή να μην το βαλεις στην πισινα για καμια σελφι... Βάλτο σε πισίνα και μετά βλέπω θέμα "έβαλα το s7 στη πισίνα τώρα δεν δουλεύει τίποτα γιατί.?"Με όλα τα χημικά που έχει η πισίνα και το χλώριο είναι το ίδιο σαν να το βάλεις στη θάλασσα
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Υπερβολες. Συνεχιστε οντοπικ περικαλω.
kogi4ever Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Η πισίνα βασικά σπιτικια είναι και το μόνο που περιέχει είναι μια ταμπλετα χλωριου είσαι υπερβολικός με τα χημικά που λες κι αυτά
Fulgore Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Θυμαμαι πιο παλια κατι αναλογο ειχε γινει και με τα τοτε αδιαβροχα κινητα της Sony. Κλασσικα οτι να ναι διαφημισεις και αν δεις απο κατω και στα σχολια ποσοι ειχαν θεματα με το ''αδιαβροχο'' του κινητου Απο κατω σχολιο the z3 is DEFINATELY 100% NOT waterproof. 10 seconds in a pool and it failed, no support for water damage also. The flaps were closed, αρα το μονο που και εγω εχω να πω πανω σε αυτο το θεμα ειναι προσοχη και ας λενε οτι θελουν οι κυριοι.
carrypizza Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2016 Θυμαμαι πιο παλια κατι αναλογο ειχε γινει και με τα τοτε αδιαβροχα κινητα της Sony. Κλασσικα οτι να ναι διαφημισεις και αν δεις απο κατω και στα σχολια ποσοι ειχαν θεματα με το ''αδιαβροχο'' του κινητου Απο κατω σχολιο the z3 is DEFINATELY 100% NOT waterproof. 10 seconds in a pool and it failed, no support for water damage also. The flaps were closed, αρα το μονο που και εγω εχω να πω πανω σε αυτο το θεμα ειναι προσοχη και ας λενε οτι θελουν οι κυριοι. ειχα το z3 το ειχα βρεξει δεν ειχε παθει τιποτα και στο s5 που ειχα το ειχα βαλει σε νερο κανα 5 λεπτο και ηταν μια χαρα
kogi4ever Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τώρα δουλεύει πάλι μια χαρά. Δεν ξέρω αν είναι έτσι όλα τα μοντέλα ή μόνο το δικό μου ήταν το άτυχο
Moderators Inuyasha Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Αυγούστου 2016 Τώρα δουλεύει πάλι μια χαρά. Δεν ξέρω αν είναι έτσι όλα τα μοντέλα ή μόνο το δικό μου ήταν το άτυχοΠλυντήριο 2-3 φορές ακόμα και δες αν το κάνει, μην ξεχάσεις μόνο με πράσινο σαπούνι γιατί είναι ευαίσθητο
SIP1995 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Πλυντήριο 2-3 φορές ακόμα και δες αν το κάνει, μην ξεχάσεις μόνο με πράσινο σαπούνι γιατί είναι ευαίσθητο Λες να μαζέψει κιόλας, και από Ζ3 γίνει Z3 Compact...
Προτεινόμενες αναρτήσεις