Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν τελικά ξεκίνησα να μαζεύω λεφτά για να το στείλω να μου αλλάξουν μητρικη. Αλλά ξαφνικά έφτιαξε ο Light sensor και η γραμμή κάποιες φορές φαίνεται με μεγεθυντικο φακο και άλλες φορές την παρατηρεί και ο παππούς μου. Επίσης 2 φορές μου έχει σβήσει η οθόνη τελείως για περίπου 2 λεπτά και μετά δούλευε.

Τώρα αυτήν την στιγμή η γραμμή είναι πάρα μα πάρα πολύ στενή και δεν είναι έντονη. Ο Light sensor δουλεύει κανονικά.

Οπότε μιας και είναι σχεδόν μια χαρά λέω να φυλαξω τα λεφτά γιατί είναι Αύγουστος ;)

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν τελικά ξεκίνησα να μαζεύω λεφτά για να το στείλω να μου αλλάξουν μητρικη. Αλλά ξαφνικά έφτιαξε ο Light sensor και η γραμμή κάποιες φορές φαίνεται με μεγεθυντικο φακο και άλλες φορές την παρατηρεί και ο παππούς μου. Επίσης 2 φορές μου έχει σβήσει η οθόνη τελείως για περίπου 2 λεπτά και μετά δούλευε.

Τώρα αυτήν την στιγμή η γραμμή είναι πάρα μα πάρα πολύ στενή και δεν είναι έντονη. Ο Light sensor δουλεύει κανονικά.

Οπότε μιας και είναι σχεδόν μια χαρά λέω να φυλαξω τα λεφτά γιατί είναι Αύγουστος ;)

Μετά το root τι ακριβώς πέρασες? Μήπως είναι θέμα software?
Δημοσ.

Μετά το root τι ακριβώς πέρασες? Μήπως είναι θέμα software?

Θέμα software η ροζ γραμμή; Περίεργο μου φαίνεται. Γενικά, ότι έχει να κάνει με γραμμές ή και άλλα προβλήματα σε οθόνες, κατά 99% είναι θέμα hardware.
Δημοσ.

Κι εγώ πίστευα ότι ο σενσορας έχει χαλάσει λόγω software αλλά καμία σχέση. Ακόμα rooted είναι το τηλέφωνο με TWRP σκέφτομαι να μην το πάω να το φτιάξουν μέχρι να μου χαλάσει εντελως γιατί δεν θέλω να χάσω το ρουτ εσείς τι λέτε?

• Moderators
Δημοσ.

Θέμα software η ροζ γραμμή; Περίεργο μου φαίνεται. Γενικά, ότι έχει να κάνει με γραμμές ή και άλλα προβλήματα σε οθόνες, κατά 99% είναι θέμα hardware.

Άμα πέρασε κάποιο color preset για την οθόνη η άλλαξε ρυθμίσεις για τα χρώματα δεν μου ακούγετε περίεργο να είναι θέμα software, αν ήταν hardware θέμα δεν θα άλλαζε το μέγεθος οπότε ήθελε, γνώμη μου ξεκινά flasharontas εργοστασιακή rom και δες η εγγυηση χάθηκε ήδη οπότε όσα root και να κάνεις το ίδιο θα είναι
Δημοσ.

Ότι λέει ο Inuyasha.. αν δεν έχεις πειράξει volts και χρονισμούς δύσκολα να έχει πάθει τέτοια ζημιά η m/b. Και πήδα μετά την Samsung και τα knox τους.

Δημοσ.

Χαλαρώστε δεν πείραξα τίποτα από hardware. Η γραμμή εξαφανίστηκε ο σενσορας δουλεύει μια χαρά. Φτηνά την γλύτωσα

• Moderators
Δημοσ.

Χαλαρώστε δεν πείραξα τίποτα από hardware. Η γραμμή εξαφανίστηκε ο σενσορας δουλεύει μια χαρά. Φτηνά την γλύτωσα

Δεν είπαμε ότι πειραξες hardware, αν πέρασες για mod με πειραγμενα χρώματα για την οθόνη είτε έβαλες κάποια άλλη Rom είναι πολύ πιθανό να έπεσες σε περίπτωση κάποιου κακού οδηγού για του hardware, όπως και να έχει αφού λύθηκε το πρόβλημα όλα καλά
Δημοσ.

Επλυνα το κινητό σήμερα και χαλάσε πάλι ο Light sensor. Δεν ξέρω αν έγινε τυχαία ή αν έφταιξε το νερό.

Με την οθόνη όλα καλα

• Moderators
Δημοσ.

Επλυνα το κινητό σήμερα και χαλάσε πάλι ο Light sensor. Δεν ξέρω αν έγινε τυχαία ή αν έφταιξε το νερό.

Με την οθόνη όλα καλα

Όταν λες ότι επλυνες τι ακριβώς εννοείς?
  • Moderators
Δημοσ.

Νερό κατω από την βρύση όχι με πίεση απαλό τρυψιμο για να φύγουν δακτυλιες λάδια κλπ

Εσύ στη κυριολεξία είτε δεν λυπάσε τα λεφτά που έδωσες είτε μας τρολλαρεις
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία σας....

Από την στιγμή που είναι αδιάβροχο γιατί όχι? Ολόκληρη πιστοποίηση έχει. Δηλαδή γιατί να μην αξιοποιεί ένα προϊόν στο 100% ? Μόνο για ειρωνεία και κορόιδια είστε :3

AR6CGsy.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...