Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 το titanium backup δεν το θεωρω χρησιμο γιατι σε περιπτωση soft brick δεν μπορεις να κανεις restore μεσα απο το λειτουργικο προτιμω με την TWRP recovery μετα το root, Ομως με TWRP κανεις image backup/restore το οποιο ειναι οντως πολυ χρησιμο σε soft brick, ωστοσο αν αλλαξεις rom ή συσκευη πως επαναφερεις τις εφαρμογες?
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Ομως με TWRP κανεις image backup/restore το οποιο ειναι οντως πολυ χρησιμο σε soft brick, ωστοσο αν αλλαξεις rom ή συσκευη πως επαναφερεις τις εφαρμογες? ευκολα μετα απο backup μεταφερεις τον φακελο clockworkmod στο pc και με το 7zip ξεζιπαρεις το system.ext4.tar.a και system.ext4.tar.b τις εφαρμογες apk συστηματος τις βρισκεις στο system app και στο system priv-app και τις εφαρμογες χρηστη ξεζιπαρεις το data.ext4.tar.a και τις βρισκεις στο data app κανεις copy-paste στην sd και τις ξαναπερνας 2
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 ευκολα μετα απο backup μεταφερεις τον φακελο clockworkmod στο pc και με το 7zip ξεζιπαρεις το system.ext4.tar.a και system.ext4.tar.b τις εφαρμογες apk συστηματος τις βρισκεις στο system app και στο system priv-app και τις εφαρμογες χρηστη ξεζιπαρεις το data.ext4.tar.a και τις βρισκεις στο data app κανεις copy-paste στην sd και τις ξαναπερνας Ωραιος! Δεν το ηξερα αυτο, θενξ
Alphaleader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Πλεονεκτήματα root. -adblock systemwide -titanium backup -amplify & greenify για καλύτερη μπαταρία. -debloat the fucking software. -custom recovery που έρχεται με τον ξεκλείδωτο bl που θέλει το root. -παραμετροποίηση των πάντων για να μοιάζουν όπως θες. -Custom mods & Roms για να το κάνεις να πετάει πιο πολύ, αν και πλέον δεν έχει και πολλές διαφορές, γιατί χάνεις σε ποιότητα των drivers της κάμερας. Πείτε μου ότι δεν αξίζουν οντας κάτοχος S7 θα στο πω φωναζοντας: ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ πέραν του adblocking... το οποιο τεσπα ελάχιστη χρησιμοτητα εχει πλέον μιας και ολα ειναι αγορασμένα, τα αλλα ειναι απλά άχρηστα. Και στο λεει ενας κάτοχος που πάντα έκανε root... αν και απο 2014-15 η μονη του δουλεια ηταν το ad-blocking. Δεν χρειαζοταν για κάτι αλλο. Αμα έχει καλη ROM ο κατασκευαστής δεν αξίζει να ανακατευεσαι με πειράματα. Επιπροσθετα η ROM που φοράνε τα S7 ειναι σταθεροτατη, χωρις bloatware και οτι υπάρχει στην πλειοψηφία του γίνεται disable και εξαφανίζεται απο μπροστά σου μονιμα. Η αυτονομία και τα tweaks της samsung κανουν φανταστικη δουλειά. Κανενας λογος για greenify κλπ. Επιπροσθετα με το root χάνει κανεις... πέρα απο την εγγυηση (που την εχω γραμμενη απο day 1) την δυνατότητα να τρέχει τραπεζικές εφαρμογές που στην πλειοψηφία τους απαιτούν κλειδωμένο συστημα. Δεν είμαι εναντίων του root ξαφνικα... απλά αν το κινητο ειναι μια χαρα out of the box δεν υπάρχει λογος. Παραυτα με χαλά το υπερβολικό κλείδωμα των συσκευων οπως και το οτι σε πετάνε εκτός εγγύησης απλά επειδή πείραξες το συστημα... το οποιο δεν σημαινει κατ αναγκη οτι εκανε ζημια στο h/w.
leo066 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 επαναφέρεις μόνο το data όταν κάνεις restore στο twrp Ομως με TWRP κανεις image backup/restore το οποιο ειναι οντως πολυ χρησιμο σε soft brick, ωστοσο αν αλλαξεις rom ή συσκευη πως επαναφερεις τις εφαρμογες?
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Επιπροσθετα με το root χάνει κανεις... πέρα απο την εγγυηση (που την εχω γραμμενη απο day 1) την δυνατότητα να τρέχει τραπεζικές εφαρμογές που στην πλειοψηφία τους απαιτούν κλειδωμένο συστημα. υπαρχει λυση και σε αυτο ορισμενες εφαρμογες δεν δουλευουν με root συσκευη το παρατηρω στο cu app η στο what's up απενεργοποιεις προσωρινα την εφαρμογη του root αναλογως με ποια ειναι η το kinguser, kingroot, super su με απενεργοποιηση της μια απο αυτες ειναι σαν να μην υπαρχει root και απο τη διαχειριση εφαρμογων μετα απο την συναλλαγη ξανα ενεργοποιεις την εφαρμογη του root
leo066 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 το what's up λειτουργεί μια χαρά με ρουτ υπαρχει λυση και σε αυτο ορισμενες εφαρμογες δεν δουλευουν με root συσκευη το παρατηρω στο cu app η στο what's up απενεργοποιεις προσωρινα την εφαρμογη του root αναλογως με ποια ειναι η το kinguser, kingroot, super su με απενεργοποιηση της μια απο αυτες ειναι σαν να μην υπαρχει root και απο τη διαχειριση εφαρμογων μετα απο την συναλλαγη ξανα ενεργοποιεις την εφαρμογη του root
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 το what's up λειτουργεί μια χαρά με ρουτ σε μενα ποτε δουλευει και ποτε λαγκαρει οταν απενεργοποιω το kinγuser (root) δουλευει κανονικα 1
L0k0p0k013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2016 αυτά που έσβησα πλέον δεν θέλουν root, τα υπόλοιπά που αναφέρεις δεν αξίζουν + σαν την στοκ rom δεν υπάρχει Δεν αξίζει η παραπάνω διάρκεια μπαταριας ?
MariannaX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 S6 με root εχει battery drain. Αν και ειχα και s6 και s6 edge και s6 edge plus δεν ειχα κανει ρουτ γιατι διαβαζα παντου πως οσοι κανανε γυρναγανε σε στοκ λογω του battery drain. Απο την αλλη δεν βρηκα λογο περα απο τις διαφημισεις για να κανω ρουτ..
dimips Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έχω το S6 με root στην custom rom XtreStolite 3.2 και είναι σταθερή όσο η stock, κατά πολύ ταχύτερη, καλύτερο multitasking από την στοκ 6.0.1, χωρίς battery drain, 5 ώρες SOT και επίσης με τα χαρακτηριστικά Dolby Atmos για καλύτερο ήχο από τα ακουστικά που γενικά ήταν για κλάματα. Χωρίς root και xtrestolite το s6 είναι για κλάματα. S6 με root εχει battery drain.Αν και ειχα και s6 και s6 edge και s6 edge plus δεν ειχα κανει ρουτ γιατι διαβαζα παντου πως οσοι κανανε γυρναγανε σε στοκ λογω του battery drain.Απο την αλλη δεν βρηκα λογο περα απο τις διαφημισεις για να κανω ρουτ..
AlienTechGR Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έχω το S6 με root στην custom rom XtreStolite 3.2 και είναι σταθερή όσο η stock, κατά πολύ ταχύτερη, καλύτερο multitasking από την στοκ 6.0.1, χωρίς battery drain, 5 ώρες SOT και επίσης με τα χαρακτηριστικά Dolby Atmos για καλύτερο ήχο από τα ακουστικά που γενικά ήταν για κλάματα. Χωρίς root και xtrestolite το s6 είναι για κλάματα.Το S6 είχε προβληματική ROM, από την αρχή (memory leaks). Μη το συγκρίνουμε με το S7, το οποίο απ' όσο ξέρω, είναι απροβλημάτιστο.
dimips Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Το S6 είχε προβληματική ROM, από την αρχή (memory leaks). Μη το συγκρίνουμε με το S7, το οποίο απ' όσο ξέρω, είναι απροβλημάτιστο. Ναι ισχύει. Επίσης το ΄χουν παρατήσει σχεδόν όλοι οι developers το s6. Επίσης δεν υπάρχει λόγος να τα πάρεις samsung και να κάνεις root για να βάλεις custom rom διότι για τον exynos δεν υπάρχει κάποια AOSP ή CM rom, δεν υποστηρίζεται, μόνο modded touchwizz.
MariannaX Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Έχω το S6 με root στην custom rom XtreStolite 3.2 και είναι σταθερή όσο η stock, κατά πολύ ταχύτερη, καλύτερο multitasking από την στοκ 6.0.1, χωρίς battery drain, 5 ώρες SOT και επίσης με τα χαρακτηριστικά Dolby Atmos για καλύτερο ήχο από τα ακουστικά που γενικά ήταν για κλάματα. Χωρίς root και xtrestolite το s6 είναι για κλάματα. Δεν το ειχα ψαξει και παρα πολυ να σου πω... Τωρα εχω S7 edge ,αλλα πριν με το S6 edge plus οποιος εκανε root εψαχνε τροπο να γυρισει σε στοκ. Προσωπικη εμπειρια δεν ειχα οποτε δεν θα το συνεχισω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις