Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει απλά πρέπει να μπεις σε αυτό το τρυπακι και να το ψάξεις λίγο το θέμα..

Αν το στείλει έτσι όπως σου είπα δεν κάνει τπτ άσε που μετά το περνάνε και στο σύστημα ότι έχει γράψει ο Knox..

Ας το παει να μας πει τι του ειπαν.Ελπιζω οτι δεν τους ειπε αυτος οτι εχει κανει root και εχει γραμμενο root γιατι τοτε το εχει χασει το 300αρι.

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πλεονεκτήματα root.

-adblock systemwide

-titanium backup

-amplify & greenify για καλύτερη μπαταρία.

-debloat the fucking software.

-custom recovery που έρχεται με τον ξεκλείδωτο bl που θέλει το root.

-παραμετροποίηση των πάντων για να μοιάζουν όπως θες.

-Custom mods & Roms για να το κάνεις να πετάει πιο πολύ, αν και πλέον δεν έχει και πολλές διαφορές, γιατί χάνεις σε ποιότητα των drivers της κάμερας.

Πείτε μου ότι δεν αξίζουν

αυτά που έσβησα πλέον δεν θέλουν root, τα υπόλοιπά που αναφέρεις δεν αξίζουν + σαν την στοκ rom δεν υπάρχει

Δημοσ.

Για αυτο μετα απο αυτο που επθα και εγω με την samung και το knox δεν ξαναπαιρνω κινητο που δεν μπορω να αφαιρεσω root χωρις να φαινεται οτι εχω κανει root (μην μου πειτε οτι εγω εφτεγα το ξερω μαρεσει να πειραζω τα κινητα μου)

Ας το παει να μας πει τι του ειπαν.Ελπιζω οτι δεν τους ειπε αυτος οτι εχει κανει root και εχει γραμμενο root γιατι τοτε το εχει χασει το 300αρι.

δεν υπαρχει κανενας τροπος δυστηχως ειχα ψαξει παρα πολυ το θεμα μονο για ενα μοντελο note 3 υπαρχει τροπος
Δημοσ.

Αν θες σκάλισμα και εγγύηση πας σε nexus η one plus .Μεγάλο ρίσκο να παίρνεις καινούρια συσκευή και αν χάνεις εγγύηση που πολύ συχνά πια  συναντάς συσκευή που βγάζει πρόβλημα εντος εγγύησης . Έχω αλλάξει πολλές συσκευές και όλες πέρασαν από αντιπροσωπία για κάποιο πρόβλημα. Εντωμεταξύ δεν βλέπω πια να χεριάζετε  επί τις ουσίας να κάνεις ροοτ την συσκευή όπως  το s7   εκτός και αν θες να το σκαλίσεις  όπου για πόλους είναι πολύ ευχάριστη διαδικασία αλλά δεν βρίσκω το λόγο να ρισκάρεις στον πρώτο καιρό  με το που το πάρεις .  

• Moderators
Δημοσ.

αυτά που έσβησα πλέον δεν θέλουν root, τα υπόλοιπά που αναφέρεις δεν αξίζουν + σαν την στοκ rom δεν υπάρχει

Δηλαδη το να περνας το πληρες backup ολων των εφαρμογων σου απο την προηγουμενη συσκευη δεν αξιζει σαν φαση?

Βασικα γενικα μιλωντας, αυτο ειναι το κακο με το root και τη Samsung. Παιρνεις ρισκο και χανεις την εγγυηση. Το δεχεσαι και το κανεις, ή οχι και δεν το κανεις.

That being said, rootαρω τις συσκευες μου παντα μετα την πρωτη εβδομαδα :P

Δημοσ.

Δηλαδη το να περνας το πληρες backup ολων των εφαρμογων σου απο την προηγουμενη συσκευη δεν αξιζει σαν φαση?

Βασικα γενικα μιλωντας, αυτο ειναι το κακο με το root και τη Samsung. Παιρνεις ρισκο και χανεις την εγγυηση. Το δεχεσαι και το κανεις, ή οχι και δεν το κανεις.

That being said, rootαρω τις συσκευες μου παντα μετα την πρωτη εβδομαδα :P

δώσε παράδειγμά δεν σε πιάνω?

• Moderators
Δημοσ.

δώσε παράδειγμά δεν σε πιάνω?

Στο titanium αναφερομαι. Πληρες backup/restore στα παντα. Μονο και μονο για αυτο αξιζει κατα τη γνωμη μου το root. 

Οκ τα αλλα που ειναι φιοριτουρες και εφφε τυπου Xposed (αν και εδω που τα λεμε καποια ειναι σουπερ χρησιμα) πες ειναι ψιλοαχρηστα.

Δημοσ.

Στο titanium αναφερομαι. Πληρες backup/restore στα παντα. Μονο και μονο για αυτο αξιζει κατα τη γνωμη μου το root.

Οκ τα αλλα που ειναι φιοριτουρες και εφφε τυπου Xposed (αν και εδω που τα λεμε καποια ειναι σουπερ χρησιμα) πες ειναι ψιλοαχρηστα.

Όσο και να αξίζει δεν αξίζει να χάσεις την εγγύηση σε κινητά 700 ευρώ για ένα backup

• Moderators
Δημοσ.

Όσο και να αξίζει δεν αξίζει να χάσεις την εγγύηση σε κινητά 700 ευρώ για ένα backup

Και παλι, εξαρταται. Οπως και να εχει, υποκειμενικα ειναι αυτα. Δε θα ελεγα ποτε σε καποιον φιλο μου που δεν ειναι και ιδιαιτερα γνωστης "Κανε root στο Edge σου, μονο καλο μπορει να βγει απο την ολη ιστορια", αλλα προσωπικα σαφως και θα εκανα.

Αλλα οτι παιζεις με τις πιθανοτητες ειναι σιγουρο. Προφανως και στατιστικα δε θα σου κατσει στραβη, αλλα να που στον ts εκατσε ξερωγω. Απλως το παν ειναι να γνωριζεις απο πριν τις παραμετρους για το τι συμβαινει ΑΝ υπαρξει προβλημα.

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν μιλήσω με την εταιρία της συσκευής μου καταφέρω να βγάλω root και unlocked bl χωρίς να χάσω εγγύηση, ως developer. Off, αλλά λέτε να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο γενικά;

Δημοσ.

Το χειροτερο της υποθεσης ειναι οτι δεν εχασε μονο την 2ετη εγγυηση με αυτα που γραφτηκαν αλλα ακομα χειροτερα την εγγυηση DOA 7ημερων

Αγορασα ενα Samsung Galaxy S7 Edge πριν 6 μερες και την 3 μερα του εκανα root που σημαινει οτι χαθηκε η εγγυηση.Λεω σιγα θα το προσεχω τι θα μπορουσε να παθει...Την 5 μερα ξυπναω και χωρις να εχει πεσει κατω το κινητο χωρις να εχει γινει οτιδηποτε ξαφνικα εμφανιζεται στην οθονη μια ροζ γραμμη.

Δημοσ.

προσωπικά το θεωρώ άχρηστο έτσι και αλλιώς από εφαρμογές όλα υπάρχουν στο store και φωτογραφίες, videos στο google photos και αρχεία στο drive

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

από εφαρμογές όλα υπάρχουν στο store

Ναι αλλά λέω κυρίως για τα δεδομένα των εφαρμογών.

Τεσπα καθως προειπα ειναι υποκειμενικα ολα αυτα :)

• Like 1
Δημοσ.

το titanium backup δεν το θεωρω χρησιμο γιατι σε περιπτωση soft brick δεν μπορεις να κανεις restore μεσα απο το λειτουργικο προτιμω με την TWRP recovery μετα το root, το root το προτιμω για 5-6 βασικες εφαρμογες που δεν πρεπει να λειπουν απο κανενα κινητο, es file manager με προστασια κωδικου σε προσβαση αρχειων που οι προεγκατεστημενοι managers δεν διαθετουν, δυνατοτητα κρυπτογραφησης των,

tubemate με δυνατοτητα προβολης και download 1080 video, adaway μπλοκαρισμα διαφημισεων στα παντα και απο παντου τα extensions adblock η adblock browser δεν κοβει διαφημισεις απο δυκτιακες εφαρμογες παιχνιδια και social networks και δεν γεμιζει το κινητο με καμια δεκαρια pop ups η μπαταρια σας εχει υποστει βλαβη, terminal emulator για εκτελεση bash εντολων σε συνδιασμο busybox, paragon ntfs για mount multipartitions για συνδεση εξωτερικου σκληρου otg και αν ψαξει κανεις θα βρει και αλλα καλουδια που προσφερει το root,

ειναι καποιες εξτρα λειτουργιες που θεωρω οτι σε πανακριβα κινητα θα επρεπε να ηταν προ ρουταρισμενες απο τους κατασκευαστες η προεγκατεστημενες λειτουργιες με χωρις root

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...