Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κριμα τα λευτα. Το s7 δεν είναι κινητό για root γτ στα παρέχει όλα δεν κολλάει κτλ

Ρε φίλε κοίτα τι γράφεις;

Το δοκίμασε κάνεις? Γτ χλωμό το βλέπω να μην γράψει ο Knox ούτε στο βίντεο το δείχνει αν έγραψε η όχι μετά το ροοτ

Και μετά αυτό; τρώγεσαι και εσύ;

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε φίλε κοίτα τι γράφεις;

Και μετά αυτό; τρώγεσαι και εσύ;

Χαχαχ εγώ δεν έχω ακόμα iPhone έχω αλλά λέω να πάω σε s7 edge ..

Και ότι μαθαίνουμε καλό είμαι

Δημοσ.

οπότε η αγορά του s7 ήταν λάθος αφού ήξερες από πριν ότι χάνεις εγγύηση αν το κάνεις ρουτ

Το root γι εμενα ειναι κατι που πρεπει να γινει σε καθε κινητο.Σου δινει παρα πολλα πραγματα.

Δημοσ.

Πόσο noob ήσουν για να γράψει ο Knox το root. Υπάρχει και πλάγια οδός, κάνε ένα ψάξιμο πριν έλεος.

Απο οτι φαινεται εσυ εισαι ο noob. Δεν λεει καπου κατι τετοιο και θα υπαρχει στο xda.

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται εσυ εισαι ο noob. Δεν λεει καπου κατι τετοιο και θα υπαρχει στο xda.

δύο μηνύματα παρακάτω είναι η απόδειξη ότι υπάρχει.
Δημοσ.

Γκαντεμιά φίλε μου, πόσα m/b έχουν χτυπήσει και σου έκατσε εσένα μετά το root. Όσο για το ότι πειραματίζεσαι με το κινητό σου καλά έκανες και ας γάμήθηκε το knox. Όλα τα κινητά μου day 1 είχαν root και αλλαγμένες rom, knox ή όχι. Για τους υπόλοιπους iphone.. Μετά το καινόύργιο m/b εγώ θα το ξαναπείραζα.

• Like 1
Δημοσ.

Γκαντεμιά φίλε μου, πόσα m/b έχουν χτυπήσει και σου έκατσε εσένα μετά το root. Όσο για το ότι πειραματίζεσαι με το κινητό σου καλά έκανες και ας γάμήθηκε το knox. Όλα τα κινητά μου day 1 είχαν root και αλλαγμένες rom, knox ή όχι. Για τους υπόλοιπους iphone.. Μετά το καινόύργιο m/b εγώ θα το ξαναπείραζα.

Όποιος έχει λεφτά για πέταμα καλά θα κάνει να πράξει το ίδιο. Επίσης το γεγονός ότι πειράζεις ένα τηλέφωνο σα το s7 πραγματικά δε καταλαβαίνω το λόγο και τι παραπάνω μπορεί να σου προσφέρει από αυτά που ήδη παρέχει η συσκευή. Πραγματικά είμαι περίεργος ένας από τους 2 σας θα μου λύσει την απορία;

Δημοσ.

Και καλα ρε συ, ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσομπάνη να πας να κάνεις Root σε συσκευή που γράφει ο Knox ακόμα και αν στραβοκοιμηθείς, σεβαστός ο λόγος σου, έχει και τα καλά του το root.

Γιατι δεν το αφήνεις κανα 2μηνο να δεις μήπως σου πετάξει καμια "παιδική" ασθένεια, με οθόνες, σιμ ηχεία και τα λοιπά, που μπορεί πιθανότατα να πετάξει μια συσκευή λόγω κατασκευής και μετά να κάνεις το κέφι σου; Τρείς μέρες μετά; Τρείς;

• Like 2
Δημοσ.

Πλεονεκτήματα root.

-adblock systemwide

-titanium backup

-amplify & greenify για καλύτερη μπαταρία.

-debloat the fucking software.

-custom recovery που έρχεται με τον ξεκλείδωτο bl που θέλει το root.

-παραμετροποίηση των πάντων για να μοιάζουν όπως θες.

-Custom mods & Roms για να το κάνεις να πετάει πιο πολύ, αν και πλέον δεν έχει και πολλές διαφορές, γιατί χάνεις σε ποιότητα των drivers της κάμερας.

Πείτε μου ότι δεν αξίζουν

• Like 4
Δημοσ.

Εχω διαβασει περιπτωσεις οτι με γραμμενο knox το εχουν περασει κανονικα σε εγγυηση.Ελπιζω να μην τους ειπες οτι ειναι γραμμενος ο knox εσυ.

Το καλυτερο που εχετε να κανετε εφοσον θελετε root ειναι να το εχετε με stock rom κανα 2 βδομαδες γιατι τον πρωτο καιρο εμφανιζονται τα προβληματα στα κινητα και επειτα το κανετε κανονικα root/περνατε rom κτλ.

Εννοειται πως αξιζει και το root και το περασμα rom και οτι πειραγμα δεχετε ενα τετοιο κινητο.Απλα οχι day one αλλα λιγο αργοτερα.

Τωρα που θα στο φτιαξουν δεν προκειται να ξανα χαλασει.

Δημοσ.

Εχω διαβασει περιπτωσεις οτι με γραμμενο knox το εχουν περασει κανονικα σε εγγυηση.Ελπιζω να μην τους ειπες οτι ειναι γραμμενος ο knox εσυ.

Το καλυτερο που εχετε να κανετε εφοσον θελετε root ειναι να το εχετε με stock rom κανα 2 βδομαδες γιατι τον πρωτο καιρο εμφανιζονται τα προβληματα στα κινητα και επειτα το κανετε κανονικα root/περνατε rom κτλ.

Εννοειται πως αξιζει και το root και το περασμα rom και οτι πειραγμα δεχετε ενα τετοιο κινητο.Απλα οχι day one αλλα λιγο αργοτερα.

Τωρα που θα στο φτιαξουν δεν προκειται να ξανα χαλασει.

Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κοιτάξουν το Knox δεν την γλυτώνεις με τπτ..

Εκτός αν έχεις καμένη μητρική

Η

Άν είναι μεθυσμένος ακόμα από το ξενύχτι της Κυριακής χαχαχα

Δημοσ.

Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να κοιτάξουν το Knox δεν την γλυτώνεις με τπτ..

Εκτός αν έχεις καμένη μητρική

Η

Άν είναι μεθυσμένος ακόμα από το ξενύχτι της Κυριακής χαχαχα

Ισως υπαρχει τροπος να καψει τη μητρικη ο TS καπως δεν το εχω ψαξει.Προφανως η ροζ γραμμη δεν οφειλετε στο root γιατι να δωσει το 300αρι αδικα.

Εγω θα εμπαινα recovery θα τα τραβουσα ολα ενα format και θα τους το εδινα ετσι χωρις να τους πω οτι ειχα κανει root.

Δημοσ.

Ισως υπαρχει τροπος να καψει τη μητρικη ο TS καπως δεν το εχω ψαξει.Προφανως η ροζ γραμμη δεν οφειλετε στο root γιατι να δωσει το 300αρι αδικα.

Εγω θα εμπαινα recovery θα τα τραβουσα ολα ενα format και θα τους το εδινα ετσι χωρις να τους πω οτι ειχα κανει root.

Βασικά κάποιος τρόπος θα υπάρχει απλά πρέπει να μπεις σε αυτό το τρυπακι και να το ψάξεις λίγο το θέμα..

Αν το στείλει έτσι όπως σου είπα δεν κάνει τπτ άσε που μετά το περνάνε και στο σύστημα ότι έχει γράψει ο Knox..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...